Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Memorycard 1019

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Wizard
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Wizard

New Member
Hardware Info: Memory Card 1019

Nintendo's official memory cards just keep getting bigger.

The Memory Card 1019 is the biggest official GameCube memory card yet. It's 8MB of uncompressed flash memory, four times bigger than the Memory Card 251 and sixteen times bigger than the Memory Card 59.

(Wondering where the weird numbers come from? The file format data is five blocks, and that size is constant regardless of the card's total size. So add five to each of the capacities, and you'll get powers of two, which are very common when dealing with memory.)

Aika mukava uutinen, mutta miten on Suomen laita. Koska kortti rantautuu tänne, vai onko se jo lipunut markkinoillemme? Nintendo-fi tarvikelistoille kortti ei ollut vielä päässyt.

Source
 
Varoituksen sana vielä tietämättömille, että tuon kortin kanssa on joidenkin pelien kanssa ongelmia!
 
"Nintendon uusimman virallisen lisäyksen GameCuben tarvikevalikoimaan, 1019 muistipalikkaa sisältävän muistikortin, on havaittu kieltäytyvän toimimasta tiettyjen pelien kanssa ja ryttyilevän hieman lievemmin muutaman muun tekeleen kanssa. Ongelmien ei pitäisi käytännössä tuottaa kenellekään päänvaivaa, sillä kyseiset pelit ovat joko huonoja tai ongelmat pieniä - ja harvaltapa vain tämä muistikortti löytyy. Uudet GC:n omistajat kuitenkin silmä tarkkana.

Kortti ei toimi lainkaan Disney Sports Skateboardingin, WTA Tour Tenniksen eikä Disney Sports Soccerin kanssa. Backyard Football ei suostu formatoimaan korttia ja Darkened Skye ei aina saa tehtyä uusia tallennuksia kortille - ongelma hoitunee ottamalla kortin pois Kuutiosta ja panemalla takaisin. Sonic Adventure 2 Battle ei näytä vapaan tilan määrää oikein, mikäli vapaita blokkeja on yli 999, eikä voi tehdä kortille yli 99:ää tallenusta.

Yllämainittuja ikävyyksiä huolimatta uusi muistikortti lienee kätevä tapaus varsinkin tilasyöppöjen urheilupelien omistajille. "


Tuollaista.
 
Olipas ikävä uutinen, juuri kun tilasin sellaisen Usa:sta.

Onko uto nyt ihan nintendon virallistama muistikortti vai kaikki nuo GC:n 16mb muistikortit?
 
Ihan Nintenon oma ja virallinen. Ymmärtääkseni ongelmat johtuvat lähinnä siitä, että blokkien määrä venyy nelinumeroiseksi.
 
1019 blokkia on kyllä aika paljon, etenkin jos kortti sattuu kosahtamaan tai häviämään - niin pieniäkin kun ovat. 59 euroa kuulostaakin siis kamalalta.

Itse olen niin epäluuloinen että pidän yhtä 251:sta ja yhtä 59-muistaria käytössä ja sitten pari 59:a varmuuskopioina tärkeimmille filuille.
 
Varmaan tuo 251-paikkainenkin täyttyy aika nopeasti, jos on useampia pelaajia perheessä ja kiinnostusta esim. urheilupeleihin.
 
Knight sanoi:
Varmaan tuo 251-paikkainenkin täyttyy aika nopeasti, jos on useampia pelaajia perheessä ja kiinnostusta esim. urheilupeleihin.

No eipä nuo 251:t kovinkaan paljoa maksa, jos toisenkin ostaa.

Jos tosin on aivan hillitön pelaaja niin kyllähän tuo 1019 ihan hyvä ostos on.
 
Vastaus: Nintendo Memorycard 1019

no nhl2k3 esim. syö n. 100 blokkia tilaa jokaista kautta / franchise-peliä kohden, lisäksi rosterit vievät toiset 100, eli periaatteessa jo 251 yksinään nhl2k3:lle on vähän liian pieni :D
 
Vastaus: Nintendo Memorycard 1019

Voiskos saada tietoo mistä tän kyseisen muistikortin sais halvimmalla, siis sen nintendon oman virallisen?
 
Vastaus: Nintendo Memorycard 1019

Galactic sanoi:
Voiskos saada tietoo mistä tän kyseisen muistikortin sais halvimmalla, siis sen nintendon oman virallisen?

En tiedä halvimmasta, mutta tästä lähtee postikuluineen rapia 30 eurolla.
 
Ylös Bottom