Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NTSC NES, apua tarvittavien johtojen hankkimiseen tarvitaan!

Yun

New Member
Terve kaikille foorumilaisille!

Eka postaus ja pulassahan tässä heti ollaan. Käsiini päätyi NTSC-NES, jonka mukana tuli tietenkin kaikki alkuperäisjohdot. Eli; minkälaisella johdolla tuon voisi liittää lcd-telkkuun? Nintendon rgb-johdosta olen kuullut, voisiko joku kenties linkata kyseisen johdon jostain netin syövereistä, ellei tuota rgb:tä parempaa vaihtoehtoa siis ole. Toiseksi; Miten kytkeä tämä pistorasiaan? Jonkinlainen ac/dc muunninhan tuohon ilmeisesti tarvittaisiin, mutta tähänkin tarvitsisin eksaktin vastauksen ja kenties vinkkiä mistä tuollaista kannattaisi lähteä hakemaan.

Ja viimeiseksi; aluekoodilukon poistamiseksi on tarjottu tuota pinnin katkaisua. Kysymykseni tähän liittyen kuitenkin kuuluu, voiko ntsc-koneesta katkaista tuon pinnin tjms. ja pelata pal-pelejä netsc-koneen 60hz toiston kärsimättä?

Kiitos vaivannäöstänne jo etukäteen,

N.
 
Vastaus: NTSC NES, apua tarvittavien johtojen hankkimiseen tarvitaan!

Mad Catz Universal Scart Cable (Xbox 360/Gamecube/PS2/PS3) - Cables - The Game Train Online Shop

Itselläni on tuollainen piuha SNES:ssä kiinni, Prismasta ostin. Tuosta pistorasia-asiasta en osaa sanoa muuta kuin sen verran että omistan brittiläisen
Sega Megadriven, johon ostin erillisen adapterin että sain sen sopimaan suomalaiseen pistorasiaan mutta nyt kun kyseessä on jenkki SNES, niin tarvitset samantyylisen adapterin mutta sen pitää muuttaa jännite oikeanlaiseksi. Koita googlamalla "verkkovirta adapteri".
 
Ylös Bottom