Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Onko xbox 360 unohdettu?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja chi
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.

chi

New Member
Tulipa vain mieleeni tämmöinen ajatus sillä minulla on nyt ollut laite vuoden ja tuntuu että yhtään pakko ostos peliä ei ole boxille tullut sen koko olemassa olon aikana, kun xbox julkaistiin oli halo, wiin kanssa julkaistiin samana päivänä zelda tp, muistatteko kuinka monta pelimaailman mullistavaa peliä tuli ps2:den ensimmäisenä vuotena?, lukematon määrä, ja nyt yli vuosi on kulunut ja halo 3 on ainoa ainoa valo tunnelin päässä, shenmue 3:kin peruttiin, pelejä on boxille tullut vaan ne itseään toistavat lisenssi ja urheilu pelit, sekä iso kirjo keskenkertaisuuteensa kaatuvi fps:iä, suurin hypetys gears of war oli pettymys, saints row ei tuonut mitään uutta vaan oli san andreas grafiikka päivitys, xbox360:ssa olisi niin paljon potentiaalia mutta samat pelit mitä ilmestyy 360:lle tulee myös ps2:lle, GAMECUBELLE??!?!?, pc:lle ja nyt wii:lle, eikö kukaan pysty tuomaan boxin kykyjä esille ja mikä pelastaa tämän laitteen, vai käykö tässä niin että halo 3:sen jälkeen boxi jatkaa tähän päivään asti jatkunutta pölytymistään tuossa hyllyssä?, taitaa aika nopeasti lähteä bill gatesin laatikko pelidivarin hyllylle ja muutama huntti pelikaupan nörtille niin lähtee ps3 ja metal gear solid 4 mukaan, sigh, onhan tuo boxi upea laite mutta eivätkö pelintekijät laitteen potentiaalia sitten ymmärrä?, ei pelkästään paremmat valaistukset ja hiottu grafiikka tee muuten tyhjistä peleistä nautittavia pelikokemuksia, todella uskomatonta on että kokonaisen vuoden ajan xboxin arsenaali on ollut näin vaisu, mutta uusi vuosi ja uudet kujeet, ehkä boxi pääsee tänä vuonna loistoonsa :(
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Jokohan porukat alkaa tajuta että Playstation 3 on parempi. xbox 360 ei tee mitään kun se on niin paljon jäljessä kehityksessä ..
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Onko keskustelupalstalle pääsy myös jostain rinnakkaistodellisuudesta?
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Mikä on tämän viestiketjun idea? Konsolisota? Ei pojjaat ei näin..

Chin ja Full Huntterin faktat on kohdallaan. Thank god for smart people.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

ei sillä ole niin väliä että kumpi kone saa pystyy näyttämään tarkempaa kuvaa, ja kummassa valaistukset ovat aidompia jne, tärkein asia on PELIT, ihan sama onko koneessa 5000 cell prosessoria tai mitä ikinä jos pelit ovat onnettomia, ennemmin pelaan haloa hieman vanhemmilla grafiikoilla, kuin lentosimulaattoria grafiikoilla jota ei erota oikeasta, mutta kyllä tämä siltä vaikuttaa että ps3 vie tuon boxin paikan ellei kunnollisia pelejä ala ilmestymään tämän vuoden aikana, tietysti jotkut tykkäävät pelata sitä samaa kaavaa noudattavia räiskintöjä livessä koko loppu elämänsä mutta minulle alkaa maistumaan aika puurolta nuo itseääntoistavat pelit, ps3 on pelkästään metal gearin takia pakko ostos, siihen päälle vielä final fantasy ja muut japsi roolipelit on vaikea kuvitella xboxin vetävän pitemmän korren, onneksi sentään vielä gta4 tulee molemmille, mutta missä viipyvät only on xbox360 huippupelit?, tilanne tällä hetkellä, PS3, 10 - XBOX360, 0.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Ketjun tarkoitus oli tuoda keskustelua xbox 360 pelejen laadusta, ja siitä miksi ne ovat suurimmaksi osaksi paskoja:D , niinkuin otsikko sanoi onko boxi unohdettu kun muut alustat saavat kasoittain kympin arvoisia pelejä, ja xboxin pelit ovat vain grafiikaltaan kauniita, mutta pelillisesti huonoja tai keskinkertaisia.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

chi sanoi:
niinkuin otsikko sanoi onko boxi unohdettu kun muut alustat saavat kasoittain kympin arvoisia pelejä, ja xboxin pelit ovat vain grafiikaltaan kauniita, mutta pelillisesti huonoja tai keskinkertaisia.

