Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 20

Aika odotettua, ikävä kyllä.

Mitä tulee tuohon konetta vastaan pelaamiseen niin ainakin NHL 19:ssä ne haasteet HUT:ssa oli ihan hirveätä ripulia ja ei mitenkään verrannollinen yksinpeliin HUT:n ulkopuolella.

Franchise-moden uudistukset vaikuttaa ihan hyviltä, ainakin ne pienet viilaukset. Valmentajien tuominenkin peliin voi olla hyvä asia varsinkin, kun siinä näytti kuitenkin olevan vähän syvyytyäkin. Saa vain nähdä mikä on sitten lopputulos ja valikot on vähän sekavan näköisiä ja hitaita. Näiden lisäominaisukksien käyttäminen ei välttämättä olekkaan niin kivaa.
 
Yksinpelaajille voi ollakin hyvä, jos vain löytää hyvät sliderit. Toisaalta taas tuo tekoäly tulee esille jo näissä haasteissa ja allekirjoittaneella ei hermot kestäisi hakata täysiä otteluita sitä vastaan. Jos EA aikoo toteuttaa suunnitelmaa, että yksi osa-alue parannetaan per vuosi, niin olisiko valmis versio sitten vuonna 2030? Vai tuleeko markkinoille kilpailija, joka tekee kaiken yksinkertaisemmin, mutta paremmin?
En usko siihen et tähän peliin olisi mahdollista saada mitään hyviä slidereitä. Ei ole saanut edelliseenkään ja samat ongelmat vaivaa tätäkin. Tosi kiva kun pelaat 8 min erillä ja pelin jälkeen laukaukset jotai 50-15 meikälle, ja tämä siis supertähti vaikeustasolla..
 
Aika mauttomat fiilikset jäi tästä uudesta änäristä accesin perusteella. Mut varmaan joutuu ostamaan, koska toi gigantin tarjous houkuttelee.
 
Onko jollakin maanantain gigantin lehti saatavilla? Yleensä nhl20 tullut julkaisuksi edullisesti giganttiin, tainnut 39e parhaallaan olla.
 
Joo elikäs HUT pelejä tullu nyt pelattua noin 10kpl ja melkein jokainen liukuu takaperin alueelle ja siltä kiekon riisto on lähes mahdoton.
Tää änäri on todella paljon sitä "pörräämistä" hyökkäysalueella koska kiekko on vaikea ottaa pois ja taklauksia heikennetty.
Maalit tulee lähinnä reboundeista tai one timereista.
Alkaa olemaan jo porukalla aika kovia joukkueita kasassa.
Marner(85).Yzerman(88),EK65(86) ja Couturier(83).. siinä mun parhaat kortit ja sit on muutama 82 ovr ja loput on sit 79-81.
Onko kukaan pelannut Gm muotoa?
 
Tuli ladattua itsekin testiin. Viimevuotista en edes ostanut enää, koska oli ihan sitä samas. Joskin keväällä innostuin EA Accesin kautta pelailemaan.

Mutta nyt olin todella positiivisesti yllättynyt.
Seuratilan uudistukset valmentajineen ja kemioineen on pieniä, mutta tervetulleita muutoksia.

Itse pelissä koko pelin aikainen presentaatio vedetty täysin uusiksi ja noin yleisesti ottaen tykkään todella paljon kaikista muutoksista. Myös uusintoja maaleista on erilaisia ja omaan makuun paremmin toteutettuna kuin ennen.
Presentaation osalta ehkä ihmetys on se, että miksi tulospalkki on alalaidassa, eikä ruudun ylälaidassa? Peli tapahtuu ruudun yläosissa, joten katsetta joutuu isolla ruudulla siirtämään todella paljon alas, nähdäkseen pelikellon/jäähyn keston jne.
Ja prsentaation isoin ärsytys on jäähyn aikana, nimittäin yv joukkueen kohdalla se palkki vilkkuu kuin poliisin valot ja se on todella häiritsevää, kun keskityt peliin ja ääreisnäössä jokin vilkkuu kokoajan.

Itse gameplay on pääpiirteittäin samaa, mutta maalivahdit teki jo ekan matsin aikana 10-15 torjuntaa jota en ole koskaan ennen nähnyt. Näiden lisäksi maalivahdit ohjaili mailalla/kilvellä tosi usein kiekkoa päätyyn, mitä ei ennen tapahtunut.
Myös matalat syötöt maalille tuo usein todella hienoja ohjauslaukauksia maalia kohden. Ennen kiekko vain muutti suuntaa, tai ensin liimautui lapaan ennen ohjausta. Nyt meni todella nätisti muutamaan kertaan.
Normaalit rannelaukaukset lähti mielestäni todella paljon nätimmin ja vaihtelevammin kuin ennen.

