Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelit ja ohjelmat Windows Phonelle

kepeli

New Member
Sony antoi periksi, joten tuli investoitua iPadin kaveriksi lumia (800). Pikaisella vilkaisulla Pelirintamalla tarjonta lievasti sanottua heikkoa. Suppeampi valikoima samoista nimikkeistä, moninkertaiseen hintaan.
Puhelimella käytettynä tuo kauppa aika haastava uuden materiaalin löytämiseen. Sama ongelma tosin kilpailijakin leirissä. Netissä aika heikosti vielä ehdotuksia kansainvälisilläkään foorumeilla.

Onko ehdotuksia mitä ladata?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Hyvä triple town (yeti town - oikeuden päätöstä odotellessa...) -klooni nimeltä tiny town löytyi ilmaiseksi.
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Market Placessa on muutama Xbox Live -peli alennuksessa 99 sentin hintaan. Näitä ovat mm. Angry birds ja Max and the magic marker. Normaalisti näistä pyydetään useampi euro.
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Feed me oil tuntuu pikaisen testailun jälkeen ihan mukavalta pulmailulta.
Mutta tarjonta ylipäänsä on kyllä melko vähäistä, ainakin saavutuksia sisältävien pelien osalta.
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Feed me oil:n lisäksi pelikaupasta on tarttunut mukaan:

Doodle God. Ideana on muutamia alkuelementtejä yhdistelemällä saada aikaan uusia elementtejä ja lopulta päädytään raketteihin ja sateliitteihin. Ihan ok aivojumppaa, vaikka osa yhdistämisistä ei tunnukaan loogisilta. Pidemmän päälle menee raivostuttavaksi "kokeile kaikkia kaikkiin" touhuksi. Idea on ihan hyvä, mutta peli jää kertakäyttöiseksi. Hinta 0,99€.

Pulmanratkontaa edustaa myös Gerbil Physics. Erinäisiä pommeja apuna käyttäen on tarkoitus räjäyttää gerbiilit tietyn viivan alapuolelle. Mitään erittäin haastavia kenttiä ei ainakaan vielä ole tullut vastaan, mutta yhdellä pommilla koko rakennelman purkaminen vaatii joissain kentissä reilumpaa aivonystyröiden herkistelyä. Leppoisan pulmailun ystäville, joita melko kova hinta ei häiritse. Hinta 2,99€.

Perinteisempää menoa tarjoaa Civilization Revolution, joka on tuttua kauraa niin kotikonsoleilla kuin käsikonsoleillakin. Kyseessä on siis oikeista Civilization -peleistä kevennetty versio. Jaksaa viihdyttää ainakin niin kauan kun saavutuksia on vielä hankkimatta. Sen jälkeen tuskin tulee palattua tämän pariin. Kontrollit toimivat melko mutkattomasti kosketusnäytöllä. Heikkouksina voisi mainita yksiköiden suuren koon ruudulla, jonka ansiosta niitä voi liikuttaa vain muutaman ruudun kerrallaan. Kartan selaaminen on myöskin hieman kömpelöä. Hinta 2,99€
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Yksinoikeudella Lumialle: Nokia Climate Mission
Pelissä toistetaan kolmea minipeliä, jotka vaikenevat vähitellen. Kontrollit sopivat hyvin kosketusnäytölle. Infoa WPCentral sivulla. Peli on ilmainen.
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Gun Bros on ollut jonkun aikaa ladattavana WP7 puhelimille.
Peli on ilmainen ja siinä on saavutukset mukana. Hintansa väärti siis! Ilman rahanpolttoa pelissä ei kuitenkaan pääse etenemään jouhevasti vaan joutuu grindaamaan parempien aseiden ja suojien toivossa.

Ilmainen on myös Contract Killer. Ilmeisesti tässä on sama homma kuin Gun Brossa, eli peli menee jossain kohtaa ärsyttävän vaikeaksi, ellei sijoita ropojaan.

Omaan kapulaan päätyi mökillä sadetta pidellessä myös Full House Poker, leppoisan ajantapon ja helppojen saavutusten kiilto silmissä. Tekoäly foldaa todella helposti, eikä juurikaan bluffaa. Pitäisi linkittyä boxille ladattavan pelin kanssa, jolloin taskuversiossa hankittuja levelejä vastaan saisi rahnaa konsoli-versioon. Hinta 2,99€
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Pakko vähän promota kotimaista:

Rumilus julkaisi debyyttipelinsä
Collapsticks

Kyseessä siis Windows phonelle kehitetty depyyttipeli tuoreelta turkulaiselta ex-Nokialaisten perustamalta pelifirmalta.
Päässyt näin yrityksen tuoreena harjoittelijana ja Turun pelinkehityksen keskipisteessä testailemaan tuota melko etunenässä.
Yksinkertaisesta ideastaan huolimatta melko koukuttava ja hiottu peli.

