Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelimusiikkien kierrätystä / remixit / yms

Vastaus: Pelimusiikkien kierrätystä / remixit / yms

Konemetsässä yllätyin kovasti kun tuttu teema kajahti ilmoille:
Linkki Youtubeen (en ole itse kuvannut videota)

Metsäbileissä on myös ajoittain soinut mm. Tripteaserin Games in Trance ja Megaman remixit Dr. Wily's Castle Stage ykkösestä ja Flashmanista.
 
Vastaus: Pelimusiikkien kierrätystä / remixit / yms

Tämä tuli vastaan pari kuukautta sitten Facebookissa ja oi, mitkä muistot tulivatkaan mieleen. Lotus Turbo Challenge 2 oli yksi Amigan parhaista autopeleistä, jota tuli hakattua ties kuinka monia kymmeniä tunteja kaverin kanssa jaetulla ruudulla. Yritin aikanaan jopa nauhoittaa introbiisin kasetille kuunneltavaksi - niin hyvä se oli. Remixi on kiitettävän uskollinen alkuperäisteokselle.

Amiga - Lotus Turbo Challenge 2 intro remix
 
Vastaus: Pelimusiikkien kierrätystä / remixit / yms

En osannut päättää tulisiko tämä laittaa tähän ketjuun vaiko tähän. Joka tapauksessa, tässä varsin onnistunut pianosovitus monelle melko varmasti tutusta kappaleesta

 
Vastaus: Pelimusiikkien kierrätystä / remixit / yms

kiewari

Kyseisestä heebosta vielä sen verta, että osittain jopa musan tekoprosessi on retroa. Tyyliin impulsetrakkerilla soivia vanhojen ohjelmien tiedostoja??? Just niin mä tossa kirjoitin. Hänet löydätte myös juutuubista useiden speed-run filkkojen kera.

Uusia biisejä on ilmestynyt ihan hyvä kasa sitten noiden mikseripäivien. Ja ovat paljon parempiakin kun noi alun biisit. Harmi vaan, ettei heebo ole jaksanut ylläpitää tuota mikseri sivua.

Mut jees. Sopivan vinksahtanutta retrokiksua.
 
Ylös Bottom