Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Päivitys Cube + ilmainen peli - bundlen tiimoilta

Esa Mäkijärvi

KonsoliFIN Alumni
http://cube.konsolifin.net/uutiset/uutiset.php?id=589
--

CubeFIN raportoi jokin aika sitten, että Nintendo aikoo antaa helmikuun alusta lähtien Cuben ostajille jonkin peleistä Pikmin, Eternal Darkness tai Luigi's Mansion ilmaiseksi koneen hankintaa vastaan. Nyt tämä tieto on vahvistettu Cube Europen puolelta, mutta asiaan on tullut muutamia muutoksia.

Ensinnäkin, ranskalaisen Cubenationin vahvistamia tarjouspelejä ei Cube Europen mukaan ole luvassa. Sensijaan GameCuben ostajat saavat 3. helmikuuta alkaen valita konsolinsa mukana jonkin peleistä Eternal Darkness: Sanity's Requiem, Wave Race: Blue Storm, Disney's Magical Mirror, Doshin the Giant, Luigi's Mansion, NBA Courtside 2002, tai Pikmin. Tarjous kestää 20. päivään maaliskuuta ja on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Cubenationin tiedot olivat siis jossain määrin ristiriitaisia ja halpispelejä tänne odottavat joutuvat siis näillänäkymin pettymään.

Lisää piakkoin.
--

Cubenationilla meni näköjään käännöksien kanssa sormet solmuun ja sivusto tarjoili ainakin Cube Europen kannan mukaan vääränlaista informaatiota noiden halpispelien osalta.

Kommentteja?

- Esa
 
Missä viipyy mainostus!
Eilen kyseinen ale ilmeisesti on alkanut, mutta missä se näkyy?
huoh.. ei missään..
 
Löytääkö kukaan yhtään sivustoa missä tämä kyseinen 03.02.2003 alkanut bundle ale on muka voimassa?

Minä en löydä ensimmäistäkään!

Pari kaveria odottaa kys. aletta, kun kuuta nousevaa minun hehkutuksen takia ja nyt sitä ei tullutkaan:D vitun hauskaa!
 
Taitaa Nintendon Suomen maahantuojalla olla jotain ongelmia asian suhteen. Kannattaa käydä www.nintendo-fi.com-osoitteessa, etsiä sieltä yhteystiedot, soittaa firmaan ja kysyä mikä asian laita oikein on.

- Esa
 
Yllättävää sinänsä että kampanja näyttää Suomessa olevan lähinnä vain Citymarketin kampanja.
 
GameCuben ostajalle ilmainen peli myös Suomessa

http://cube.konsolifin.net/uutiset/uutiset.php?id=607

Suomen Nintendo seuraa Euroopan päämajan suunnitelmia ja lupaa maaliskuun 20. päivään saakka GameCuben ostajalle pelin kaupan päälle. Kampanjan pelit ovat Luigi's Mansion, Eternal Darkness, Wave Race: Blue Storm, Pikmin, NBA Courtside 2002, Doshin the Giant ja Magical Mirror Starring Mickey Mouse. Lisätietoa tarjouksesta ja lista kampanjaan kuuluvista liikkeistä on luettavissa Nintendon maahantuojan sivuilla.
 
No niin vihdoinkin!

Taidanpa laittaa GameCuben tilaukseen heti maaliskuun alussa, kun rahaa tulee.
 
Ylös Bottom