Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NiGHTS Into Dreams 2

pimeys

New Member
Kuukausi sitten liikkui netissä huhuja, että Sonicteam suunnittelisi jatko-osaa Saturn-pelille NiGHTS Into Dreams, jota siis kehitettäisiin Wii:lle. Nyt E3:n alkaessa pelistä ei ole kuulunut sen enempää. Minulta jäi NID aikoinaan väliin, enkä viitsisi käyttää tilaa isolle konsolille pelkästään yhden pelin takia. Toivottavasti huhut siis pitävät paikkansa.
 
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

Lisää vettä myllyyn tuo uusimman EGM:n huhupalsta joka sanoo Nightsin olevan tulossa seuraavan sukupolven konsolille. Lisäksi Sega Sammyn tämän tilivuoden* virallisella julkaisulistalla on varattu paikat seitsemälle Wiin pelille. Näistä vain kaksi on virallisesti julkistettu (Sonic ja Monkey Ball).

* Sega Sammyn tilivuosi päättyy vuoden 2007 maaliskuussa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

Youtubesta löytyy paljon pelivideoita, mm. tällainen:
http://youtube.com/watch?v=-WyCBCT609I

Pelihän tosiaan on Sonicteamin tuotoksia, ja sanotaan, että ratoja jaksaa pelata yhä uudestaan ja uudestaan parempia aikoja tavoitelllessa. Harmi vain, että Sega epäonnistui Saturnin (ja myöhempien konsolien) kanssa; toivottavasti Saturn-pelejä tulisi vaikka VC-julkaisuina.
 
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

Nyt oli tullut updatea siihen uutiseen, jossa alun perin nuo kuvatkin näytettiin;

The title will be Wii exclusive ("exclusivo Wii"), will feature a two-player mode, online features and special movements. Claire and Elliot are back. Takeshi Iizuka chose the Wii for the new game because of the controller. Apparently, the game will be officially revealed in April.

Eli Wiin yksinoikeuspeli on nyt kyseessä ja nettipeliä?:O

http://www.n-europe.com/news.php?nid=10318
 
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

FamaZ sanoi:

Eiväthän nuo nyt miltään hirveältä näytä. Ne ovat vain huonolaatuisia. Itseasiassa kun katsoi noita lehtiscanneja missä oli enemmän kuvia niin väittäisin, että tuo näyttää hyvältä.
 
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

Juuri tällaisia pelejä wii tarvitsee, tämäkin taitaa olla monelle pakko-ostos. Ja mitä grafiikkaan tulee niin paha vielä on sanoa mitään. Ei varmasti huonommalle näytä kuin sonic and the secret ring joka on yhtä hyvän näköinen kuin plese3:sen sonic rävellys. Eli varmasti hyvälle näyttää :)
 
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

Tää kyllä lukeutuu yksiin kovimmista jutuista pelimaailmassa pitkään aikaan, loistava homma :)
 
Vastaus: NiGHTS Into Dreams 2

Toivottavasti eivät mokaisi tätä, Sonicteamin tuotokset viimeaikoina ei ole kovin säväyttäneet :(
 
Ylös Bottom