Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras ohjain?

SotaPapu

New Member
ite en oo viellä hommannu xboxia, mutta aijon aika lähiaikoina. Kelasin että mikä on paras ohjain? onko siinä langattomassa huonompi reaktionopeus? Tietsikan hiirissä on kuulemma se onglema langattomissa hiirissä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
Paras tulee konsolin mukana.

Niin, tarkoitatko nyt siis sitä isompaa vai pienempää? Toisaalta, se kummasta noista enemmän tykkää on kai makuasia.

Ja saa sitä konsolin mukana tulevaa ostettua erikseenkin. Isompi on Xbox Controller ja pienempi Xbox Controller S. Tosin niitä Limited Editionin mukana tulevia vihreitä Xbox Controller S ohjaimia ei taida saada erikseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Grez
Niin, tarkoitatko nyt siis sitä isompaa vai pienempää?

Uusien konsolien mukana taitaa nykyään saada vain pienempää. Itselläni on molemmat ja ne ovat suurin piirtein tasoissa omassa arvosteluasteikossani. Nappaan käteen sen joka on kulloinkin konsolissa kiinni. Kummassakin on pienet puutteensa. Isolla on huono vääntää tatteja ja koko tuntuu käsissä. Pienessä on hakemista nappuloiden kanssa eivätkä liipaisimet sovi ajopeleihin.
 
Parhaat ohjaimet ovat aidot.

lyhyesti ja ytimekkäästi :)

se on tietysti makuasia haluatko sellaisen pienen Controller S
vai sen normaalin.

mutta nuo tarvikeohjaimet saattavat olla laadullisesti heikompia kuin microsoftin omat.

tämän huomasin ainakin tuon Thrustmasterin padien kanssa.
otettiin hyllyyn testiin 3 normaalia padia, siis niitä isoja, ja kaikki meni, ja kaikki tuli takaisin, koska ohjaus saattoi katkeilla.
tyyliin siis että kesken pelin xbox herjasi että ohjain ei ole kiinni, laita takaisin.

mutta suosin alkuperäistä tällä hetkellä.

Toinen kova vaihtoehto josta kokemusta löytyy, on logitechin langaton malli. Siihen täytyy kyllä tottua, mutta on mainio pädi, eikä ole laadullisesti huono. toimii kuten pitää.

Toivottavasti auttoi !

T: Scorp
 
Noissa halvimmissa taitaa olla ongelmana se, että niissä käytetään USB-piiriä jolla ei ole erillistä kidettä vaan se yrittää haistella sen 12 MHz kellon sieltä USB-linjalta ja sitten pitää sitä jotenkuten yllä RC-kytkentävirityksellä. Sitten kun se hukkaa sen tahdin niin sitten se ei taas osaakaan heti kytkeytyä takaisin. Tämä kaikki siis vain sen takia, että valmistuksessa on säästetty 5 sentin hintainen kide. ;)

En sitten tiedä onko näissä Thrustmasterin vehkeissä juuri tuosta ongelmasta kyse, mutta ainakin joissain Xboxin ohjaimissa pätkii juuri tuosta syystä.
 
Mulla jää joskus thrustmasterin padissa vasen liipaisin "pohjaan" Se on kivaa kun Halossa jokaisen kentän alussa lentää kranaatti :p
 
Taattua Thrustmaster-laatua :D

Jos pääsette jossain kokeilemaan sitä rattia, niin kokeilkaa ihmeessä, se vasta huono onkin. Jopa niin huono, että siitä saa irti hyvät naurut :)
 
paras ohjain

No paras ohjainhan on pleikkarin orginaaliohjain, eli adapterilla kiinni xboksissa.
 
Re: paras ohjain

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan code X
No paras ohjainhan on pleikkarin orginaaliohjain, eli adapterilla kiinni xboksissa.
Hyh helkutti, Playstation-pädiä en Xboxiini laittaisi. Ne tatit ovat suoraan sanoen surkeat, eivät sovi sitten ollenkaan räiskintä- tai ajopeleihin. :/
 
Tavallinen "iso" ohjain on paras, pienemmässä ainoa vika on mustan ja valkoisen napin paikat.(Minun mielipide...)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Rash
Mun mielestä iso, koska en ole ikinä edes koskenut pienempään ohjaimeen.

Näillä asiantuntevilla kommenteilla todellakin rakennetaan maailmaa.
 
Sinänsähän Rashin kommentti oli erittäin asiantunteva, koska siinä puhuttiin vain hänen mielipiteestään. Se myös kuvastaa hyvin sitä, miten ihmiset muodostavat mielipiteitään asioista. Hyvin tyypillistä on juuri se, että pidetään jotain itsellä olevaa asiaa parhaana.

Sen sijaan Rashin kommentin tuoma lisäarvo tähän threadiin oli varmasti käytännössä nolla. Samaa voi tietenkin sanoa minunkin postauksistani, varsinkin tästä ;)
 
Tavallinen Xboxin ohjain (se ensimmäisissä paketeissa tullut, iso) on ollut tähän asti se paras. Niitä omistankin jo kolme kappaletta. Pienempää versiota en ole kertaakaan päässyt kokeilemaan, mutta se saattaisi olla ehkä jopa parempi?
 
Alkuperäiset ohjaimet ovat parhaita. Hieman pelistä riippuu kumpi on parempi. Urheilu- ja tappelupeleihin ehdottomasti pieni ohjain ja FPSiin, autopeleihin ym isompi ohjain. Suositeltavaa on siis omistaa molemmat.

Jos ase ohimolla pitäisi jompikumpi valita niin ottaisin pienen.
 
Noh, Itellä on yks perusohjain eli se iso "möhkö" ja sitten controller S, ja molemmilla tulee pelailtua, eli ihan hyviä ne molemmat on. :)
 
Ylös Bottom