Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL-jääkiekko

Vastaus: NHL-jääkiekko

Ja Chicago painaa finaaleihin puhtaasti 4-0 voitoin. On tuo Byfuglien kyllä aika jäätävä jätkä. Jo parit matsit ratkaissu playoffeissa.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Jees, Chicagolla on tosiaan ollut todella hieno kausi tähän mennessä. Toivottavasti pystyvät myös päättämään sen yhtä kunniakkaasti eli käytännössä tuohon mestaruuteen. Sen olisivat kyllä totta tosiaan ansainneet ja kauan sitä on tässä jo odotettukin. Niemen hienot otteet maalissa lämmittävät tottakai näin suomalaisena mieltä. Hienosti mies on pelannut ja ensi kaudella on luultavasti taloudellisestikin hieman lihavampi sopimus taskussa.

Itse olen pitkälinjan Blackhawks fani. Usko on tosin muutamaan otteeseen kerennyt horjumaan kun noita laihoja vuosia menestyksen suhteen on mahtunut matkan varrelle vähän liiankin kanssa. Parina viime vuonna tunnelin päässä on näkynyt kuitenkin mukavasti valoa ja toivottavasti tämä kausi toisi mukanaan myös sen palkinnon.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ihan uskomatonta, NHL:ssä meikäläisellä on kersasta asti ollut kaksi suosikkia ja nyt nämä kohtaavat toisensa Stanley Cupin finaalissa.. Go Philadelphia, go Chicago!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Hieno homma tosiaan, että tänä vuodaan saadaan ainakin yksi uusi suomalainen Stanley Cup -voittaja. Melkein voisi toivoa Chicagon vievän mestaruuden, niin saataisiin todellinen yllätysmaalivahti "sormustettua".
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Nyt on ainakin minulle voittaja ihan sama. Pytyn vie joko ensimmäinen suomalaisveskari (vieläpä ykkösveskari) tai sitten pitkän uran keskinkertaisissa joukkueissa viettänyt Timonen. Ehkä kuitenkin voisi Kimmolle sitä pyttyä toivoa, Niemi pääsee varmasti koittamaan vielä uudestaan.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Aika yllättävän helpolla pääsivät edelliskierroksesta joukkueet. Kummalla joukkueella muuten on enemmän otteluita alla? Sekin voi hiukan vaikuttaa tuloksiin, epäilisin. Jäätävän hyvää peliä kyllä Niemeltäkin. Ja Leino on yllättänyt myös myönteisesti, olin nimittäin jo suhteellisen varma, että hän ei olisi änäri-ainesta. Saa nyt nähdä miten Leinou pärjää jatkossa.

Epäilen että Chicago vie mestaruuden voitoin 4-2. Mutta kumpikin kelpaa, näin suomalaisnäkökulmasta ajateltuna. :D
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Omani :

Finaali: Philadelphia Flyers - Chicago Blackhawks
Pistepörssi: Evgeni Malkin, Pittsburgh Penguins
Maalipörssi: Alexander Ovechkin, Washington Capitals
Syöttöpörssi: Evgeni Malkin, Pittsburgh Penguins
Eniten jäähyjä: Colton Orr, Toronto Maple Leafs
Tulokas: John Tavares, NY Islanders
Vuoden yllättäjä: Tuukka Rask, Boston Bruins
Vuoden floppi: Carolina Hurricanes
Vuoden suomalainen: Mikko Koivu, Minnesota Wild
Paras maalivahti: Roberto Luongo, Vancouver Canucks
Paras puolustaja: Jay Bouwmeester, Calgary Flames
Paras hyökkääjä: Alexander Ovechkin, Washington Capitals

E: Alkukauden perusteella Vuoden floppi meni ainakin ihan nappiin :D

Jee! Olinko ainut joka arvasi finaaliparin oikein? Muut veikkaukset ei sitten menny ihan nappiin :(
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Finaali: Philadelphia Flyers - Anaheim Ducks
Pistepörssi: Marian Gaborik, New York Rangers
Maalipörssi: Alexander Ovechkin, Washington Capitals
Syöttöpörssi: Jason Spezza, Ottawa Senators
Eniten jäähyjä: Ian Laperriere, Philadelphia Flyers
Tulokas: John Tavares, NY Islanders
Vuoden yllättäjä: Antti Niemi, Chicago Blackhawks
Vuoden floppi: Pittsburgh Penguins
Vuoden suomalainen: Mikko Koivu, Minnesota Wild
Paras maalivahti: Miikka Kiprusoff, Calgary Flames
Paras puolustaja: Zdeno Chara, Boston Bruins
Paras hyökkääjä: Marian Gaborik, New York Rangers



Näköjään tiesin Niemen nousun huipputasolle ja Flyersin olevan finaalissa, muista ollaankin sitten ihan hys hys.

