Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 15 - keskustelu pelistä

Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

On kyllä niin kova polte päästä kiekkoilemaan, että pakko tämä on tänään ladata. Alustana siis PS4. Lisäilkää tuo Kuutti_ kavereihin. Ois mukava joskus huvikseen pelailla vastakkain. :)

Kova olisi polte täälläkin. Pitäisi vain koko PS4 hommata sen vuoksi. Toisaalta Destiny - bundle olisi Anttilassa odottamassa. Valintoja, valintoja. :)

Ps. Onko tuo Be a GM -muoto siis joku kausityylinen kuitenkin, jossa hoidetaan managerin hommat tjsp?
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Kova olisi polte täälläkin. Pitäisi vain koko PS4 hommata sen vuoksi. Toisaalta Destiny - bundle olisi Anttilassa odottamassa. Valintoja, valintoja. :)

Ps. Onko tuo Be a GM -muoto siis joku kausityylinen kuitenkin, jossa hoidetaan managerin hommat tjsp?
Hommaahan konsoli. Täältä saat seuraa Destinyn ja Diablonkin pariin. Vielä pitäs aikaa löytää kaikille peleille. :D
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Kova olisi polte täälläkin. Pitäisi vain koko PS4 hommata sen vuoksi. Toisaalta Destiny - bundle olisi Anttilassa odottamassa. Valintoja, valintoja. :)

Ps. Onko tuo Be a GM -muoto siis joku kausityylinen kuitenkin, jossa hoidetaan managerin hommat tjsp?
Be a GM on ihan normaali pelimuoto mitä se on nyt ollut jo kauan. Eli hoidat niitä managerin hommia joko simuloimalla tai itse pelaamalla pelit. Itse dikkaan simuloinnista enemmän kunhan on palkka katto käytössä sekä loukkaantumiset. Tietty joskus tulee pelattua peli jos toinenkin. Nyt on Minnesota Wildillä hakattu 3 kautta alle. 1 kausi POFF Finaalissa kaatui 4-1 Rangersille, 2 kausi Stanley CUP voitto 4-3 Chigacosta ja 3 kausi päättyi jo ennen POFF:ja :D
Drafteja onnistun itse tekemään eli EA on jo sen korjannut, että jengi ei tee itse niitä vaihtoja.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Itelle eile tuli tämä peli (PS3 versio) ja eihän tuossa mitään ihmeellistä hieman parempi pelillisesti mitä 14 oli. Ihan tyytyväinen olen tähän pystyypä jatkamaan eashl pelejä ja mahd. EHL :)
Muutamat täällä puhunut kun hutista on saanut yllättävän hyviä pelaajia nii itse sain 13 pakkaa tuosta 14 eikä sieltä mitään ihmeellistä tullut paras mahtoi olla j.jokinen ja williams molemmat 85ovr.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Drafteja onnistun itse tekemään eli EA on jo sen korjannut, että jengi ei tee itse niitä vaihtoja.
Mielenkiintoista, onko tosiaan näin? Luulin että tuo tulisi vasta myöhemmin päivityksen yhteydessä (lokakuu)?
Toimiiko tuo draftaus samaan tapaan kuin PS3:lla NHL14, vai onko tässä nyt jo se ajastettu draftaus mitä Rammer lupaili??
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Kiitos Kuuttille motivoinnista ja Enkmannille selvennyksestä! Taidanpa tuon konsolin käydä tänään hakemassa. Onhan se jo liikkeessä viime torstaista saakka odottanutkin. Aikaa tosiaan pitäisi vielä järjestää. :)
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Aattelin että parempi vaan suosiolla siirtyä offlineen, koska toi liimalapailu on vaan niin hemmetin raivostuttavaa. Tietokonetta vastaan peli on huomattavasti satunnaisemman tuntuista, mutta omat ärsyttävyytensä siinäkin on. Lähinnä omien pakkien vierestä seuraaminen. Oman maalin sivustalta on pahuksen hankala sitoa se maalin edessä syöttöä kyttäävä pelaaja. Toisessa päässä AI kyllä sumputtaa sen minkä ehtii. Siellä on ajoittain sellaista lihamuuria, että ihan turha yrittääkään laukoa. Mutta yleisesti ottaen nautittavampi peli offin puolella.

