NHL 17 – Musta lista (Muistakaa mainita konsoli)

lake79

Well-Known Member
#61
Vastaus: NHL 17 – Musta lista (Muistakaa mainita konsoli)

Onkohan näiden todisteiden lähettäminen sitten turhaa jos valehtelemalla saa nimen pois listalta? Ei mun maailmaa kaada mutta tekee tän listan ylläpitämisen auttamisen turhaksi.
No oli niin vakuuttavaa/aikuismaista tekstiä mieheltä että poistin, mutta kysyn nyt vielä todisteita mieheltä, jos tämä nyt niin suuri asia sulle on. Vaikka siis muuta väität.

Eli kaukana itkuista, en sentään ihan tampio ole.

Edit: Tehdään pieni muokkaus/lisäys listaan. Lisään tuonne omaan kategoriaan vastaavia tapauksia, jossa toinen osapuoli on puolustautunut väitteitä vastaan, mutta ilman todisteista/todisteiden kanssa. Kategoria on Kyseenalaiset. Ei tule paha mieli kellekään.
 
#62
Vastaus: NHL 17 – Musta lista (Muistakaa mainita konsoli)

Betassa 4/6 ensimmäistä vastustajaa ja kaikenkaikkiaan noin 10 about 30-40 pelaajasta yritti syncrota peliä. Liekö sitten mielenkiinnosta että toimiiko se edelleen vai miksi, mutta jos sitä ei ole korjattu niin varmaan mukavia pelihetkiä tulossa hutin/versuksen pelaajille sen puolesta taas. Lupaavalta tosin näytti kun yksikään näistä yrittäjistä ei saanut temppua onnistumaan. En nyt laita mitään videoita tai nimimerkkejä kun beta kyseessä ja uskon että osa ainakin testasi tempun mahdollisuutta.
 
Ylös Bottom