Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

O: controller-s

Re: Re: O: controller-s

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan avanto
Tämän takia keksittiin tavaratalot, joissa myydään uusia tavaroita.


no kuuleppas. Jos joku on saanut vaikkapa lahjaksi controller-s:än ja ei tykkää edes kokeilla sitä ni se voi olla silloin pakkaamattinassa paketissa,tajusitko? ja kävin jyväskylässä parissa liikkeessä ja hintaa oli 49e ni ei oikein jaksanut kiinnostaa ostaa.. joten ajattelin kokeilla täältä että onko jollain avaamaton paketti myynnissä. Anteeksi Avanto jos häiritsin sinua tällä typerällä viestilläni!
 
miksi sen pitää olla avaamaton? eikö hyväkuntoinen kelpaa, niinkuin kaikille muillekin? aika pienet mahikset nimittäin löytää avaamaton ohjainpaketti, koska kyllä sitä varmaan ainakin kokeillaan, jos sellainen saadaan..
 
joo.. mutta ajattelin jos sellasta sattus :) tuli mieleen että jos on joku esim. saanut ennakkoon boxiinsa vanhemmilta jotain lahjoja ja on esim. testannu kaupassa controller-s:ää niin on voinut jäädä sit paketti suoraan avaamatta, mutta pieni mahis. Mutta otetaan hyväkuntoinen ohjainkin. (on tullut pelattua autopelejä ja tuo oikea liipasin vanhassa ohjaimessa on mennyt aika huonoon kuntoon niin siksi toivoin avaamatonta.) mutta hyväkuntoinenkin käy..

jestas ku o sekane viesti mutta toivottavasti saatte tolkkua..=)
 
Ylös Bottom