Mutta ne pelimuodot.. "Karsittu" on räikeää aliarvointia. GMstä puuttuu ihan älytön määrä ominaisuuksia aiempiin peleihin verrattuna. Ei ole fantasy draftia, ei saa taktiikoita tallennettua, ei harjoittelua, valikot on ihan keskeneräisen oloiset...

Kaukalon ulkopuolella koko peli on kasa keskeneräistä paskaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Tervehdys vaan kaikille, pitkään olen sivustaseuraillut foorumia ja päätin nyt hypätä mukaan kelkkaan! Ja tottakai ensimmäisenä urheilukonsolipelien ystävänä änäri-ketjuun!

Aika samoja mietteitä herättää tämä peli täälläkin mistä on ollut tässä monien taholta puhetta. Be A GM on ollut ihan hauskaa pelaamista, mutta osin nämä jokavuotiset napinan aiheet, bugit ja toki tämä GM moden karsiminen vielä entisestään ärsyttää. Heitetään yksi esimerkki: Enpä tietystikään muistanut siivota vapaita pelaajia uransa mahdollisesti lopettaneista pelaajista ennen manageriurani aloittamista. Näinpä siinä sitten kävi niin, että esimerkiksi Saku Koivu kiekkoilee tällä hetkellä Edmonton Oilersissa ja Martin Brodeur on muistaakseni Minnesotan maalilla. Tuon nyt vielä pystyy sulattamaan, koska tottakai kyseessä on peli ja on sula mahdottomuus saada esimerkiksi virtuaalinen Martin Brodeur ajattelemaan kuin oikean elämän Marty, mutta silti... Lisäksi ärsyttää koneen aivan päättömät treidiehdotukset. Blues tarjosi minulle Todd Bertuzzia vaihdossa 3. kierroksen varausvuoroon sekä Pascal Dupuisiin kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen. Siis kertakaikkiaan täysin kestämätön yhtälö. Toivottavasti ovat sentään osanneet karsia pois tuon ylenpalttisen maalivahtien hamstraamisen, mikä on ollut koneen tapa rakentaa joukkueita niin kauan kuin muistan. Eli muutaman kauden jälkeen, kun huviksesi vilkaiset muiden joukkueiden rostereita, niin siellä saattaa olla 2-4 veskaria 80-93ovr ja sen lisäksi tukku 18-22v maalivahteja kokonaisuudeltaan hieman huonompina.

Pelillisestihän tämä peli on paljon parempi entiseen nähden. Puolustuspäässä tuntuu olevan myöhässä vähän kokoajan ja botit myös juoksevat välillä kiekon perässä turhaan, jolloin syöttölinjojen pitäminen on hankalampaa. Onko kukaan muuten huomannut, että maalin edessä et voi enää töniä ja pitää omaa miestäsi, vaikka hakkaisit taklaustatin poikki? Vai onko tuohon joku muu nappi olemassa millä voit mennä iholle? Mailaakaan ei oikein ole uskaltanut nostella, kun siitä tuntuu tulevan niin paljon jäähyjä. On kuitenkin hyvä, että botit pyrkivät aktiivisemmin irtokiekoille ja syöttölinjoilla ollessaan osaavat katkoa vastustajan syöttöjä. Tätä on vähän kaivannutkin, ettei aina tartte kaikkea itse tehdä.

Hyökkäyspäässä tuntuu myös peli paljon paremmalta kuin NHL 14:n kanssa. Ennen, kun oli aluepainostus -hyökkäyskuvio ketjun asetuksissa, niin se oli aivan varma, että botit eivät niiltä omilta paikoilta mihinkään liikahtaneet, vaan itse sai painaa kiekon kanssa laikka punaisena bottien odottaessa, että milloin tulee maali. Toki sitten botit vaihtoivat paikkoja päikseen, kun luistelit niiden viereen... Nyt tuntuu, että botitkin osaavat hakea vähän paremmin ainakin vapaata paikkaa. Puolustajillekin on opetettu paljon paremmin viivapelin perusteet ja osaavat ylivoimalla varsinkin mielestäni sijoittua suurimmaksi osaksi erittäin hyvin.

