Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras Shigeru Miyamoton suunnittelema peli, tai pelisarja?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kaba
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Guardian Viper
Hmm.. tuleeko muuten kenellekään mitään pelejä mieleen, jotka sopisivat "jokin muu" -sarakkeeseen? Itselläni ei nyt hirveämmin tule muita Shiggyn pelejä mieleen mainittujen lisäksi...
Eikös Shigerulla ole aika iso rooli F-Zeron kehityksessä? (No, ei nyt kun GC:n F-Zero ei ole Nintendon käsissä.)
 
No eikös Shigge ollut antamassa kultaista ´tatsiaan`ainakin Wave Race 64:n ja 1080 degreen kehityksessä.
 
Hmm...

Mario ja Zelda ovat todella tasoissa. Zelda on kuitenkin aina ollut jollain tapaa Mariota tunnelmallisempi, ja jo pelkkä Hyrule-teemamusiikki nostaa sen ykköseksi. ;)
 
yli puolet eivät voi olla väärässä(?)

tähän ei ole kuin yksi ainoa Oikea vastaus ja se on (kaikkeamuutakuinyllättäen) Zelda-saaga.
kahta viimeisintä en, personally, ehtinytkään pelata...
toisaalta, ocarina of time ei vakuuttanut ensikättelyssä, hmm, minun virheeni siis.
 
Pitkän mietinnän jälkeen täytyi päätyä Zeldaan. Ovathan Mariotkin valtavan hyviä, mutta ehkä liian helppoja pelejä. Zeldat rulaa!!!:)
 
Mario! Vaikka en pitänytkään niin paljon Mario 64:stä ja Sunshinestä, kuin alkuperäisistä. Olen varmaan liian vanha.
 
Mario tuntui aluksi todella legendaariselta ja meinasin pistää rastin heti ruutuun mutta loppujen lopuksi Zelda on paremmin suunniteltu eikä niin yksinkertainen idea.
 
MARIO! Se on niin loistava peli (se kasibittisen versio siis :p ).
Donkey Kong on toinen, mutta siitä ei paljoa löydy kokoemusta, muuta kuin niitä Game&Watch vai mitä härveleitä olivatkaa- jutuista (Ne oli sellasia suorakulmiota, joissa oli läppä (ihan kuin ne olisi taitettu kaksinkerroin) ja kun sen avas, paljastu pari nappia ja pieni ruutu) Niissä oli niitä pelejä jossa alotettiin alhaalta ja mentiin esim. tikkaita pitkin ylös pelastamaan joku.
 
En muista mitä olen tuohon kyselyyn vastannut, mutta Zelda tai Mario se on. Zelda pelit ovat olleet kyllä mahtavia, toteutukseltaan ja tunnelmaltaan, mutta saman ovat tehneet Mariotkin, varsinkin SMB3 ja SMW. Ainoa joka nostais Maroin Zeldan ohi, on minusta se, että Zeldalla on vähemmän uudelleen pelaamis arvoa. Toisella kerralla seikkailu ei maistu samalta kuin ekakerralla, kun muistaa jo mitä missäkin pitää tehdä. Kyllähän Mario peleissäkin oppii muistamaan kaikki salapaikat, mutta siinä tarvitaan jo muutakin kuin pelkkää muistia, reaktioita ja taitoa. Zeldassa taas tarina ja oivaltamisen ja löytämisen riemu on ihan toista luokkaa kuin Mariossa, tai missään muussa pelissä, mitä olen pelannut. Nyt kyllä vertasin kahta ihan erityyppistä peliä toisiinsa, vaikkei niin periaatteessa sais tehdä.

Nyt voisin sanoa, että Zelda on paras.
 
Vaikea kysymys...

Taistelin tässä kahden vaiheilla.
Mario & Zelda.
Kallistuin Zeldojen puoleen.
2-d peleistä en niin piittaa (no, tulihan niitä pienenä pelattua:D) ja 3-d Zeldat vakuuttavat enemmän kuin Mariot.

Joku kyseli Shigsyn muita pelejä ja hmm... kai yksi on.
Ääh, en jaksa yöllä alkaa muistelemaan.
 
Mullaki oli zeldat vastaan mariot , mutta sitte rupesin miettimään että mikä peli oli ensimmäinen mitä pelasin ja se oli super mario bros 8 bitillä joten kallistuin marion suuntaan....
 
Zeldalle menee ääni.. koska vihree on vaan niin kiva väri :)
ja onhan ne kaikki muut paitti gbc:n zeldat läpäisty tunteella..
 
Äänestin Zeldaa. Hyräilkääpä hetki Zeldan tunnaria (Niille jotka ovat Zeldoja pelanneet). Tididii-tididittitii-tiidiidiidiidii-tiidiidiidiidii. Heti tulee niin nostalgiset fiilikset että ihan itkettää. Se on syy miksi Zeldan valitsin. Varmaan maailman hienoin pelisarja.:rolleyes: :o
 
Mario ja Zelda sarjat on molemmat loistavii... Parhaat pelisarjat mitkä tiedän :) Mutta kyllä päädyin Marioon :p
 
Tiukkaa teki Maion ja DKn välillä. Mutta siltikin Marioa äänestin. Mielipide kenties vaihtuu sitten, kun tuo Donkey Konga löytää tiensä hyllyyni.
 
Ylös Bottom