Kannattaa kokeilla sillä jo trial-versio sisältää itsessään 20 jaksoa ja facebook tärpillä saa toiset mokomat.
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Angry Birds: Star Wars

Hinta: 0,99 €

Angry Birds | Windows Phonen sovellusten + pelien kauppa (Suomi)


[video=youtube;j0OyQEkSQXY]http://www.youtube.com/watch?v=j0OyQEkSQXY[/video]

En tiedä mitä Microsoft maksoi Roviolle saadakseen pelin samaan julkaisuikkunaan kilpailijoiden kanssa. Panostus on ainakin kannattanut, sillä tässä on käsissä paras peli Vihaisten Lintujen sarjassa. Tähän voi osaltaan vaikuttaa toki SW-fanituskin. Vaikka mennään taas piirun verran monimutkaisempaan suuntaan, kauemmaksi pelkistetyn selkeästä, ollaan silti hyvin lähellä alkuperäistä näkemystä ja tuodaan aidosti uutta ideaa sisään. Tutut hahmot alkuperäisestä Tähtien Sodan trilogiasta liihottavat tässä omine erikoiskykyineen (lasermiekka, tahdonvoima, laserpistooli jne.). Pakkohankinta!

Seuraavaksi voisi vuorostaan Supercell kunnostautua ja tuoda sen Clash of Clansin myös tälle alustalle. Koukussa jo kohta neljättä kuukautta :D
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Noose01 mainitseman doodle godin lisäksi suosittelen mm. Puzzle Quest 2:ta, Wordamentia sekä i Love Katamaria. Final Fantasya en ole (vielä) ehtinyt kokeileen.
 
RE: Pelattavaa Lumialle

Varmaan kaikille muiltakin alustoilta tuttu Cut the rope löysi tiensä luuriin. Leppoisaa ajantappoa, halpa hinta ja helpot saavutukset.

Toinen viimeaikoina hankittu teos on Carcassone.

Se on tullut huomattua, että en ole hankkinut ainuttakaan peliä, jossa ei ole saavutuksia. Android-täbillä tulee pelailtua sitten niitäkin.
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Ketjun otsikon voisi muuttaa Pelit ja ohjelmat Windows Phonelle.

Tässä yksi hyvä esimerkki, jolla saa päivittäin vaihtuvan NASA:n ottaman kuvan avaruudesta oman kännykkänsä aloituskuvaksi (lockscreen):

NASA Image of the Day (WP8, ilmainen)

NASA%20Image%20of%20Day%20Tag.JPG


Ohjelman esittely: http://www.windowsphone.com/fi-fi/s...-the-day/1cf033bb-a477-4d1d-8bd4-4ed7ff453bf9
 
Vastaus: Pelattavaa Lumialle

Täällä ei näköjään olekaan mainittu, että Angry Birds Space ja Star Wars ovat ladattavissa myös WP7.x luureille. Tosin ilman saavutuksia...
Hintaa kummallakin 0,99€/kpl.

EDIT: Otsikkokin muutettu
 
Vastaus: Pelit ja ohjelmat Windows Phonelle

Wordament.

Siinä hyvä ajanviete. Ilmainen ja gamerscoreakin kertyy.
 
Vastaus: Pelit ja ohjelmat Windows Phonelle

iStunt 2 on ollu siellä WP7 kännys pelattavana jo monta kertaa.
Peli maksaa 2,99€ En ole varma onko siinä saavutuksia koska itelläni on kokeiluversio. Pelissä sinun täytyy yrittää selvitä hauskoja tasoja.

Toinen hyvä peli on myös Assassin's Creed: Altairïs Chronicle. Siinä sinä seikkailet kaikenlaisissa tasoissa ja taistella vihollisia vastaan miekalla ainakin alussa.

Sitten tuo LogoQuiz on aika koukuttava. Tässä pelissä sinun täytyy tietää moniakin logoja että pääset seuraavalle tasolle. Pelissä on 20 tasoa. Tämä on ilmainen peli. (PS. Minulla ei toimi taso 19)

Tossa teille pari peliä. Kannattaa ladata. Hauskoja ja iloisia pelihetkiä kaikille pelaajille.(Psst... ladatkaa myös CraftWorld Beta
 
Ylös Bottom