Onko muut huomanneet bugia, jossa ohjaamasi pelaaja saa yhtäkkiä aivan täydellisen poissaolokohtauksen ja lähtee hiipimään siihen suuntaan mihin oli menossa, eikä siihen pelaajaan saa enää mitään kontrollia ennen pelikatkoa? Omassa Be A GM:ssä on 9 pelin aikana sattunut nyt 2 kertaa.


EDIT: Huomautuksena tosiaan vielä se, että ehkä turha verrata vuoden vanhaa PS3-versiota tämän vuoden PS4-versioon, mutta jotain vertailukohtaa nyt sentään, kun on kyseessä ensimmäinen peli next genille vasta.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Taidan ajella Kuopioon ja käydä sieltä änärin ihan levyllä. Saapahan myydä pois, jos ei oo mieluinen.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

PS4

Hyvät fiilikset itse pelaamisesta vaikka paljon puuttuukin. Puutteistaan huolimatta tuntuuhan tää nyt huomattavan paljon paremmalta lätkäpeliltä vrt 14. Pääasiassa tulee pelattua lyhyissä sessioissa lokaalia moninpeliä tai AI:ta vastaan, eikä täten nuo hienommat moodit juuri kiinnosta.

Jonnin verran on tullut slidereita muokattua Operationsportsilla löydetyltä http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-nhl-sliders/761059-altitos-nhl-15-sliders.html pohjalta siten että tulee about 8-10 minuutin erillä realistisia ottelutilastoja. Kiekot pomppii ja puolustaminen helpottuu, maaleja tulee välillä suorista vedoista, mut ehkä useemmin ripareista, härdelleistä, ohjureista. Tämä siis sopiva meikäläisen tapaiselle suht kasuaalille pelaajalle.

Quick Settings
Difficulty All-Star
Game Style Hardcore (Custom)
Period Length 9 minutes

Gameplay Settings
General
Attribute Effects 5
Broken Stick Frequency 2
Game Speed 2
Gameplay Version Latest
Fatigue Effect - CPU 6
Fatigue Effect - Human 6
Fatigue Recovery - CPU 2
Fatigue Recovery - Human 2
Injury Occurence - CPU 3
Injury Occurence - Human 3
Player Acceleration - CPU 3
Player Acceleration - Human 3
Puck Control - CPU 0
Puck Control - Human 0

Checking
Hitting Assistance 1
Agression - CPU 6
Agression - Human 6
Hitting Power - CPU 2
Hitting Power - Human 2
Poke Effectiveness - CPU 5
Poke Effectiveness - Human 5
Stick Lift Effectiveness - CPU 5
Stick Lift Effectiveness - Human 5

Passing
Manual Passing On
Pass Assist 1
Pass Speed 3
Saucer Pass Speed 3
Pass Accuracy - CPU 0
Pass Accuracy - Human 1
Pass Interceptions - CPU 4
Pass Interceptions - Human 4
Pass Reception Ease - CPU 0
Pass Reception Ease - Human 1

Shooting
One Timer Accuracy - CPU 0
One Timer Accuracy - Human 1
Shot Accuracy - CPU 1
Shot Accuracy - Human 2
Shot Power - CPU 4
Shot Power - Human 4
Slap Shot Accuracy - CPU 1
Slap Shot Accuracy - Human 2
Slap Shot Power - CPU 4
Slap Shot Power - Human 4

AI
AI Learning 6
Be A Pro Strategy Adjustment 3
CPU Difficulty Adjustment 4
CPU Faceoff Difficulty 4
CPU Penalties 6
CPU Strategy Adjustment 3
CPU Teammate Penalties 4
Fight Difficulty 3
User Strategy Adjustment 0

Goalies
Goalie Cover Frequency 6
Goalie Passing 5
Goalie Reaction Speed - CPU 1
Goalie Reaction Speed - Human 2
Goalie Screen Effect - CPU 5
Goalie Screen Effect - Human 4

Rules
Fighting 1
Icing Hybrid Icing
Injuries On
Offsides Delayed
Penalties Max
Penalty Time Scaling 3
Post Whistle Rules Authentic

Advanced Settings
Away Shot Aim Manual
Home Shot Aim Manual
Visual Settings
Puck Highlight Authentic
Puck Size Authentic

