Pelien ja laitteiden hankintaketju

Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

... Kai muuten osasit markkinoida konsolia naikkosellesi tuon LBP:n voimalla?:D
...

Liitle Big Planet osoittautui ihan kohtuulliseksi vääntövivuksi. Mutta lähes ostoskorissa häämöttävä Singstar lopulta vakuutti.

En tiedä mikä on mutta tuntuu hallitusta kiinnostavan enemmän ihan muut pelit kuin LBP. Siis LIPSin ja Singstarin lisäksi. :)
Boksin puolella ollaan pelattu vaimokkeen kanssa cooppina seuraavat pelit läpi:
Gears of War 1 ja 2
Army of two
Rainbow six Vegas(noin puolessa välissä mennään.)

Go figure...
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

The Lord of the Rings: Tactics for PSP tuli käytettynä huuto.netin kautta ostettua 10e sis.postit. Toivottavasti on hintansa arvoinen ;) Ainakin leffoista pidän paljon, mutta ei se vielä paljoa sano.
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Pelaamiseen (ja tietty muuhunkin :cool: ) soveltuva pc: hinta 400e. Käytettynä ostettu ystävältä. Far Cry 2 pyörii tosi mallikkaasti high ja very high asetuksilla korkeimmalla resolla. Peli on vaan muuten suht yksitoikkonen. Mutta viihdyttävähän se, ei ole ihan normaalia putkijuoksua pelkästään. Bioshock odottaa vuoroaan sekä East india company kiinnostaa tulevaisuudessa hankkia. Wii säilynee talon ykköspelivehkeenä.

Sekä kuulokkeet hintaan 35e.

Edit: niin, kai tuostakin ostoksesta voi täällä hehkuttaa? Lisätään vielä että hommasin cad:modern warfaren wiille jokusen viikko sitten. Halusin taas päästä pelaamaan netissä räiskintää, ja mikäs tuon parempaa siihen tarkoitukseen olisi. Ooorah!
 
Vastaus: Heavy Rain

Nonii, tänään tää peli ostettu ja vähän pelailtukin. Ihan hyvältähän tää vaikuttaa! :)
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

http://img651.imageshack.us/img651/8149/dsc01381m.jpg

Buzz Master Quiz (PSP) 24e ja Fifa 06 (PC) KÄYTETTY 7e tuli tänään ostettua Pelimiehestä. Fifa 06 ei tosin taida toimia, ainakin valikot ihan sekavia, esim.joukkuetta en saa valittua kun ne pyörittää ikään kuin itse sitä, mitä pitäisi valita itse nuolinäppäimillä :confused:
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Antec 902 ja pari kylmäkatodia. Olenkin jo pari vuotta harkinnut uuden kotelon ostoa koneeseen. Hirvittävän rumahan tuo Antec on mutta kokonaisuutena hintaluokassaan vastasi eniten tarpeitani.
(pölysuojat joka ilmanottoreiässä, musta sisältä, psu pohjassa, mesh etuosa, ikkuna)

antec%20902.jpg


EDIT:Jaa ei se tosielämässä ihan niin ruma olekkaan kuin kuvissa, ihan kivakin kun on tuossa pöydällä niin tuo kamala yläosa on vähän niinkuin peitossa tästä katsoen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Uefa champions league 07 PSP:lle hintaan 9,9e +postit. Aika hyvä hinta mielestäni, kun on vielä uusi ja muoveissa oleva ;)
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Final Fantasy XIII Limited Collectors Edition (PS3)
Battlefield Bad Company 2 (PS3)

+Ultimate Strategy Pack (sisältää : Dawn of War 1/Winter Assault, Company Of Heroes, Supreme Commander) (PC)
 
Vastaus: God of War III [PS3 Hype]

Aijai sentään, olotila alkaa olemaan samaa luokkaa kuin 20 vuotta sitten pikkupoikana nintendoa odotellessa
GOD OF WAR III ULTIMATE TRILOGY EDITION tulossa
Mahtava homma. Itse tässä jännään, että onko Verkkokauppa onnistunut jotenki tyrimään homman, ettei sinne tule yhtään Trilogy Editionia. Ensimmäisten joukossa on kuitenkin tullut kyseinen paketti aikoinaan varattua.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Yakuza 3 [PS3]