wat teh.. hauska trolli.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Minusta ainakin kuulostaa, että kyse on vain siitä, että haet erillaisia pelejä, mitä XOlle tehdään (tai paremminkin on tehty tähän mennessä). Minulla laite on ollut kuukauden päivät ja hyvää pelattavaa on enemmän kuin on varaa ostaa tai aikaa pelata. Mitä nyt olen tulevia julkaisuja katsellut, niin hyvää tavaraa on luvassa lisää. Ehkä pleikkari on parempi vaihtoehto jos Final Fantasyt ja japsiropet kiinnostaa. Minussa ne aiheuttavat suurta inhoa ja en enää koskaan halua olla niiden kanssa missään tekemisissä.

Toinen äidistä ja toinen tyttärestä ja niin päin pois...
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Kyllähän noita pelattavia pelejä löytyy mielestäni kiitettävästi.
Eipä se mina pahemmin haittaa, jos jotkut pelit julkaistaan muillekin alustoille ja kun en PC:llä pelaile on mukavaa että niille tehtyjä pelejä ilmestyy boxillekin..
Vaikka tottahan se on, ettei 360:lle ole ilmestynyt järin monta mahti peliä..
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Kyse ei ole niinkään mistään peli genrestä vaan yleisesti niiden laadusta, itse pelaan mielelläni japsi roolipelejä illalla, räiskintää päivällä, ajopelejä aamulla, eli kaiken laisia pelejä kaiken aikaa, en niinkään pelkkiä jrpg:itä, mutta kun maksan jostain pelistä tulee sen olla laadukasta jälkeä eikä samaa söherrystä mitä 5 vuotta sitten pc:llä, mutta paremmilla grafiikoilla, kun miettii näitä boxin uutuus pelejä, g.r.a.w, gears of war, saints row, call of duty, rainbow six jne jne jne jne.....mitä innovatiivista ne tarjoavat muuta kuin sitä samaa vanhaa aseiden kanssa juoksemista?, sentään lost planetissa oli edes yritystä, mutta hyvin yksi toikkoista on boxin peli tarjonta, mutta oli se peligenre mikä vaan, kunhan tekijä vaan on oikea siitä saadaan kunnon tekele veistettyä, tämä on jo nähty tales of symphonian, metal gear solidin, gtan ja halon myötä, pitää vaan poiketa siitä tutusta ja turvallisesta, ja tästä hyvä osoitus on wiin suosio gamecuben vähäisen suosion jälkeen, tässä voisikin sitten porukka aloittaa nimeämään 360 pelikirjosta omia suosikkejaan, jotka jollain tapaa tuovat jotain mielenkiintoista pelimaailmaan :p
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Vertaus Zeldaan oli hyvä, mutta PS3:een lähinnä pöljä. PS3:lle ei löydy suoraan hyllystä ensimmäistäkään peliä, joka saisi minut pulittamaan 600 euroa. Joo, onhan niitä tulossa, mutta mitäs se auttaa, kun Suomen julkaisuista ei uskalla edes uneksia. Boksille löytyy esim. GoW, Lost Planet ja Dead Rising. Yhdistettynä hyviin multi-platform -peleihin tarjonta on varsin mainio.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että paras tarjonta on tällä hetkellä DS:llä ja PS2:lla. Eniten olen varmaan pelannut viime aikoina DS:ää höystettynä FFIII:lla, Manalla, Portrait of Ruinilla ja Yoshi's Islandilla. PS2:ssa pyörii MGS3 ja FFXII.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Unohtupa kommentoida tuohon, että ei ole tullut yksin omaan 360:lle pelejä. Minustakin on vain hyvä asia, että pelit tulevat monelle alustalle. Pääsin nyt viimeinkin kunnolla pelaamaan esimerkiksi Oblivionia.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Mraa sanoi:
Toinen äidistä ja toinen tyttärestä ja niin päin pois...