Näillä setupeilla siis hyvää vääntöä AI:n kanssa, taitaa olla be a GM:ssä tehdyt ja päästetyt maalit jotain 3,2:n ja 2,8:n keskiarvolla. Jos joku muu haluaa näitä koittaa niin kertokaahan kokemuksia!

edit: niin ja pitihän se Saku Koivu napata vapaana agenttina pelaamaan orjapalkalla Canadiensiin ;)
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Nii on hyvin lähellä omiani ja hyvin toimii. Paljon vaikuttaa juuri laukaisutarkkuus ja syötönkatkot.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Monikos teistä pelaa ps4:lla? Nyt olis peli autossa odottelemassaja vois jo illalla ottaa vähän makua pelistä.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Koska niitä päivityksiä oli tulossa tähän änäriin????????? Alkaa ihan vaan pikkusen menee hermo tähän " x-pohjas hautaan asti" meiningis.... Ei mitään järkeä pelata hutti pelejä ylemmillä tasoilla, ku jokanen on siel hoksannu sen et pystyy vetää koko kentän läpi ja pujottelee hyökkäys päässä miten huvittaa, kunhan muistaa pitää x näppäimen pohjassa:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
E: niin joo, ps4.......
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Koska niitä päivityksiä oli tulossa tähän änäriin????????? Alkaa ihan vaan pikkusen menee hermo tähän " x-pohjas hautaan asti" meiningis.... Ei mitään järkeä pelata hutti pelejä ylemmillä tasoilla, ku jokanen on siel hoksannu sen et pystyy vetää koko kentän läpi ja pujottelee hyökkäys päässä miten huvittaa, kunhan muistaa pitää x näppäimen pohjassa:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
E: niin joo, ps4.......

Tuohan on nyt ihan selvä, ainahan kaikki niilot käyttänyt hutissa kaikkia mahdollisia juttuja. Ite lopetin hutin pelaamisen jo pari vuotta sitten kun kaikenmaailman räkäpetterit siellä pilaamassa pelejä pelleilyillään. Gm mode pelillisesti aikas rautaa tässä ps4 änärissä ja siellä korkeintaan ole kun ite menossa X pohjassa, jota kyllä en harrasta.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Juu kyl täs pikkuhiljaa alkaa odottelemaan jo peli- ja rosteripäivityksiä. Ihmettelen kyl kovasti miksei Lehterää oo viel st.Louisin kokoonpanossa :eek: Lisenssijuttuja kenties kun ei ole vielä pelannut yhtään? HUT nyt vielä menettelee, tosin paljon mielekkäämpää on ollut viimeaikoina pelata botteja vastaan, vaikkei pahasti ole vs. peleissäkään turbiin tullut. Pari hurlumhei peliä joutunut kylläki kärsimään. Mutta jokaisesta bottipelistä oon nauttinut superstar/hardcore asetuksilla ja GM:ää polttelis jo todellaki alottaa. Myös Liigan alku, varsinkin KalPan onnistumisten osalta, on lisänny odotuksia turnauspelimuotoa kohtaan, kun se näyttänee olevan ainoa mahdollisuus pelata kotoisilla jengeillä järkevästi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Knuckle Sandwich (ent. Bare Knuckle Hockey) etsii aktiivista,uskollista ja kokenutta vasenta pakkia riveihinsä.Alustana toimii 360. Ollaan pelattu lähes kolme vuotta aika aktiivisesti, suurinpiirtein samalla porukalla ja tässäkin änärissä jo kausitilastot 60-41-6. Tarkoitus olisi osallistua EHL:llään,kunhan saadaan varmistus että sellainen boksille järjestetään.

Yhteydenotot livessä: Hartsa93,GoDe45 tai Duran93.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Jenkkistoresta latailtu PS4 versio ja kolme kertaa on pelattu samalta sohvalta ihminen vs. ihminen. Pelimuotona Play now ja erän pituus 20 minsaa. Mukana myös molemmin puolin yksi kappale itse luotuja ukkoja, sekä custom-sliderit. Lopputuloksena jokaisessa kolmessa ottelussa peli on kaatunut kolmannessa erässä ja heittänyt CE erroria ruutuun. Ekassa matsissa jo toisella erätauolla, tokassa kun kymmenisen minsaa oli jäljellä ja kolmannessa 10 sekuntia ennen loppua. Sattumoisin kolmas matsi oli ajallisesti nopein ja vähiten jäähyjä sisältävä. Kaikki myllytkin käytettiin vasta vipalla minuutilla, jolloin vipan myllyn päätyttyä tuo kaatuikin jälleen animaatioiden aikana.