Hain juuri omani (Yakuza 3) postista ja yllätyksenä takana lukee "Quickstarts in" ja siinä on Suomen ja Ruotsin liput. ShopTo kauppana.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Tänään tarttui gamestopista mukaan Onimusha 2, Eragon, sekä Tenchu Wrath of heaven.
Oli tarjouksessa 3kpl - 19,90e
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Lähiaikoina on iskenyt hirveä CE kappaleiden keräysinto päälle. Päätin harventaa pelihyllystä turhakkeet pois ja jäljelle jääneet ( ja uudet hankinnat) tulevat pääsääntöisesti olemaankin keräilykappaleita. Ne kun näyttää niin kivalta hyllyssä. :D Ja tänään tulikin sitten täräytettyä tilaukseen God of War 3 - Collector's Edition ( Lahden Tilt obaut 74 euroa. ) ja Dante's inferno - Death Edition ( 58,80 euroa. ).
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Redeem yourself Zavvi! Splinter Cell tuli tilattua ennakkoon zavvista. Annoin mahdollisuuden heille puhdistaa maineensa viime kertaisen ennakkotilaus fiaskon jälkeen.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Jes! Tänään tuli peli postiin! On muuten (taas) hienosti pakattu, kansi ja kaikki liitteet ovat upeita. Pian pelaamaan! On tätä odotettu!:)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Latauksessa molemmat DLC:t nyt, 2000 mb kummatkin ja 17€kpl. Sai raivata pleikkarilta aika kauan tilaa et mahtu :D Harmi kun niillä ei lue sitä tiedostokokoa ennenku ostaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

splinterjametro.jpg


Gamestopista kummatkin. Metron jaksoin noutaa vasta nyt, vaikka julkaisusta on n. kuukausi aikaa. Splinteriä piti pelata illalla, ikävä kyllä TV ei ole samaa mieltä. :( Toivottavasti ehkä jo ensi viikolla pääsee tänne hehkuttamaan uutta telkkua.

Ja pahoittelen taas iPhonen kökköä kameraa.
 
Vastaus: 2010 FIFA World Cup South Africa [PS3 Hype]

Ite ostin Gamestopin vaihtotarjouksella, ku pelaaminen vaikutti vähän mukavammalta kuin FIFA 10:ssä, joka ei napannut ollenkaan (tarjosi samat vaivat kuin FIFA 09). Vaihdossa annoin PES 2010 ja Infamousin + 1€, eli ei niin kallis. Tuleepahan kaikki fudispelit kokeiltua tänä vuonna.. Kertoo ehkä jotain niiden viihdyttävyydestä. :rolleyes:
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Tikkurilan Prismasta mukaan tarttui 229€ hintaan Xbox360 -elite (batman&pure -bundle). Myyjät antoivat ystävällisesti tarkastaa onko kyseessä "jasper" -malli, toisinkuin VPD:ssä, joten ostopaikka ratkesi kyseisestä syystä. (Juu juu, halusin varmistaa kaikesta huolimatta.)

Mukaan tarttui myös Left 4 Death 2. Tarkkaa hintaa en muista, mutta taisi yli 60€ mennä.

Nooh, rikkihän tuo boksi oli. Etulevy murtunut halki ja sisällä kilisi irtosälää. Soitto Prismaan ja opastivat lähimpään Prismaan pelkän konsolin kanssa. Ystävällisesti vaihtoivat pelkän koneen ja illalla jo pelitti täysillä.


Kertakaikkisesti olen nyt tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni. Pystyn nappaamaan parhaat pelit päältä, valitsemaan parhaimmat versiot multiplattareista, enkä jää paitsi yksioikeuksista. Lisäksi olen varsin tyytyväinen siihen, että minulla on paljon halppis-laatu pelattavaa kun en ole boksia aiemmin omistanut. Esim. Halo 3 näkyi Prisman hyllyllä hintan 14€! Ensifiilarit senkuin paranevat sitä mukaa kun alan päästä makuun. ;) Aluksi kone tuntui oudon omituiselta. Jopa luotaantyöntävältä. Ihan kuin menneiden vuosien (molemminpuolin) rasittavien fanipoikien sotahuutojen runtelemat korvani kuulisivat koneen hurinassa ääniä kuten "et kuulu tänne" jne. Mutta iltaisin ruokailun jälkeen otettavaksi tarkoitettu lääke eli L4D2 rentouttaa ajatuksia mukavasti ja johan tuo kone alkaa varaamaan omaa lämmintä paikkaansa kirjahyllyssä. Tekisipä mieleni sanoa muutamia asioita jotka harmittavat ja joille nostan peukkua. Mutta sanon vain tämän. Ohjain on mainio. Todellakin pidän siitä jo yhden illan jälkeen.

Sori armoton hehkutus, mutta tätä hetkeä jouduin odottamaan ihan liian pitkään. Nyt tämä mielestäni tärkeä etappi on saavutettu ja kuvitteellinen viskilasi nousee kilistelyä varten. Kippis! :D
 
Vastaus: Pelien ja laitteiden hankintaketju

Ohjain on mainio. Todellakin pidän siitä jo yhden illan jälkeen.

Tuosta ei voi olla kuin samaa mieltä.
Virittelin viime viikolla vanhan boxin telkkuun kiinni ja ikivanha Controller S nosti hymyn huulille, jos silloin on osattu tehdä ohjain joka sopii käteen kuin isä äitiin.
 
Ylös Bottom