Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Onko Samsungin asema VAIN V1.1:ssä?

ooiu

New Member
Onko kaikki Xboxit, joissa on Samsungin DVD-asema versio 1.1? Onko versiota 1.0 valmistettu Samsungin asemalla? Toisin sanoen, riittääkö V1.1:n tunnistamiseksi se, että Xboxissa on Samsungin asema?
 
Kyllä pitäisi riittää. Varmaa se ei tietenkään ole.
Koneen päivämäärästä selviää myös aika suurella todennäköisyydellä, eli jos kone on vaikka 20-09-2002 niin se on 1.1.
Joskus elokuussa alkoi noita 1.1 koneita olemaan.
 
koneen pohjassa on siis tarra mistä tuon päivämäärän voi tarkistaa. Elokuun loppupuoli pitäisi jo olla v1.1
 
juu 1.1 xboxeissa ne uudemmat asemat on, ja taitaa 1.1 xboxeissa olla hiljasemmat tuulettimetkin.

ite ostin 15 päivä lokakuuta xboxin ja tää on 1.0 thomsonin asemalla, valmistettu maaliskuun lopulla.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nuni
juu 1.1 xboxeissa ne uudemmat asemat on, ja taitaa 1.1 xboxeissa olla hiljasemmat tuulettimetkin.

ite ostin 15 päivä lokakuuta xboxin ja tää on 1.0 thomsonin asemalla, valmistettu maaliskuun lopulla.

Tämä menee hieman offtopiciin, mutta itselläni on myös aikaisempi versio xboxista ja dvdn jatkuvasti pahentuvien lukuongelmien takia lähetin boxin takuuhuoltoon viime viikolla ja kolmisen viikkoa sitä sieltä saa odotella. Näyttöön tuli aika usein ilmoitus likaisesta/rikkonaisesta levystä ja dvd jäi usein vain junnaamaan paikalleen kiihdyttäen ja hidastaen vauhtiaan toistuvasti. Joskus levy lähti vielä tästä eteenpäin, mutta usein ruutuun tuli em. virheilmoitus.

Useasti tätä sattui varsinkin pelin lataustilanteessa ja kerran Splinter Cellistä mykistyivät äänet kesken pelin, jolloin konsoli piti käynnistää uudelleen. Samaisessa pelissä kävi kerran myös niin, että äänet kuuluivat, mutta peli ei pyörinyt (CIA-kentän alussa vesisateen ääni kuului, mutta peli ei liikkunut).

Vika ilmenee kaikilla pelilevyillä ja vähitellen myös dvd-leffoissa alkoi esiintyä lukuongelmia, kuten että elokuva ei lähtenyt pause-tilan jälkeen enää pyörimään, vaan konsoli piti käynnistää uudelleen.

Jostain toisaalta aikaisemmin luin, että joillakin ei ollut Rallisport Challengen alkudemo pyörinyt kunnolla, vaan se oli nykinyt. Näin oli myös minulla ja kai sitä voisi pitää jonkinlaisena huonon dvd-aseman mittarina ja tämä taisi olla ensimmäinen häiriötila, jonka boxissa huomasin. Mutta silloin ajattelin, että vika voisi olla levyssä ja koska kenelläkään tutullani ei ole boxia, en voinut sitä testatakaan.

Kirjoitin tämän siksi, että monilla saattaa olla vastaavia ongelmia boxin kanssa mutta eivät välttämättä pidä niitä mitenkään vakavina ja usein olen huomannut, että useat epäilevät syyn olevan viallisissa levyissä, eikä dvd-asemassa. Boxissani kuitenkin lukuongelmat pahenivat vähitellen ja niitä alkoi ilmetä kun boxi oli ollut käytössä n. 4-6 kk ja aluksi ne olivatkin niin lieviä, että en juurikaan noteerannut niitä.
 
Ylös Bottom