Mene ja tiedä. Pitänee ehkä uteliaisuuttaan koittaa lyhentää eriä ensialkuun. Ei ole tainnut muilla olla vastaavia ongelmia, vai pelaako monikaan nykypäivänä enää samalta sohvalta kaverin kanssa ja täysillä eränpituuksilla...

Itse pelistä voi todeta, että kentällä meno on ihan kohtuu maistuvaa. Tyydytään summaamaan noin, eiköhän täällä enemmän tai vähemmän kaikki negatiiviset asiat ole tulleet jo ilmi ja en viitsi niiden listaamiseen aikaani tuhlata tällä kertaa. Niitä kuitenkin edelleen riittää. Kaukalon ulkopuolella puolestaan ihan kaikki on aika rumasti vaiheissa / karsittua ja helppoja virheitäkin jopa näkee. Esimerkiksi BaP-ukon luonnissa kun vaihtaa pelipaikan maalivahdiksi, niin itsellä ei ainakaan vaihtunut se näytillä ollut pelaajamalli kenttäpelaajasta veskariksi. Toki ei sillä, että tuota BaP:ta olisi jaksanut pelata, mutta trophyt pikaisesti keräsin pois. BaP olisi itseasiassa voinut olla kenttäpelaajana aiempia vuosia parempaa AI:n suoraviivaistumisen vuoksi, mutta ei ole toivoakaan että sitä itse jaksaisi pelata kun ei ole mahdollisuutta simuloida seuraavaan vaihtoon.

NHL Momentsin BaP kenttäpelaajan haasteissa ei saanut ollenkaan kuvakulmaa säädettyä, koska mistään ei löytynyt sellaista asetusta? Oli kanssa erittäin "rentouttavaa" läpäistä ne veskarin haasteet 13-14 kauden osalta. AI hakee kaavamaisesti one-timereitaan ja kyllähän ne torjuu niin kauan kun ne syötöt ei lähde mistään päädystä tai ihan maalin edestä. Mutta kun aina joku AI:n väkisin syötetty poikkari menee läpi tai omat botit koomailee sen verran, että sinne mahtuu muutama oikein paha tilanne, jotka sitten hoituu tuurilla tai päätyy reppuun. Ja kun noista selviää, niin sitten sinisen jälkeen lauottu lämäri painuu patjan alta maaliin kun on 2 minuuttia jäljellä peliä. Kävi muuten kahdesti peräkkäin noin, arvostin.

Be a GM:ääkin kiva pelailla kun ei taktiikat tallennu mihinkään. Samoin Be a Prossa oli vaikeuksia saada eränpituuksia ja kamerakulmia tallentumaan. Aina tarjosi seuraavalla käynnistyskerralla 20 minuuttia ja low.
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

En oi koittanut kuin GM:ssä. Oon yhden TPS-Sport pelin pelannut 10min erillä ja päättyi jatkoajalla mulle 3-2.

Sliderit on ne jotka tähän ketjuun joku laittoi jokunen sivu taaksepäin. Ei siis mitään linkkiä vaan suoraan tähän ketjuun. (En pysty kännyllä ettii nyt)

No nyt. Tuli laitettua täältä nuo sliderit ja kyllä muuttui peli vähän ainakin miellyttävämmäksi. Kiitos vain
.. silti tässä pelissä olisi vielä paljon kehitettävää. Kuten nollataulu molarit..
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Ja uutta bugia pukkaa omalle kohdalle, tällä kertaa kun ostelee pakkoja ni pelaajien kohdalla ei enää näykkään siinä yläpuolella sitä jtn "jo kokoelmassa" tekstiä, vaan kaikki pelaajat mitä tuli sai laitettua toistamiseen kokoelmaan :D No ei siinä, nyt on monessa joukkueessa sitte tuplana jotkut pelaajat...
 
Vastaus: NHL 15 - keskustelu pelistä

Minulla jumittu bottipelaaja maaliin kiinni, piti sit pelata vaihto alivoimalla. Sielä se sätki eikä päässy irti
 
Ylös Bottom