Flyers on kyllä pelannut todella loistavasti näissä playoffeissa ja toivottavasti nyt sitten mennään ihan päätyyn asti. Richards,Leino ja Leighton ovat olleet Flyersille kultaakin kalliimpia, mutta varsinkin Richards nousi tuossa Habs-sarjassa aivan uudelle tasolle.
Kyllähän tässä vähän on pelko persiissä, että Flyers antaa taas vastustajalle etumatkaa kuten tapahtui Bostonia vastaan ja nyt kun vielä vastassa on Hawks, niin samanlaisen nousun suorittaminen saattaisi olla mahdotonta.
Toivottavasti Hossan kirous jatkuu vielä ainakin tämän kauden ja Cuppi tulisi ihan tänne Kuopioonkin vierailulle.

Jännittävät ja varmasti erittäin tasaset finaalit edessä ei voi muuta sanoa, mutta parastahan on se, että tänä vuonna tulee varmasti ainakin yksi uusi Stanley Cup voittaja suomeen!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Dodih, Niemi pelasi vakuuttavasti toisen finaaliottelun. Saas nähdä miten veikkaus osuu. :cool:

Eli sarja 2-0 Chicagolle.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Tällä menollahan Chicago-penaalin voi nostaa ylpeästi pöydälle jo viikonloppuna. Jos oikein muistan, Chicago on ollut varsin hyvä vierasjoukkue pleijareissa.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Onkos Toewsilla finaalisarjassa vieläkin 0+0? Meinaan vaan, että jos Niemi & Toews jatkavat tuolla mallilla ja Chicago vie kannun, niin Suomeen saattaa saapua myös Conn Smyhte Trophy.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Tällä menollahan Chicago-penaalin voi nostaa ylpeästi pöydälle jo viikonloppuna. Jos oikein muistan, Chicago on ollut varsin hyvä vierasjoukkue pleijareissa.

Ahaa, täältä löytyy siis toinenkin onnellinen, joka omistaa tuon komeaakin komeamman Chicagon penaalin! :) Taitaa olla peruja kultaiselta 90- luvulta. Hyvälle näyttää kyllä tällä hetkellä, mutta ei sitä uskalla nuolaista ennen kuin tipahtaa. Niemen otteet ovat olleet taas ilmeisesti kohtuullisen huikeita tuossa toisessa ottelussa. Harmi vaan ettei noita pysty oikein tässä viikolla livenä seuraamaan. Sen verran huonoon aikaan pelaavat noita tuolla rapakon toisella puolen. Töissäkin kun täytyisi koittaa jaksaa käydä.

Kovat tsempit kuitenkin Blackhawksin poppoolle!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ensimmäistä kertaa jaettava GM of the Year-palkinto meni varsin onnistuneeseen osoitteeseen eli Phoenix Coyotesin Don Maloneynelle. Mies on tehnyt hemmetin hyvää jälkeä tässä organisaatiossa ja tänä vuonna joukkue teki onnistuneita hankintoja (mm. Korpikoski, Aucoin, Wolski, Stempniak ja unohtamatta päävalmentaja Dave Tippettiä), joitten avulla siis päästiin playoffeihin (vaikka pelit loppuivat ensimmäisellä kiekalla :( )! Tästä on hyvä jatkaa ensikaudelle!

GM of the Year: Don Maloney Video - NHL VideoCenter

Ja tämä vuoden finaaliin, niin itsekkin vähän liputan Chicagon puolta, mutta jos Philly Cupin nappaa niin ei sekään mene hukkaan! Eli sinänsä ihan sama, mutta se on varma että vielä on huikea finaali tiedossa!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Äärimmäisen jännittäviä hetkiä elelemme juuri nyt. Leino on noussut uudelle tasolle ja melkeinpä toivoisin, että seuraavassa pelissä ei vielä sarja ratkeaisi!

Saas nähdä miten käy; Niemen peli on hiukan hatarampaa nyt, mutta toivoisin että kunnialla loppuu kausi. :cool:
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Niin siinä nyt valitettavasti kävi, että Blackhawks voitti kuudennen pelin jatkoajalla Kanen sinnepäin-tyylisellä huitaisulla.

Leinolle 0+2 viimeisessä pelissä, ja samalla jaettu ensimmäinen sija eniten pisteitä playoffeissa tulokkaana tehneiden listalla.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Onnea Chicago! Sieltä se mestaruus sitten viimeinkin tuli todella pitkän odotuksen jälkeen. Ratkaisumaali oli juuri sellainen, jolla nämä ratkaisupelit/ finaalit niin monesti ratkeavat. Kane toimitti kiekkoa vaan maalille ja tällä kertaa sattui menemään suoraan sisään. Kane taisi olla hetken aikaa ketän ainoa mies, joka tiedosti kiekon menneen maalinperukoille asti:). Muut pelaajat tuomareita myöten epäröivät hetken tilannetta.

Niemi pääsi nostelemaan pyttyä ensimmäisenä suomalaisena ja kolmantena eurooppalaisena maalivahtina kautta NHL:n historian. Ei hullumpi saavutus tuokaan. Erittäin lämpimät onnittelut Niemelle tuon hienon rajapyykin saavuttamisesta.

Nyt voin iloisena todeta, että matsia todellakin kannatti herätä katsomaan. Tämä duunipäiväkin menee nyt huomattavasti normaalia paremmissa fiiliksissä.
 
Ylös Bottom