Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nier RepliCant [PS3 Hype]

Nimi: Nier RepliCant
Lajityyppi: Toimintaroolipeli
Kehittäjä: Cavia
Julkaisija: Square Enix
Julkaisuaika: 2010
Demo: Ei tietoa
Moninpeli: Ei tietoa

Uutisia: SE:n Nier-pelistä eri versiot PS3:lle ja Xbox 360:lle
Media: KonsoliFIN - Media - Nier RepliCant (PS3)
Muuta: Pelin kotisivu

Juonikuvaus: Peli kertoo tarinan Nieristä, jonka on pelastettava siskonsa parantamattomalta sairaudelta. Seikkailunsa edetessä Nier oppii enemmän maailman menosta, sekä ymmärtää miksi sitä asuttavat demonit ovat vajonneet hulluuteen.

Ominaisuudet: Ei tarkempaa tietoa

Muuta: Peli on periaatteessa PS3 eksklusiivi, sillä sen 360-vastine kulkee eri nimella (Nier Gestalt) ja joidenkin huhujen mukaan tarinatkin poikkeaisivat toisistaan.
Peliä kehittävä Cavia on aiemmin pukannut ulos esimerkiksi Drakengardit ja Bullet Witchin.

Lisää informaatiota pelistä on luultavimmin luvassa tulevilla TGS-messuilla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nier RepliCant [PS3 Hype]

Pelin kotisivu löytyy täältä: NieR ja se kattaa sekä PS3:n että boksin versiot. Vielä siellä ei tosin ole mitään muuta kuin teaser-kuva, mutta eiköhän ensi viikona aikana tule uutta materiaalia ja infoa, kun Tokyo Game Show alkaa.
 
Vastaus: Nier RepliCant [PS3 Hype]

Peliä kehittää Cavia (ei mikään Square Enixin osaavampi oma tiimi), jonka paras peli taitaa olla Drakengard ykkönen tai kakkonen ja joka on tehnyt yhden tämän sukupolven heikoimmista peleistä (Bullet Witch), joten en odottaisi tältä peliltä kovin paljoa. Parhaimmillaankin voisi olla Drakengardin tapaista juuri ja juuri pelattavaa monin vioin varustettua simppeliä mättöä, huonoimmillaan Bullet Witchin tapaista kuraa.
 
Vastaus: Nier RepliCant [PS3 Hype]

Heh, aika ohi mennyt tämä peli näköjään. Itseänikään ei kyllä kiinnostanut pätkääkään, mutta neogafin threadia tuli jotenkin ohimennen luettua ja se sai vakuuttuneeksi sen verran, että 15 euroa uskalsi sijoittaa.

Ja hyvä sijoitus. Noin 9 tuntia takana ja peli vaikuttaa yksinkertasesti ihan helvetin hyvältä! Kaikille toimintaroolipelien ystäville ja miksei perinteisemmänkin JRPG:n ystävälle ehdottomasti suositeltava teos.

Laitan jotain vähän tarkempaa fiilistä pelin läpäistyäni. Piti vaan tulla kehumaan sen verran, että jos FFXIII oli iso pettymys, tämä voi hyvinkin olla se korvaava teos, josta saa niitä fiiliksiä, joita odotti FF:ltä ja törkyhalvallahan tätä saa ulkomaisista nettikaupoista.

Erityisesti pelin musiikki on mahtavaa, mutta muutenkin toimii. Jopa haukutut grafiikat kolahtaa jollain tapaa, sellainen hämyinen fiilis. Ehdottomasti yksi suurimpia yllätyksiä pitkään aikaan.
 
Vastaus: Nier RepliCant [PS3 Hype]

Itsekkin tätä päädyin kokeilemaan juuri sen takia, että sai niin paljon kehuja NeoGAF:ssa ja minkä yllätyksen koinkaan. Tämän sukupolven aliarvostetuin peli. En oikeasti ymmärrä miten tällä voi olla vain 68 keskiarvo metacriticissä. Soundtrack on sukupolven parhaita, tarina on oikein toimiva, hahmot ovat mukavan erilaisia verrattuna tyypillisiin japsiropeihin ja jopa arvosteluissa haukuttu taistelujärjestelmä on mielestäni hyvä. Ainoa asia joka jää muista osa-alueista jälkeen on grafiikka ja sitäkin on mielestäni parjattu liikaa. Hahmo mallit ovat mielestäni ihan päteviä. Vain ympäristö muistuttaa hieman vanhan xboksin pelien tasoa. Kaikenlisäksi koko lysti kustantaa jopa Suomessa alle 15€ joten ehdottomasti kannattaa ostaa ! Välillä kyllä tuntuu että nyky pelimediassa painotetaan grafiikoita aivan liikaa...
 
Ylös Bottom