Mulle kelpais kumpi vaan mielummin se äiti <3

Mutta sitten asiaan
Minut muistetaan ehkä enemmän microsoftia,konsolia ja sen palveluita mollaavana tyyppinä .
Itse saatan pelata xboxiakin montaki tuntia päivässä mahtavien pelien takia.

Viva pinata on todella mahtava peli. Ei ihme koska se on raren tekeleitä . Tästä voisi sanoa lasten peli mutta moniko lapsi osaa oikeasti pelata tätä peliä ?

Gow ehkä ylistetään jopa liikaa grafiikastaan. Pelin todellinen hienous on mahtava coop.
Itse pelasin pelin alusta loppuun livessä kaverin kanssa ja pari kertaa vielä putkeen.Toiko gow mitään uutta ja mahtavaa ? Ei välttämättä mutta se on mahtava kokonaisuus.

Saints row peli joka jakaa mielipiteitä. Mikä tässä pelissä on niin paljon parempaa kuin gta:ssa? Hahmoa kun voi muokata itsensä näköiseksi,Pelissä on fyysikka ja mahtavat räjähdys efektit.Tietysti joku vetoaa siihen että gta sa ON PALJON laajempi ? mutta mitäpä sitten ?
minä ainakin turhaudun san andreasiin .Liika laajuus ei saannut minua koskaan sisälle peliin.yön timolla jolla on lentokenttä siellä sun täällä.Ghetto neekeristä tulee james pond rakettirepulla missä on realistisuus ? Saints on kuintenkin lähempänä todellista ghetto neekerin elämää.Mini peleissäkin harrastetaan rikollisuutta ja niissä on jopa tarina. Ei pelkkää tappamista gta tyyliin.
Miinukseksi voidaan laskea moninpeli . surkeat 3 mäppiä + pimp mäpit ja 2 cooppi missionia.
Mutta eihän gtassa ollut mononpeliä jos ei laskeata fanien tekemää modia joka lagaa paukkuu ja kaatuu.

Chi:n kirjoitus tuntuu pikemmin playstation fanboyn kirjoittamalta kuin ihmisen joka on oikeasti pelannut kyseisiä pelejä.Ei ole minun vikani jos sinua kiinnostaa japanilaisille suunnatut pelit

Itseäni kiinnostaa playstation 3 todellakin mutta ei pelien takia vaan linuxin. Playstation 3 "on" tehokkaampi niin ne sanovat ainakin =D harvateistä muistaa sitä aikaa kun amdeellä oli thunderbird prosessorit . kellotaajuus oli jopa 500Mhz alhaisempi kuin intelin malleilla mutta silti intel hävisi testeissä ja etenkin 3d mallinnuksessa. Luvut eivät kerro kaikkea.

Jos postilla oli tarkoitus vaan herättää keskustelua mikä konsoli on paras niin epäonnistuit pahasti. Jokainen tykkää mistä tykkää tehoista tai peleistä riippumatta.

Ps. ps3 yksinoikeuspelit katoavat kuin pieru saharaan mgs huhut viittaavat siihen suuntaan en edes jaksa kirjottaa näistä peleistä listaa
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Hieman ironista on että kirjoitukseni kuullosti playstation fanboyn tekstiltä sillä omistan 360:nen ja wiin mutta en playstationia :D

jokatapauksessa tällaista tekstiä tulee perus suomalaiselta pelaajalta

SwattiMatti sanoi:
yön timolla jolla on lentokenttä .

Ghetto neekeristä tulee james pond

Saints on kuintenkin lähempänä todellista ghetto neekerin elämää.

Ei ole minun vikani jos sinua kiinnostaa japanilaisille suunnatut pelit

,,,,,,,,,,,,,,no ehkä en noita sen enempää kommentoi, eiköhän teksti puhunut jo omasta puolestaan,

tuo on muuten aika hyvä läppä että row kuvaa afroamerrikalaista elämää slummissa, wannabe gangsteri maitonaamat ne muistaakseni siinä rowissa väänsivät väkisin slangia kissan kokoisine kulta koruineen lippikset väärinpäin. Viime vuonna vielä kun kävin kaverin luona toronton jane and finchissä (joka on todellakin ghetto isolla g:llä) en tällaista ilmiötä havainnut, ehkä tilanne sitten nykissä on erilainen kuka tietää :D

mutta joo, kukin ostaa sen konsolin mistä pitää ja muut konsolit jos on rahaa, itse toivon kuitenkin näkeväni jokaisella koneella jotain mullistavaa joka tekisi laitteen ostamisen arvoiseksi, kyllä ne rahat sitten jostain löytyy.

mutta antakaapas nyt tulla niitä 360 suosikkipelejänne, ja mikä juuri siinä pelissä on koukku, itse ajattelin taas sijoittaa lompakon pohjalla olevat muutaman kympin boxin peliin joten kertokaapas mitä peliä vielä todella jaksaisi pelata kun into boxin peleihin vähän päässyt loppumaan, kiitos :D
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Kyllä minusta boxille on laatupelejä tullut ja on tulossakin. Oblivion, COD 3, Forza Motorsport 2, Halo 3, Alan Wake, Two Worlds, Halo Wars, GTR 2, DOA 4... Minua nuo pelit miellyttävät/tulevat miellyttämään, mutta ei ne välttämättä kelpaa kaikille. Toisaalta ps3:lle on tulossa vain Gran Turismo ja Metal Gear Solid, Wiille enimmäkseen partypelejä, silti ei ole absoluuttista totuutta olemassa. Minusta boxin pelivalikoima on paras, mutta joku toinen tykkää partypeleistä ja sanoo että Wiin pelivalikoima on paras. Kolmas on ikuinen juonittelija ja valittaa ihan lämpimäkseen. Sitten joku ostaa konsolin vain yhden pelin takia, mikä lienee viimeksi ollut aidosti järkevää vuonna 1997 Final Fantasy VII:n takia.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

chi sanoi:
Hieman ironista on että kirjoitukseni kuullosti playstation fanboyn tekstiltä sillä omistan 360:nen ja wiin mutta en playstationia :D

Vaikka siks että PS3 ei ole julkastu Suomessa? :O :O

Ja kyllä sitä voi fanittaa (kuten tässä ketjussa nähdään) vaikkei koko laitetta olisi edes kokeillut.

Ja oletko tosissas pelannu kaikkia xboxin pelejä, epäilen suuresti? Ja jos sua ne JRPGt kiinnostaa niin miten olis blue dragon? Mutta eihän siellä tulevaisuudessa ole yhtään hyvää peliä.. vain PS3lle on hyviä pelejä.

Onko sun näppäimistössä muuten ollenkaa pistettä?

Ja pliis älä viitti kylvää niitä uusia _turhia_ topicceja. Kokeile vaikka pistää ne totuuden sanasi jonkin muun ketjun jatkoksi?

"sniif" "nuuh" Mitä mä taas haistan.. Se on.. se on.. Tilt/Peliplaneetan armottoman kova faktojen taso!
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

chi sanoi:
mutta antakaapas nyt tulla niitä 360 suosikkipelejänne, ja mikä juuri siinä pelissä on koukku, itse ajattelin taas sijoittaa lompakon pohjalla olevat muutaman kympin boxin peliin joten kertokaapas mitä peliä vielä todella jaksaisi pelata kun into boxin peleihin vähän päässyt loppumaan, kiitos :D

Oletko koittanut Enchanted Armsia? Ei mikään mullistava, mutta kehittyy varsin hyväksi peliksi hieman kökön alun jälkeen.

