Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Wii

Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

Toivottavasti eivät sentään vielä paljasta julkaisupäivää niin saadaan jänskäillä ja spekuloida vielä lisää :D
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

GoNintendo ja IGN ovat jo saaneet kutsut 14:sta päivä syyskuuta pidettävään pressitilaisuuteen, jossa Reggie puhuu. Joten siellä sitten. TGS:ssä ei tosiaan ole minkäänlaista presenceä.
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

Jakke^ sanoi:
Kuka sinulle on valehdellut? Ja mitä?

Niinpä. Taas kerran kävi niin, että hype teki monelle tepposensa ja konferenssin luultiin suurin piirtein parantavan syövän. Viisi Nintendon omaa peliä tuli niin kuin luvattiin, valitettavasti niistä kolme oli vain DS:lle.
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

Calathia sanoi:
Siis ei yhtään mitään. Säälittävää valehtelua.

Ei tässä ole kukaan mitään valehdellut. Porukka vain veti liioiteltuja johtopäätöksiä tuon tilaisuuden nimestä.

Sama kuvio vain toistui kuin legendaarisen Megatonin kanssa pari vuotta sitten: joku kuulee jostain hämärästä lähteestä huhun, hype vain kasvaa ja lopulta Nintendo-fanipojat pettyvät katkerina :)
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

Niinpä..... Euroopassa paljastusten tekeminen ei firmoja kiinnosta. Sonylla taitaa olla sama juttu. Olisikohan edes Microsoftilla jotain kerrottavaa?
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

Ainiin... onhan tänään vielä EA:n ja Nintendon yhteinen esiintyminen. Siinä tosin on kyse vain EA:n ja Nintendon yhdessä kustantamasta yliopistotason tutkimuksesta jossa tutkitaan mm. ikärajoja.
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

http://media.wii.ign.com/media/821/821973/vids_1.html

Sieltä Red Steelin uusi traileri GC 2006:lta.

Jättää kyllä rasittavan ristiriitaiset fiilikset. Yleisilme grafiikassa on hemmetin nätti. Aseet ja räjähdykset ovat munakkaita ja valaistukset hienoja, mutta jotkut tekstuurit ovat aivan naurettavia ja aseen käsittely näyttää luonnottomalta lukuunottamatta zoomia ja hidastusta. Ohjaus näyttää edelleen ikävän kankealta ja varsinkin lopun miekkailu sellaiselta, ettei siitä kyllä toimivaa olla tähän peliin saamassa. Ehkä sitten myöhemmin, kun ohjelmoijat vähän oppivat.

En oikein tiedä odotanko vai enkö odota Red Steeliä. Videot kertovat yhtä paljon sekä hyvässä että pahassa.
 
Vastaus: Nintendo Wii (Revolution)

Tämä tuorein video tämän päivän Leipzig-messulta vain vahvistaa aiempia ikäviä tuntemuksia tästä pelistä. Erittäin vahvaa putkea, onneton grafiikka ja pelimekaniikka, joka tuo mieleen antiikin aikuiset konsoleiden pistooli-pelit ja on silti paljon huonomman oloinen kuin ne. Olisiko tässä vain Nintendon teknologiademo, jota yritään myydä nyt itsenäisenä pelinä?
 
Ylös Bottom