Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL-jääkiekko

Vastaus: NHL-jääkiekko

Sharksin voitto oli huojentava asia, sehän tästä nyt olisi vielä puuttunut jos Canucks olisi karannut 3-0 tilanteeseen otteluvoitoissa. Ja tosiaan typeriin jäähyihin ei tässä vaiheessa ole varaa.

Sen verran voisin ihan leikkimielellä veikata, että Sharks menee finaaliin voitoin 4-3, itäisestä konferenssista vastaan tulee Lightning joka lyö Bruinsin 4-3 voitoin. Finaalisarja päättyy 4-2 tai 4-3 Sharksille.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ja toivotan Detroitin avoimesti tervetulleeksi suosikkipuolelleni itään. Eiköhän se jo maantieteellisestikin ole joko Detroit tai Columbus joka muuttaa, ja Detroitin siirtäminen kyllä tasaisi voimatasapainoa mukavasti. Jossain luki, että muutos ei kuitenkaan tapahtuisi välttämättä vielä ensi kaudeksi, jolloin Winnipeg pelaisi Southeast-divisioonassa.:D

Epäilen Detroitin mahdollisuuksia saada siirtyä itään, vaikka se maantieteellisesti olisikin mahdollinen ratkaisu. Länsi muuttuisi paljon mielenkiinnottomaksi ja Detroitin vieraspelit ovat monelle lännen joukkueelle melkoisen tärkeitä. Detroitin sijoittaminen kahteen periaatteessa mahdolliseen idän divisioonaan olisi hankalaa, sillä sekä Atlantic että Northeast divisioonat ovat melkolailla vakiintuneita enkä usko, että mikään joukkue haluaisi omasta divisioonastaan poistua. Eteläisin idän divisioona ei taas olisi maantieteellisestikään järkevä ratkaisu. Columbusin siirto ei varmasti herättäisi niin paljon tunteita ja sen siirto suoraan Atlantan vanhaan divisioonaan olisi mahdollinen. Vaikea näistä on sanoa, mutta eiköhän Detroit ainakin yritä päästä itään saadakseen lisää otteluita esim. Toronton kanssa.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Niemihän ei oo oikeestaan pystynyt vakuuttamaan tässä sarjassa, mutta viime pelissä nähtiin taas sitä kun Niemi kantaa joukkuetta. Niemi ei pysty vakuuttamaan, jos pelaajat eivät pelaa hyvin edessä. Lähden tästä meirän Nurmisen sanoista: "Ei ole laukausta jota maalivahti ei voisi pysäyttää". Itsellä on Niemestä ainakin tällä hetkellä aika kaksijakoiset tunnelmat, kun tiedän että hän pystyy loistaviin torjuntoihin ja pitämään joukkuetta pystyssä tiukoissa tilanteissa, mutta en silti ole never ever luottanut Niemeen.

Pysyn edelleen kannassani, että Vancouver hoitaa toisen ottelun Sharksien kotona ja ratkaisee kotonaan. Siihen ei Niemikään pysty vaikuttamaan. Toki onhan Sharkseilla sauma iskeä mm. erikoistilanteissa, vastahyökkäyksissä... Ikinä ei ole selvää ottelusarjaa. Ja pitänee muistaa että joukkue, joka on selvinnyt konferenssifinaaleihin ei todellakaan ole läpihuutojuttu (paitsi Bostonin sarja:D:rolleyes:)).

Lopetan jälleen sanoihin: LET'S GO BOSTON!!!
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Perkeleen Tampa Bay, voittivat 5-3 ja sarja 2-2 ja näin oma veikkaus 4-1 Bruinssille meni mönkään.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Löytyhän siitä videookin.

Äiti on varmasti ylpeä:D

Boltsit pisti viime yönä aika hurjaks kun nousivat 3-0 tappiosta voittoon. Bergenheimkin osui putkien väliin, on se kowa:p. Hienoa nähdä miten jo toisena vuonna perättäin nousee joku suomalainen avainpelaajaksi joukkueelleen (Leino viime vuonna).

