Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PC-pelaaminen

Valve teki sen vihdoin, uusi Half-Life julkistettu. Onko tämä pitkään odotettu Half-Life 3 vai jotain muuta.



Edit: Huhuissa ollaan vahvasti Half-Life 1.5 puolella, eli tapahtumat 1 ja 2 välissä. Kelpaa!!
 
Viimeksi muokattu:
Corsairilta on uutena tuotteena tullut tietokoneen ulkopuolelle asennettavia ledikaapeleita; iCUE LS100.

Valokaapeleiden ohjaus tulee koneen USB-liitännästä ja sähköt omalta virtalähteeltä. Kaapelit saadaan tahdistumaan yhdessä.





Itsellä vastaavia saman firman valokaapeleiita kulkee jo vanhastaan, ovat tarkoitettu koneen sisälle, mutta jakajien kautta niitä on metritolkulla voinut vetää koneen ulkopuolelle. Kaikki samasssa ohjauksessa koneen sisällä olevien valokaapeleiden ja tuulettimien kanssa. Joulukuusi on valmis. :D
 
Nuo joulukuusiviritykset tosiaan epileptisen hirveätä katsottavaa, tosin säätämällä noista saa lähes käytännöllisiä. Itselläni Philipsin Ambilight-ominaisuuksin varustettu televisio, josta olen säätänyt taustavalon lämpimän valkoiseksi. Samantapainen asetus voisi toimia PC:n näytön takana.
 
Nyt löysin ensimmäisen PC VR pelin jota haluan kokeilla kunhan setti saapuu, se on kuin minecraft mutta näyttää paremmalta ja se on suunniteltu pelkästään VR käyttöön. Peli on vielä EA tilassa joten ominaisuuksia puuttuu, näyttää kuitenkin niin lupaavalle ja hintakaan ei ole paha.

 
Quake 2 RTX on saanut ison parannuksen taas ulkonäköönsä, RTX ominaisuuksia on lisätty ja paranneltu oikeen olan takaa. Sivulla on vertailukuvia 1.2 ja 1.1 RTX versioiden välillä sekä RTX off vertailu myös.

 
Mites kun menin tilaamaan pojalle ton Elisan halvan peliläppärin, niin eikös steamissa ollut joku perhejako?

Miten se toimii? Samaa peliä ei voinut pelata samaan aikaan, kuten esim pleikkarilla. Mutta voinko mä pelata vaikkapa American Truck simua omalla tunnuksella ja samalla poika pelaa omillaan, mutta perhejaon kautta Euro Truck Simua?
Entä oliko siinä jotain muuta huonoutta?

Entäs sit esim EA:n Origin Access ja Microsoftin gamepass, pystynkö heittää omat tunnukset pojan koneelle, pystyykö siinä mitenkään pitämään kone kohtaisia tallennuksia? Samaan aikaan ei taida kahdelta koneelta (edes eri peliä) voida pelata yhdellä tunnuksella?
 
Oletko aina kironnut sitä että et muista missä launcherissa mikäkin pelisi on, tai haluat muuten vaan kaikki pelisi yhteen launcheriin. GOG Galaxy 2.0 on nyt kaikkien saatavilla, se yhdistää kaikki PC ja Konsoli pelisi yhteen paikkaan missä voit tarkastella saavutuksia ja pelaikaa ja nähdä ketkä kaverit on online milläkin alustalla. Steamiin on jo vuosia voinut lisätä pelejä joita et omista siellä mutta se ei näytä mitään tietoja pelistä, Galaxy 2.0 näyttää peliajan, saavutukset, kuvia ja videoita sekä seuraa kaverilistaa joka alustalla (paitsi playstation joka näyttää vain saavutukset ja kaverilistan). Voit kustomoida listaa ja pelien nimiä millaiseksi haluat ja pian on tulossa myös mahdollisuus chattailla kavereiden kanssa alustasta riippumatta.

 
Latasin tuon GOG 2.0:n ja taitaapa jäädä käyttöön. Erittäin jees systeemi, että kaikki oikeasti yhdessä paikassa.
 
PC VR ensimmäinen killer app ? Peliä ei suositella VR aloittelijoille.

"ATTENTION: This game demonstrates advanced VR mechanics and concepts, players are recommended to have previous VR experience and understanding of common VR gameplay principles before proceeding."







Mitä olen ymmärtänyt niin pelissä on vain yksi iso ongelma, siinä ei voi tallentaa kesken kentän ja ne saattaa kestää yli tunnin. Kuulostaa aika pahalta ongelmalta jos vaikka ei pysty pelaamaan kuin sen 30 min kerralla.
 
Viimeksi muokattu:
Wacraft III Reforgedista ei vissiin betan jälkeen (lokakuussa) ole kuulunut pihaustakaan? Alunperinhän tuon piti ilmestyä tämän vuoden loppupuoliskolla, mutta ilmeisesti hiljaista on sen suhteen, ellei tule jotain aivan totaalista puskayllätystä jouluksi.
 
Suunnitelmissa olisi hommata PC autosimulaattorien pelaamisen (i racing, raceroom, etc..)
Olisin kaivannut hieman vinkkejä siitä että minkälainen kone jaksaa näitä pelejä pyörittää myös VR:llä??
Minkälaisia komponentteja tähän tarvisi ja minkä hintainen tälläinen kone olisi??
Jos joku viitsisi hieman opastaa olisin enemmän kuin tyytyväinen :)
 
Olisin kaivannut hieman vinkkejä siitä että minkälainen kone jaksaa näitä pelejä pyörittää myös VR:llä??

Kannattaa käydä pelien kotisivuilla tarkistamassa mitä kokoonpanoja suosittelevat.

Itsellä on AMD 2700X@4GHz, Nvidia Geforce 1070ti, 16 GB 3200 MHz ja kaikki kovalevyt ovat SSD:tä. Tällä irtoaa Steamin VR-testissä hyvä tulos:

steamvr_test.jpg
 
GTX 1060 ja esim. ryzen 5 2600 ja siihen päälle varmuuen vuoksi 16gb ram-muistia, niin aletaan olla aika lähellä sitä halvimman pään vr-kokoonpanoa.
 
Omassa kokoonpanossa Corsair tarjoaa kaikki ledinauhat 20-30 kpl, tuulettimet 6 kpl, muistit, kotelon, virtalähteen, korvalaput ja -telineen, näppiksen, hiiren, hiirimaton, sähköisen hiirimaton ja ties mitä vielä.

Nyt Corsairin perheeseen on liittynyt myös ScufGaming, joka on tehnyt ohjaimia myös konsoleille.

 
MoonTV:n Lupu sai viimein osat ja koneen kasaaminen sai alkaa.

Tässä on paljon samoja asioita kuin oli omalla projektilla. Kasaaminen alkaa kun aivan kaikki osat ovat tulleet. Mennään estetiikka edellä. Prossun ja muistien kohdalla ”parasta” mitä markkinoilta löytyy. Kovalevy huippunopea m.2 liitäntäinen SSD jne. Kasataan yhdeltä istumalta.

 
Hyvää joulua PC kansa, Juhlistakaamme sitä yhden kaikkien aikojen PC pelien Remaken valmistumisella. Black Mesan Xen kentät on saatu juuri jouluaatoksi valmiiksi.

 
Nyt tarvis joltain XBOX pelaajalta jeesiä.

Mulla on ainakin tässä Win 10 koneessa asennettuna tuo MICROSOFT STORE.

Eikö tosiaan kyseisessä kaupassa ole samalla tavalla kun pleikkarin storessa lompakkoa mihin voi tilisiirrolla ostaa rahaa?

Steamin lompakkoon kyllä saa kun on niin tunnettu alusta.

Jostain pitäis saada koko MICROSOFT STOREN kaikki ostokset nimenomaan tuolta mikrosoft tililtä. Minne saa jotain kautta rahaa.

Yhden ainoan koodin oon syöttänyt koko palveluun että saan tuon Forza Horizon 4 ilman tuota Game Passia toimimaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom