Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 15 - keskustelu pelistä

Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Asensin kolmannen kerran nyt tuon pelin, ja se toimi sulavasti siihen asti, että asensin sen päivitystiedoston. Nyt tuota on taas turha pistää ees päälle. Toivon pikaista korjausta asiaan EA:n tyypeiltä.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Asensin kolmannen kerran nyt tuon pelin, ja se toimi sulavasti siihen asti, että asensin sen päivitystiedoston. Nyt tuota on taas turha pistää ees päälle. Toivon pikaista korjausta asiaan EA:n tyypeiltä.


Millä alustalla pelailet? Itellä ps4 versio päivityksineen ja hyvin toimii :confused:
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

x1 alusta ja kesken pelin tulevat strategia boksit ruudun vasempaan alakulmaan. Miten nuo saa pois?
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Ensitunnelmat täältä ihan helkkarin ristiriitaiset.

Pari tuntia viettäny HUTIN parissa, 2,5 matsia alla, kolmas jämähti kesken. Valikoissa peli jäätynyt 2 kertaa. Valikot umpipaskat logiikaltaan, liikaa näpyttelyä ja hitaat kuin vanhainkodissa oleva etana. Ei uskoin, että PS4:llä pitää tällasesta vielä kärsiä, varsinkin kun FIFAn vastaavanlaiset valikot nopsakat.

HUTin kenttienmuokkaus HI-DAS-TA. Korttien selailu HI-DAS-TA. Ottelun lataaminen HI-DAS-TA. Siis ihan oikeasti EA, hakatkaa itteänne turpaan.
Joo ja pelaaminen on silti kivaa ja parempaa kuin koskaan ennen. Paitsi momentumin vois edelleen työntää pakaroiden välissä olevaan reikään.

Aamen.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Juu. Alkaa mennä farssiksi koko touhu...

Pleikkakin se vain jatkaa nettiongelmiaan. Ei toimi kunnolla netissä, vaikka kaikki muut laitteet toimii. Pari kertaa heitti jo EA:n palvelimilta ulos, toisella kerralla kesken pelin.

HUT tuntui aika paskalle, viiden pelin kokemuksella (yksi voitto). Ajattelin, että pärjään aloituspakalla, mutta paskan v*tut. :D Vaikka joka peliä hallitsinkin niin mua kiitetään veskan hypyillä ja tolpilla. Vastustajilla melkein joka veto meni sisään. Lisäksi tuo pokecheck on hirveää kuraa ainakin noilla junnuilla...sieltä vaan vastustaja yhdellä pelaajalla lähes luistelee kaikista läpi. Naurettavaa. -.-

Ainiin, ja kaiken kukkuraksi offline lagaa ja nykii myös. :D Kiitos EA...ei jumalauta, mihin sitä olen mennyt rahani laittamaan.

En tiedä. En tosiaan tiedä, että miten saan netin tuossa läjässä toimimaan. Tuolla se Pleikkari nyt parin metrin päässä alustaa itseään juuri parhaillaan. Kokeilen siis puhtaalta pöydältä. Netillekin vielä täysi buutti ja jos ei lähde PS4 wörkkimään netissä niin en tosiaan tiedä. Sitten ainut keino taitaa olla viedä laite takuuseen ja toivoa, että itse laitteessa on vikaa.

Huoh...pitikin tämän mennä näin. :(
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Uusi sukupolvi ja uusi änäri. Playstation 4:lla ensimmäinen peli takana ja sen perusteella voisin jo hieman jotain mainita. Pelin ulkoasu on todella hyvän näköinen. Peliin on saatu todella hyvin istutettua NBC:n NHL-lähetysten tunnelma esimerkiksi ottelun ennakkoajatukset ja videokuvaa areenan ulkopuolelta. Pelin aikana huomaa heti, kuinka tuoreelta selostus tuntuu. Tuo oli varmasti omalla kohdalla yksi odotetuimpia uudistuksia eli ei enää niitä samoja kommentteja. Animaatiot ovat komeita ja mielelläni katselen niitä. Väliajalla pauhaava musiikki taas on liian "puhtaan" kuuloista ja se kaipaisi hieman kaikua ja hieman jotain lisää jotta sillä saataisiin fiilistä matseihin.

Vihdoinkin valikoissa on siirrytty välilehti-tyyppisiin valikoihin ja ne toimivat nopeasti, tosin en osaa vielä sanoa, kuinka hyvin valikot toimivat esimerkiksi HUT-pelimuodossa, kun valitaan pelaajia yms. Pääasia on kuitenkin, että viime sukupolvella (ja oikeastaan myös sitä aikaisemmalla sukupolvella) olleet raskaat ja kankeat valikot historiaa. Yleensä ensimmäisen pelin aikana täytyy mennä asetukset valikkoon ja laitella asetuksia hieman miellyttävimmiksi. Asetukset valikkoa on karsittu jonkin verran ja sieltä löytyy vain oikeastaan perusasetukset joten kaikki tarvittava löytyi helposti.

Pelituntuma on hyvän oloinen. Pelaajilla tuntui olevan massaa, mutta samalla pelaajat liikkuivat sulavasti. Jotenkin tuntuu, että vihdoinkin pelissä maalivahti, kiekko ja pelaajat liikkuvat luontevasti ja realistisesti. Matsi eteni hienosti lukuunottamatta yhtä hieman kyseenalaista maalia, jossa vastustajan pelaaja lensi maalin sisälle ja näin ollen maalivahtini ei pystynyt torjumaan kaukaanta tullutta vetoa. Omat pelaajat tuntuivat olevan hyvin perillä siitä, mitä pelissä tapahtuu ja reagoivat tapahtumiin hyvin. Aikaisemmissa viesteissä mainittua pätkimistä ei tullut havaittua pelaamisen aikana.

Pelimuotojen ja erityisesti EASHL:n poissaoloa uuden sukupolven versiosta ei voi katsoa sormien läpi. Toivottavasti saadaa pian vastaavanlainen pelimuoto peliin päivityksellä.

Kunhan enemmän pelejä takana niin voisin laittaa enemmän kommenttia. Kuitenkin tällä hetkellä minun silmissäni PS4-versio on todella hyvä vaikka siinä onkin pelimuodollisia puutteita.

Videolla uudet kommentaattorit:
[video=youtube;fRTqEiteHZM]http://www.youtube.com/watch?v=fRTqEiteHZM[/video]
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Voisiko joku enemmän näitä pelejä pelannut hieman neuvoa miten tässä kannattaa puolustaa tai onko joku hyvä kuvio taktiikoissa jota kannattaa käyttää. Itse useamman vuoden tauon jälkeen hommasin taas nhl:n, nyt xbox onelle. Pelannut nyt viisi peliä tietokonetta vastaan oletusasetuksilla ja kaikissa tullut kuokkaan.

Todella ärsyttävää kun olet 2-0 johdossa ja tietokone ronkkii maalin ja saa momentumin ja sitten tekee 3 maalia putkeen ja peli päättyy 2-4. Mitä hittoa tässä pitäisi tehdä ettei vastustaja saa syötettyä jatkuvasti avopaikkaan ja vedettyä kiekkoa maaliin. Jotain slidereita pitäisi säätää? Ottaen huomioon oman pelaamisen tason niin hardcoret voi jättää muille. Neuvoja otetaan vastaan.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Vihdoinkin valikoissa on siirrytty välilehti-tyyppisiin valikoihin ja ne toimivat nopeasti, tosin en osaa vielä sanoa, kuinka hyvin valikot toimivat esimerkiksi HUT-pelimuodossa, kun valitaan pelaajia yms. Pääasia on kuitenkin, että viime sukupolvella (ja oikeastaan myös sitä aikaisemmalla sukupolvella) olleet raskaat ja kankeat valikot historiaa.
Mitä sä horiset :D Valikot on aivan yhtä kankeat ja raskaat kuin PS3:llakin ja paidan valinta vielä raskaampaa. HUTissa valikot ovat susipaskat: enemmän klikkailua ja kankeaa vaihtamista.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Internetyhteydellä jotain tekemistä pelin tahmaisuuden kanssa? Kun otin yhteyden pois päältä PS4:n asetuksista niin pyörii tosi sulavasti.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Jos demo oli hyvä ja hauska niin onko nyt aito versio jotenkin -50% ? En ymmärrä...
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Peli toiminut kyllä sulavasti (ei ole pätkinyt PAITSI _valikot_, erittäin kankeaa). Itse kyllä pari matsia pelanneena tykännyt ja GMää on jaksanut myös hakata, HUTissa paljon vaikeampaa mitä odotti. Oli ehtinyt jo unohtaan paljon se tappio pistää kyrpimään!

Minkä helkatin takia tuolla taustalla ei pauhaa se soundtrack vaan toi sama ainainen musa? PS4 siis kyseessä, onko vanhalla sukupolvella edelleen soundtrack? On pitänyt meinaan jo melkein vaimentaa toi, jostain syystä ei vaan jaksa koko ajan kuunnella sitä :D Ei todellakaan mikään iso ongelma mutta erittäin häiritsevä. Saahan sen musan mutelle..
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Siis tää jämähtely on ihan käsittämätöntä. HUTia pelannu 6 matsia, joista 2 jämähtäny kesken ja lisäksi 1 tai 2 jämähti jo ladatessa peliä. Nyt EA, ihan oikeasti. Missään muussa pelissä ei vastaavia ongelmia ole ollut.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Jos demo oli hyvä ja hauska niin onko nyt aito versio jotenkin -50% ? En ymmärrä...

Kyllä itellä paremmat fiilikset on jääny koko versiosta slidereiden säädön jälkeen vs demo. Oikein mukavaa puuhaa ja huomenna lisää
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Pelin asennus 88% ei liiku mihinkää vaikka mitä koittais. Ainoastaan "pelaa nyt" toimii. Storesta ostettu peli. Missä vika?
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Joku muu sattunut ennakkotilaamaan Gamestopista? Sieltähän sai sen 24:n HUT-paketti koodin, mutta itsellä tämä koodi ei toiminut? Koodi kyllä meni oikein, kun se sentään latasi sen paketin, mutta sitten itse änäri ilmotti, että koodi ei jostain syystä toiminu. Kellään muulla samaa?
E: Niin ja alustana siis 360
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Vihdoin on tullut NHL2k10 parempi jääkiekkopeli ja hemmetin hyvähän tämä on. Sliderit tuntuu ekan kerran toimivan kunnolla ja pelaajien sekä kiekon fysiikkaa on mahtava. Jopa Liigan pelaaminen oli hauska ja ihmeen realistista sähellystä sopivilla slidereilla. Nyt on EA:lla hyvä pohja, josta jatkaa tulevaisuuteen.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Missä musiikki!?!? Yks biisikö soi aina valikossa?
Hut valikot ihan järkyttävää paskaa.
Onneks itse peli on sentään jees.
 
Ylös Bottom