Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelejen musat

Final Fantasyissä ehdottomasti parhaat. MGS2:ssa myös loistavat. Myöskään huonot musat ei ole Xenogearsissa, Xenosagassa, Devil May Cryssa tai Wild Armseissa.

BTW. yoshi, en tiennyt että aakkosten kolmanneksi viimeinen kirjain on "O" :D
 
Halon musiikit istu siihen kuin nenä naamaan. Sitten jossain Accoladen aikoja sitten julkaisemassa formulapelissä jonka nimi oli joku Circuit tjsp. oli varsin hyvät musiikit :)
 
Niinkuin täällä onkin moneen kertaan jo mainittukin on Halossa loistavat musiikit. Toimintakohtauksissa alkava teknojumputus oli erittäin hyvä ja myös pelin theme on mukavan "erilainen".

Btw Corca, kiitos hienosta biisistä, toi turok-biisi oli kyllä kiva :p
 
Tällä hetkellä suosikkeihin kuuluu:

- Jet Set Radio Future (..."Place your bets ladies and gentlemen...")
- Shenmue (Hazuki Residence [taidan olla tulossa hulluksi])

Kaikkien aikojen hirvittävin biisi löytyy todellakin myös JSRF:stä ("Extra Sugar, Extra Salt...RÄÄK-RÄÄK-KRÄÄK ENERGIEEEE!!) Jää muuten vielä soimaan päähän.
 
Halo! Koska siinä musa vaihtuu tunnelman mukaan ja siinä on jotenkin mystinen musa! :D Mulle tulee sellai olo joskus jos pelaa tai on pelannut Haloa! Jos muillekkin tulee nii vastaa ihmeessä nii tiedän etten ole ainoa vai? :eek: PS. Koska Halo2 tulee? 2003 kesänä vai jouluna jos tiedätte nii kertokaa kuukaus! Jos tiedätte! *alkaa pomppia pian tasajalkaa innostuksesta ja hermostuneeisuudesta jos ei saa tietää* :D
 
Kyllä ne on varsinkin nämä N64 Zeldat. Ne vain ovat parhaat :)
Sitten on F-Zero X \,,/ ja Perfect Dark
 
Täytyy nyt lisätä tähän listaan Contra: Shattered Soldier. Aivan mielettömän hyvät musat!
 
Ylös Bottom