Oikeassa olet varmasti siinä mielessä, että kaikille ei X360:n tarjonnasta löydy sopivia pelejä. Vertaus PS3:een sai vain kuulostamaan postauksesi fanitukselta. Varsinkin kommentti "PS3 - 10, X360 - 0". Tilanne voisi olla ehkä tuo, jos pystyisi kävelemään kaupasta ulos PS3, FFXIII ja MGS4 kainalossa.

Tulisi nyt vaan se Blue Dragon meille länsimaalaisillekin...
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Chi:n Taisit unohtaa että saintsissa hahmo ei puhu juuri mitään . Lopussa sanoo vaan sen että sillä on nälkä ja pitäis päästä syömään. Eikös tämä kerro siitä että kyseinen hahmo voi olla minkä näköinen tahansa . ettei tarvi samaistua mihinkään persoonaan toisin kun gtassa on pakko olla mustamies puntti käärittynä . Kyseinen "sankari" voisi siis juosta vaikka jussipaita ja reiskat ajassa ympäri stillwateria.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Eipä x360:lle todellakaan mitään kovin mullistavaa ole vielä julkaistu ( muutakuin graafisesti ), mutta mielestäni perus laadukasta ja viihdyttävää perinteistä pelattavaa kyllä piisaa ( PGR3, GoW, Oblivion ) ja horisontissa näkyy äärimmäisen mielenkiintoisia pelejä kuten Mass Effect ja Alan Wake. Aika vähällä käytöllä tuo omakin boxi on tässä viimeaikoina ollut, mutta kun kerran sellaisen jo omistan niin mitäpä haittaa siitä on että se tuossa seisoo odottamassa tulevaisuuden mielenkiintoisia pelijulkaisuja.
PS3:lle ei tunnu olevan senkään vertaa mielenkiintoisia pelijulkaisuja tiedossa ja muutenkin pelitarjonta vaikuttaa melkoisen samanlaiselta mitä X360:lla että ~700e:n investoiminen laitteeseen kuulostaa pähkähullulta ajatukselta. Vähän jäänyt p*skan maku suuhun Sonyn viimeaikaisista toilailuista noin muutenkin mikä ei ainakaan lisää houkutusta laitteen hankintaan.
Wii+X360 on mielestäni melko hyvä kombinaatio, millä voisin kuvitella pärjääväni tämän generaation. Kumpikin masiina tarjoavat melko eri sorttista pelattavaa ja molemmat on mahdollista hankkia suht kohtuulliseen hintaan nykypäivänä.
 
Vastaus: Onko xbox 360 unohdettu?

Tarkoitan että en omista mitään playstationia, en ykköstä enkä kakkosta, ja blue dragon vaikuttaa hieman tylsähköltä videoiden perusteella mutta ihan mielenkiintoinen tekele on trusty bell joka on myös boxille tuleva jrpg, mitä tuohon xboxin jokaisen pelin pelaamiseen tulee........täytyykö jokaista peliä pelata että tietää mitä se sisältää, esim toinen maailmansota tai futuristiset anti terroristi räiskinnät ovat jo mielestäni aika kulunutta puuroa, mitä live marketplacestä olen ladannut luultavasti jokaisen demon on tuo tämänhetkinen tarjonta aika vaisua, ja boxi sentään ollut jo yli vuoden markkinoilla, noh vähäsen valoisammalta näyttää tulevaisuus joten ehkä en vielä hautaa boxiani takapihalle vaan katsellaan mitä tuleman pitää, mielelläni kuitenkin kuulisin teidän mielipiteitänne vielä siitä mikä peli olisi koko hintansa arvoinen, mitä noihin sinun loppu kommenteihisi tulee........tarkoitus oli vissiin pilkata tai sanoa jotain loukkaavaa en kyllä ymmärrä miksi:confused: ... noh jotkut ovat toisia vittumaisempia mulkkuja ei kai sile voi mitään:D mutta antaa kaikkien kukkien kukkia, jos ei tykkää ei ole pakko osallistua.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom