Pelien ja laitteiden hankintaketju

tomine11

Active Member
Vähän vanhempaa Bättistelyä kans :D Musta Kissa kans joukkoon eksynyt, ei täl kertaa ollu lammas.

Tuosta Foreverista toi on Arcade versio, siitä taitaa olla toinenkin peli mut en jakstanu etsiä Rise of Tsin Tzu ois kans PS2 ollut jossain, pari muutakin... piti hyräillä penkoessa biisiä Somewhere over the Rainbow mut sillä kutsuhuudolla vastas vain Rainbow Island !

Batman Begins oli lopulta ihan pelattava ja kiva peli, parempi kuin ois uskaltanut odottaa. Siinä oli pieniä ihan kivojakin oikein uusia ideoita. Ihan täysillä loppuun niitä saatu vietyä mut kelpo peli kuiteskin.

Täytyypä tutkia onko toi Beyond peli niin yks'yhteen sen animaation (elokuvan) kanssa.
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Tulossa olis kohta toi uus katufutispeli… tuotahan EA aikoinaan tarjoili jopa ihan erillisinä peleinä. Toi Fifa Street 3 oli siinä mielessä noista muista eroavan että oli tuollain kartikattyyrimäisesti tehty :) se oli kiva, ikään kuin piirrettynä, ne muut sarjan pelit oli sitten huomattavasti realistisemman näköistä menoa visuaalisuutensa puolesta.. kannesssakin sentään "Kirahvi" elikkäs itse Robottitanssi Peter :D sen mukana tuli kans oikea jalkapallo that's nice. Viimesimmässä FIFAssahan tais olla sitten jo erillinen Volta juttu mukana pääpelissä itsessään, joka taitaa olla katumeininkiä se.

Ai niin ! ei sovi lainkaan unohtaa C64:lla ois myös StreetSportSoccer ! se StreetSportBaseball on aivan huisi peli !!! todella mainiota hupia tänäkin päivänä ja kiva kuinka siinä valkataan joukkueet, kuten ennen muinoin pihapeleissä ! aaaaah… niistä originelleistä tyypeistä joilla kaikilla omat vahvuudet ja heikkoudet, joka kerta voi tulla vähän erilainen tiimi sitten ja sen mukaan opittava pelaamaan.

Sit jos nälkä alkaa kurnimaan masun pohjassa, ei muuta kuin Pizza Tycoon kehiin ja pizzoja suunnittelemaan ! Siis peli on aivan loistava ! :) juttua siitä on retropeli topiicissa jo tullutkin laitettua.
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Aivan järkyttävän iso ! toi juliste tuossa Serial Cleanerissa.

Noi taidepostikortit :D ne on niin laadukkaalle paperille painettu joten ei kyllä pysty kaverilla lähettää postikorttina.

Tarroja muutama.

Toi ovenkahvaan pistettävä justka on kiva ! hotellihuoneessa aivan ehdotonta olis käyttää :)

Beat Cop on melkeinpä jollain tavalla viel kovempaa kamaa :D vaikkei tämäkään huono kattaus ole laisinkaan ! mut olkoon nyt tämä kuvallinen anti tällä kertaa.
 

Liitetiedostot

Kain

Well-Known Member
Ostin juuri PS Vita slimin 8 gb muistikortilla ja laturilla ja suojakotelolla ja yhdellä pelillä hintaan 58 euroa. Teinkö nyt vuoden kovimman diilin vai ammuinko itseäni juuri pohkeeseen, koska tämä oli aivan spontaani hetken hairahdus ostos? :D
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Ostin juuri PS Vita slimin 8 gb muistikortilla ja laturilla ja suojakotelolla ja yhdellä pelillä hintaan 58 euroa. Teinkö nyt vuoden kovimman diilin vai ammuinko itseäni juuri pohkeeseen, koska tämä oli aivan spontaani hetken hairahdus ostos? :D
Jos laite toimii, niin sanoisin että teit vuoden kovimman diilin. Vita on oikeinkin hauska ja kätevä kannettava konsoli.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Onko ollut aikasemmin ketjussa puhetta mutta jätkällä on vissiin aakkosjärjestyksessä pelit hyllyssä? :D
Hyvä tsekkaus. :D

Aakkosjärjestyksessä on tällä hetkellä Xbox 360 ja orginaalin Xboxin pelit. Tämä lähinnä siksi että pysyn itse kärryillä mitä pelejä omistan ja löydän ne nopeasti. :)

Fyysisiä Xbox One pelejä alkaa myös olla niin paljon, että nekin pitäisi aakkostaa. Muiden laitteiden kohdalla pelimäärät on sen verran vähäisiä ettei vielä mene etsimiseksi.
 
Ylös Bottom