Ensi yönä sit taas tärkeä peli Kanukkien ja Sharksien välillä..
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ensi yönä sit taas tärkeä peli Kanukkien ja Sharksien välillä..
Jep, ja pelihän alkaa meille suomalaisille varsinkin oivaan katseluaikaan eli klo 22.00. Toivoisin itse ainakin, että sharksin nelonen ois järkevimmässä muodossa, eli niin ettei ole ketään idioottia joka ottaa taas vitosen, mutta kuitenkin sellainen joka pysyy pelissä mukana eikä kokoajan olla vain omissa, eli tähän muotoon Ferriero - Desjardins - Mayers.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Sharksin matsi ja Stanley Cup -haave taisivat kuolla noihin tyhmiin jäähyihin ja niistä seuranneeseen 5vs3-sumaan.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

MITÄ HELVETTIÄ TOI MUKAMAS NHL JOUKKUE TEKEE, herranjestas mä en usko silmiäni. Peli tasasta ja keikkoo ehkä pidetty enemmän, mitä sitten tapahtuu? Eka 5-3yv. Ok. Mutta mitens nää viimesimmät kiekko katsomoon ja liikaa pelaajia jäällä. Voi, että kyllä nyt arriibahia sekä muita canucks faneja naurattaa kattoo kuinka tyhmä joukkue on San Jose Sharks.

Kyllähän sarja vielä elää, mutta en mitenkään usko sharksien nousuun varsinkaan, kun 2 kolmesta pelistä on Vancouverissa. Ensi kauteen...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL-jääkiekko

Oli kyllä ottelun parasta antia nähdä Salon onnistuvan(2+1):).. Viime matsissakin pääsi koittamaan muutamaan otteeseen YV:llä mutta silloin löytyi hain ruhoa tieltä.

Muutamat kovat pommitkin nähtiin, McGinnin alastulo Ballardin niitistä näytti jo vaaralliselta..
Kesler osui tänään mutta heitti kyllä ihan turhaa filmiä matsin lopussa (Clowe veti turpaan ja sai jäähyn siitä), eiköhän tuo ole aiemmin jo nähty että sitä saa vetää mailallakin turpaan ilman että tuntuu missään.

Mutta ei tässä edelleenkään naureskella tai naatita liikaa, Hank Sedinkin sano että tuleva peli täytyy vetää kuin se olisi game 7.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Kyllä me noustaan vielä, vaikka tilanne onkin 3-1 vastustajan hyväksi. Uskomattoman tyhmiä jäähyjä otettiin paljon ja Canucks pisti pellit paukkumaan.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Kyllä me noustaan vielä, vaikka tilanne onkin 3-1 vastustajan hyväksi. Uskomattoman tyhmiä jäähyjä otettiin paljon ja Canucks pisti pellit paukkumaan.
Tämä on täysin mahdollista, mutta erittäin epätodennäköistä ja itse en usko tähän lainkaan. Kun kerran kaksi kolmesta vieläpä Vancouverissa niin terveppä vaan. Ja vielä tähän päälle lisätään Thorntonin mahdollinen loukkaantuminen niin se alkaa olla taputeltu ellei Jumbo pelaa ens pelissä.
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Siitä on päivälleen 17 vuotta aikaa kun Canucks viimeksi selvisi Stanley Cup finaaliin.. Silloin kaatui konfrenssin finaalissa Toronto ja maalin tekijänä oli Greg Adams, tässä vähän fiilistely videoo:

[video=youtube;wURNYt1Gw_w]http://www.youtube.com/watch?v=wURNYt1Gw_w&feature=share[/video]

Tässä just alkulämmittelyjä gamecenterin kautta katselen ja voin sanoa, alkaa hiukan jännittää:D..
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Joo-o, jos tänne saisi kirjoittaa mitä vaan niin v-sanoja olisi kyllä nyt paljon. 13 sekkaa ennen pelin loppua tasottaa kanukit. Ei näköjään osaa Sharks ottaa vain voittoa. Nukkumaan suosiolla -->
 
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ny rillataan, finaalin jälkeen sit naatitaan :D.. Huhhuh, mikä peli.. Luongolla +52 torjuntaa joista 20 jatkoajalla..