AI on myös ongelmineen suhteellisen sama, mutta Ai että kun pyöritti pari upeaa maalia, täysin eritavalla kuin ennen. Ja erityisesti syöttöjä tulee nyt myös puolustuksen läpi poikittain. Ennen pyöriteltiin viivalla ja kulmissa ja maalille tultiin vain maalin takaa, tai laukauksen perässä. Yllätyin todella positiivisesti useammassa tilanteessa miten AI pelasi.

Ilmeisesti selostus myös mennyt täysin uusiksi, ainakin tuntui siltä. Vanhaan olin totaalisen kyllästynyt, enkä tästäkään nyt varsinaisesti tykkää, mutta on fiilis et kentällä tapahtuu enemmän kuin siellä oikeasti tapahtuu, koska selostuksen tempo on isompi.

Olin äärimmäisen yllättynyt tän vuoden painoksesta yksinpelaavana, joskaan en silti peliä aio ostaa edes tarjouksesta, vaan nautin keväällä EA Accesin kautta.
 
Minä vuonna tähän tulikaan tää nykyinen luistelu? Pelin hidastuminen oli positiivista, mutta itelle tuo ei maistu vieläkään. Tuo takaperin luistelu alkoi oksettamaan jo yhden pelin jälkeen. Myös syötöissä ja pelaajien ohjauksessa tuntui ihmeellistä viivettä, johtui kaiketi yhteyksistä? Harmi sinänsi, koska kiva olisi välillä kiekkoakin pelailla.
 
Onko tietoa gigantin hut ennakkotilauskoodista, tuleeko sähköpostiin kun ennakkotilaa? Kyselin chatista ja meinasi ettei myymälästä ostettuun nuota saa
 
Juu, viimevuonna taisi aspa laittaa viestillä perästä koodin, nyt kysäisin chatista, niin vastasivat että ainoastaan viaplay koodin saa myymälästä, ja hut koodit nettitilauksiin. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa
 
Itse pelissä koko pelin aikainen presentaatio vedetty täysin uusiksi ja noin yleisesti ottaen tykkään todella paljon kaikista muutoksista. Myös uusintoja maaleista on erilaisia ja omaan makuun paremmin toteutettuna kuin ennen.

Joo, harmi vaan että maaleissakin se toinen kuvakulma on aina se sama jääntason action-kamera, mistä ei kyllä kokonaiskuvaa näe ollenkaan. Voisi vähän eri kulmia käyttää siinäkin.

Ja torjunnoista jää todella usein ne hienoimmat näkemättä. Pelikatkolla näytetään joku aiempi nollakulmasta patjoihin veto kun juuri ennen katkoa toinen veskari on kaapannut haamutorjunnan hanskalla.

Ja prsentaation isoin ärsytys on jäähyn aikana, nimittäin yv joukkueen kohdalla se palkki vilkkuu kuin poliisin valot ja se on todella häiritsevää, kun keskityt peliin ja ääreisnäössä jokin vilkkuu kokoajan.

Tuo pisti silmään itselläkin, mutta aika nopeasti siihen tottui ettei enää niinkään häiritse. Mutta voisihan sitä päivityksellä vähän hillitä.
 
Ostaa pelin vain joka viides vuosi niin tuntuu tuoreelta. NHL15 oli viimeisin meitsillä ja nyt NHL20 tuntuu ja näyttää hyvältä.
Älkää aina itkekö :D
 
EA Access-testin perusteella tuo pakkokatsoa "erän hetki" ja "ottelun hetki" oli kyllä kohtuu rasittavia. Offlinessa sai startilla skipattua, mutta tuokin aiheutti ihan turhaa ylimääräistä työtä, etenkin kun nuo hetket oli välillä joku täysin mitätön torjunta tai maali ja muutaman kerran aloitusvoitto. Olisi mukavaa jos nuo saisi halutessaan laittaa kokonaan pois päältä.
 
Tuli vähän gameplaytä katteltua ja viimeksi kun ostin änäri pelin oliko vuonna 2016 vai 17 niin pelasin tätä täsmälleen samaa peliä silloin. No toivotaan että seuraavassa sukupolvessa saataisiin uusi pelimoottori ja kokonaan uudistettu änäri.
 
Ylös Bottom