Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ongelmia kirjaantumisessa Media Go-sovellukseen ja kaikkiin muuhunkin Sonyn tukisivuistoihin...

Skele1000

New Member
Eli ongelma on se että viime torstaista asti (ilmeisesti silloin ollut huoltokatko Sonylla) yritetty kirjaantua Media Go-sovellukseen uutena käyttäjänä. Ei onnistu. Nyt yritetty kirjaantua Sonyn tukisivuistoille, mutta ei onnistu sekään. Tulee aina vaan ilmoitus: "Site Maintenance Notice. The server is currently down for maintenance. We apologize for the inconvenience. Please try again later. メンテナンスのお知らせ 現在、サーバーのメンテナンス中です。大変申し訳ございませんが、しばらくしてから再度接続してください。

Mistään en ole kuitenkaan löytänyt että huoltokatko olisi edelleen?!?!?!

Olemme uusia käyttäjiä ja vähän palikoita näissä asioissa, joten siksi kyselemme täältä Teiltä, osaisiko joku viisas kertoa mitä ihmettä tämä tarkoittaa ja kuinka saisimme hommat vörkkimään?
 
Vastaus: Ongelmia kirjaantumisessa Media Go-sovellukseen ja kaikkiin muuhunkin Sonyn tukisivuistoihi

Eli ongelma on se että viime torstaista asti (ilmeisesti silloin ollut huoltokatko Sonylla) yritetty kirjaantua Media Go-sovellukseen uutena käyttäjänä. Ei onnistu. Nyt yritetty kirjaantua Sonyn tukisivuistoille, mutta ei onnistu sekään.
Nuo eivät tosiaan ole toimineet sen jälkeen, kun PSN kesäkuussa palasi linjoille ja tuosta wepissä olevasta salasanan vaihtosivusta löytyi haavoittuvuus. Pari kuukautta nuo palvelut ovat siis olleet jo poissa pelistä, eikä Sonylta ole annettu minkäänlaista tietoa, koska nuo mahdollisesti palaisivat toimintaan.

Uuden PSN-tunnuksen luominen onnistuu toistaiseksi vain PS3:lla ja mahdollisesti myös PSP:llä itsellään (kunhan siinä on v6.60-päivitys). Lisätietoja löydät PSP:n ohjekirjasta.
 
Vastaus: Ongelmia kirjaantumisessa Media Go-sovellukseen ja kaikkiin muuhunkin Sonyn tukisivuistoihi

Tämä taitaa toimia taas. Itse onnistuin viime viikolla (eli joulukuun alussa) kirjautumaan PC:llä käyttäen MediaGo-ohjelmaa PSN:ään ja vaihtamaan salasanani. PSP:llä en ole koettanut muuttaa salasanaa, mutta uusi PC:llä ensin muuttamani salasana kyllä sitten toimi PSP:llä mainioisti.
 
Ylös Bottom