Ratkaisu osuma Bieksalta oli melkoinen painajainen, mutta korjanneen Ballardin oman käden kautta menneen 1-1 tasoitusmaalin 2.erässä:D.. Äh iha sama, ny ollaa iha finaalissa:D !!

Kaikki rispectit vaan hailauman suuntaan!

EDIT: Ja anteeksi pyynnöt jopa normaalia sekavammasta kirjoitustavasta. Oon valvonu koko yön tuota matsia odottaen ja jännittäen:eek:..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL-jääkiekko

No enpä minäkään nukkumaan mennyt vaikka niin uhosinkin. Että sapettaa, mun mielestä oltas ainakin tän pelin voitto ansaittu noillakin paikoilla mitä 1 jatkoerässäkin oli, mutta ei voi mitään jos ei osaa maalia tehdä. Sarjan kulminaatiopistehän oli tuo Game 4, siinä Sharksilla ensin 5 yvtä tehdä maaleja ei maistunut, -> canuckseille annetaan 5-3YV:tä 3kertaa peräkkäin, verkko heiluu jokaisella. Tota vaan en voi mitenkään käsittää, että 3 kertaa NHL:ässä 3minuutin siään ollaan 5-3AV:lla.

Mutta kyllä kokonaisvaltaisesti Canucks oli parempi ja voittonsa ansaitsi, koska Game 1 & Game 2 ei jättänyt voittajasta kyllä mitään epäselvää, ja voittonumerot 4-1 sarja ei jätä jossitteluja, vaikka tuo ratkaisumaali melkoinen pomppu olikin, eri asia jos olisi ollut Game 7. Onnea Canucks ja fanit, te olette sen ansainneet! :)

Ensi kauden Sharksia, kun miettii, niin olisi kyllä hyvä, kun joku seura ottas ton Heatleyn poies. 30 Playoff-ottelua Sharks paidassa ja mies tehnyt näissä yhteensä 5 maalia. Lisäksi ura on ollut muutenkin laskusuunnassa ja välillä näyttää ettei toi pelais edes tuolla kentällä. Tosin viimeyönä yritti hyvin ja puolusti hyvin, mutta tulosta ei syntynyt. Toinen kysymys vaan on, että kuka haluaa Heatleyn 7,500,000 palkalla? Puolustustahan täytyy vahvistaa, ei toi pakisto vaan ole sellainen, jolla Cup viedään. Mm. Canucks osoitti laajuutensa, sillä vaikka 2 pakkia loukkaantui, niin silti oli varaa nostaa reservistä hyvät korvaajat tilalle. Pakistoon vahvistusta, niin ensi kaudella varmasti realistiset mahdollisuudet Cupiin. Sharkshan ollut kahdesti peräkkäin konferenssifinaaleissa. Kolmas kerta toden sanoo?

EDIT: Täytyy ottaa vähän takasin noista Heatley sanoista. Mieshän näköjään pelasi loukkaantuneena, joten ymmärtäähän sen ettei tulos ole paras mahdollinen.

Kun puhuin pakiston vahvistamisesta niin:

Murray - Boyle
Vlasic - Demers
X - X

Noi paikat ois jaossa ja ehkäpä toisen noista ottaa suuren osan kaudesta farmissa pelannut Justin Braun, noh innolla odotan kesää ja sitä miten sopimustilanne sekä mahdolliset treidit elää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL-jääkiekko

Ja sitten puhutaan että MM-kiekko on pelleilyä, mitäs tämä sitten on? Hyi teitä! :D

Love is in the air! <3

Ai niin Bostonhan sinne finaaliin meni.. Ihan hieno homma, nyt kumpi tahansa joka voittaa, niin odotus on ollut molempien joukkueiden faneilla melkoisen pitkä. Bruins on voittanut viimeksi 1972 ja Canuckseille voitto olisi ensimmäinen.
Ei oikein itsellä ole selkeää suosikkia, toivottavasti on hyviä matseja tiedossa!
No ehkä pikkaisen enemmän Vancouverin puolella olen, koska Salo ainakin saa nimensä kannuun, jos voittaa. Vai miten se on, siis Raskin kohdalla, kun luukkua todennäkösesti vain aukoo loppuun asti?
 
Ylös Bottom