Paras COD moninpeliin?

Robotti

Active Member
Missä Call of Dutyssa on mielestänne paras moninpeli?

Osa näistä on hyllyssä, osa vasta tilauksessa. Mutta periaatteessa seuraavat PS3-pelit löytyy:
COD4: Modern Warfare
Modern Warfare 2
Modern Warfare 3
Black Ops 2
Advanced Warfare

Mihin näistä kannattaisi keskittyä moninpelissä?

Jos oikein ymmärsin, niin Modern Warfare sijoittuu nykyaikaan, AW lähitulevaisuuteen ja BO on jotain erikoisjoukkojen operaatioita. Onko pelimekaniikoissa isompia eroja moninpelissä? Aseet ja varusteet varmaan vaihtelevat. Riittääkö kaikille pelaajia?

Vai kannattaisiko moninpeliä varten hankkia suosiolla vaikka Ghosts tai Black Ops 3?
 

Milkkis

Member
Vastaus: Paras COD moninpeliin?

MW3 ja BO2, ihan vain pelaajamäärän puolesta, oma suosikki noista 2:sta MW3. BO2 hirveesti koskaan iskenyt ja senkin pakolla hakkasin master prestigeen jonka jälkeen sen pelaaminen loppui kokonaan.

Kaikkia muita vaivaa pelaajien vähyys ja varsinkin MW2:ssa häkkerit. AW (PS3 ja PS4 pelanneena) MP on aika "tökkivää/karheaa" (frame rate) verrattuna muihin vanhempiin peleihin. BO3 en suosittele, oikeastaan kiellän sinua ostamasta vanhalle konsolille, säästä rahasi parempaan. Mitä vanhempi peli, sitä vaikeampi on löytää pelaajia niistä "eksootimmeista pelimuodoista".

Kaikissa muissa peleissä on ihan perusmeininki pelattavuudeltaan paitsi AW:ssa jossa käytössä on rakettireput joilla pääsee "0-100 sekunnissa" mihin suuntaan tahansa.

Yksinpelin kannalta eniten nauttinut koko MW-sarjasta, aivan mahtava,
 

Robotti

Active Member
Vastaus: Paras COD moninpeliin?

Hyvä vastaus. Kiitän!

Black Ops 3 oli mielessä last gen-konsolille, kun Expert myi sitä vähän aikaa sitten kympillä. Se juna meni jo, joten katsotaan sitten uudestaan, kun PS4 tulee hankittua.

Yksinpelinä kiinnostavimmalta vaikuttaa ykkös-bläkkis. Siinä pitäisi olla sellaista kylmän sodan meininkiä. Sitä minulla ei ole, joten BO 2 on ollut pari iltaa testissä.

Bootcampissa muiden aloittelijoiden joukossa oli pari hienoa hetkeä, mutta isojen poikien (lvl 40-50) peleissä tulee aika kylmää kyytiä. Siitä vähän yllätyin, että paremmin tuo tuntui sujuvan kuin vaikka MOH Warfighter tai BF3. Vauhdikkaasta menosta tulee vähän mieleen muinainen Unreal Tournament. Black Opsissa ei nyt niin paljon hypitä pitkin seiniä, mutta jotain tuttua fiilistä siinä on.

Suosikkiase on tällä hetkellä MP7, joka on vähän kuin se vaimennettu konepistooli Killzone: Mercenaryssa. Siihen vaikka punapistetähtäin ja vaimennin. Muina perkkeinä light-footed, vai mikä se nyt oli ja endurance tai cold-blooded. Vähän haussa vielä tuo loadout.

Modern Warfaret ajattelin pelata järjestyksessä juonen takia, mutta voi olla, että MW3:lla pitää aloittaa moninpelin tähden. Tyhjillä tai huijareiden täyttämillä servereillä ei viitsi notkua.

Ja kyllähän se Advanced Warfaren rakettireppu on koettava. En nyt vielä mene kurkkimaan Youtubesta, vaikka mieli tekisi.
 

Donatsu

New Member
Vastaus: Paras COD moninpeliin?

kyllähän se aw:n raketti reppu on omaa luokkaansa,itse haukuin pelin ennen kuin edes pelasin ja turhaan. ainoa cod kun on ps4:lla minkä omistan niin tykännyt olen.

ps: kokoajan on tullut taas uusia aseita =)
 
Ylös Bottom