Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendolla uusi ässä hihassaan?

Monet ovat varmaan jo tämän huomanneet (ehkä jo täälläkin?), mutta laitetaan kuitenkin...


(kopioitu Planet GameCubesta)

Global research and consulting company, Strategy Analytics, released its latest global forecast report for next-generation game consoles earlier today. The report, which bodes both good and bad for next-generation consoles, predicts that global shipments for PlayStation 2 will increase to 41.9 million units, an 84 percent increase over 2001, by the end of the year. The same report continues to state that PlayStation 2 is expected to attribute to 63 percent of sales, with Nintendo trailing behind with 21 percent, and Xbox taking up the rear with 16 percent. Moreover, the report states that 72 percent of global shipments will be PlayStation 2, with 16 percent being for GazmeCube, and 12 for Xbox.

Addressing the future, Strategy Analytics believes that the next three-month period could make or break Xbox and GameCube. The report adds that, as a result of several factors, one of which being that the threshold for any console is now in the area of 15-20 million systems, that Nintendo will most likely leave the console market. This comes on the heels of the report stating that Microsoft will continue supply funds necessary for Xbox to stay afloat.

Finally, in concluding the report, Strategy Analytics released an estimated chart showing console sales for the rest of 2002, as well as expected total sales. The numbers are represented in millions, and can be seen below.


Estimated Console Shipment Figures:

2002 Shipments

PlayStation 2: 26.3 million
GameCube: 8.8 million
Xbox: 6.8 million
Total: 41.9 million
 
joobajoo.... noita markkina-analyysejä putkahtelee tasaisin väliajoin, eikä niistä kukaan tule sen viisaammaksi. Ei taida yksikään "expertti" tietää pelaamisesta yhtään mitään.

Tyhmiä numeroidenpyörittäjiä koko lössi!
 
V#ttu mitä idiootteja nuo analyytikot. Ensin sanotaan, että näiden markkinoiden tapahtumia on mahdotonta markkinoiden tyypistä johtuen ennustaa, ja sitten ennustetaan kuitenkin. No siitähän niille maksetaan. Paljosta vetoa, että dorkat eivät ole edes ottaneet sellaista perusseikkaa kuin yksinoikeuspelien (Pokémon GC, anyone?) vaikutusta markkinoihin huomioon?
 
Analyytikot arvioineen kannattaa jättää täysin omaan arvoonsa, ja yhdyn edelliseen mielipiteeseen ettei heillä varsinaista tietämystä ja ymmärrystä videopeleistä ole.
 
Horsecrap

Spekuloikaa minkä kerkiätte, mutta fakta on, että Nintendo ilmoittaa uudesta superhyperdyper-pelistä, nimeltänsä Super Monkeyball3! Siinä vasta olis jotain!

Kaikki luulee, että Nintendo ostaa Capcomin taikka Namcon, mutta tosiasiassa Gamecube omistajat saavat nauttia Segan pelejä yksinoikeudella?
 
Re: Horsecrap

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Flubber

Kaikki luulee, ettENintendo ostaa Capcomin taikka Namcon, mutta tosiasiassa Gamecube omistajat saavat nauttia Segan pelejEyksinoikeudella?

Tästä viestii varsinkin se että XboXia myydään japanissa kahden Sega-pelin kanssa pakettina.
 
Re: Re: Horsecrap

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan keiu
Tästä viestii varsinkin se että XboXia myydään japanissa kahden Sega-pelin kanssa pakettina.

Ettei olis JSRF ja sega gt 2002, ei se tarkota sitä, etteikö nintsa vois lyöttäytyä yhteen segan kanssa, vai voiko? Kyllähän kuusnelosii myytiin goldeneye-paketeis ja nykyään MS omistaa Raren!;)
 
Damn!

Svidu...mua ei alkuun ottanut hirveesti päähän ku Rare meni/ostettiin Nintsikalta Micrösöftille, mut sit jälkeenpäin (viimeks Tilt:n aikana) huomasin et SAATANA! Nintendo on menettäny hyvän pelitalon ja muutaman hyvän pelin. :( Mun mielestä Nintendo vois paikata menetyksen Segalla ja sen loistavilla peleillä...:D

...Mä myönnän, tyhmä viesti jossa on vaan toiveajattelua mutta miksi EI?
 
Re: Damn!

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Kalubo
Nintendo on menettäny hyvän pelitalon ja muutaman hyvän pelin. :( Mun mielestä Nintendo vois paikata menetyksen Segalla ja sen loistavilla peleillä...:D
Miten Sega muka voisi Raren korvata?
 
Re: Re: Damn!

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan E-Razor
Miten Sega muka voisi Raren korvata?
Jos tässä nyt yritetään sanoa että Rare olisi jotenkin parempi pelitalo kun Sega, niin ei voi sano kun että huh huh.
 
Re: Re: Re: Damn!

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Pepto
Jos tässä nyt yritetään sanoa että Rare olisi jotenkin parempi pelitalo kun Sega, niin ei voi sano kun että huh huh.

No tuollaisen väittäminenhän olisi niin huono vitsi ettei edes naurattaisi.
 
Rare vs Sega

Kyllähän Rarelta tuli kuusneloselle hyviä pelejä, mutta kyllä Segan pelit nyt vaan on paljon parempia! Miettikää Shenmueta, Jet set radiota, sonicia, virtua tennistä yms. Ei rarea voi korvata, koska se teki hyvin omalaatuisia pelejä, mutta niin tekee Segakin! Miettikää nyt vaikka SMB. Siinä vasta loistopeli.
Mutta tuskinpa Sega Nintendolle menee. Vaikka olisihan se todella hienoa jos kaksi vanhaa pelifirmaa yhdistäis voimat:rolleyes:
 
jos olisi rare aikaan pitänyt päättää kumpi..sega vai rare..niin olisin potkinut raren porukan heti pellolle..shenmue sarja on parempi kuin raren pelit yhteensä
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan From Finland
shenmue sarja on parempi kuin raren pelit yhteensä
Olen miltei täysin samaa mieltä, Shenmue on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä, kunpa se tulisi myös Cubelle...
 
Hmm....

Olisikohan aika jo kertoa se suuri mullistus.
Suuri mullistus saisi olla että Final Fantasyt tulisivat kokonaan Gubelle, se ainakin saisi pleikkari fanboyden suun väärälle, jotka tällä hetkellä rehvastelevat GTA:lla ja haukkuvat kateellisina Cuben peliä lasten peliksi.
 
Ylös Bottom