Pelivideoita based TUHOMURSU

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
gkZjRI9.png


Tuumasin tuossa, että voisinpa äpertää pelivideoita useammin. Se on kivaa puuhastelua ja jääpähän enemmän muistiin keskinkertaisistakin peleistä. No, onhan varsinaista agendaakin: nimittäin enklannin puhuminen. Liian harvoin työelämässä tuon kanssa pääsee tekemisiin ja sitten tilanteen tullessa kohdalle, kampeaa horisontin tuntemattomasta ääripäästä sisäinen isämmaampuollustaja sellaisella rallienglannilla, että tilanteen jälkeen suussa maistuu vihainen ripuli. Tätä henkistä krapulaa lievittääkseni ajattelin koittaa pyrkiä eroon kaikista Up in the Ass of Timo -murusista, ja tämähän tapahtuu vain ja ainoastaan puhumalla, puhumalla ja puhumalla.

VIDEOITA VIIKOTTAIN

Pyrin julkaisemaan uuden videon joka viikko, mutta tuntiessa omaa tekemistä, voi videoita tulla viikossa useampikin. Pyrin myös tekemään videoista ns. napakoita ja tarjoamaan niiden kanssa täyteläisen paketin analyysiä pelistä jota pelaan, sekä asioista X ja Y, jotka jotenkin näen liittyvän asiakokonaisuuteen. Jos joku on podcasteja ikinä kuunnellut, niin settiä kyllä tulee. Hiljaisia hetkiä ei tule olemaan - niin hyvässä kuin pahassa. Peliarvosteluvideot ovat ymmärrettävästi hieman työteliäämpiä tapauksia ja niitä en aivan joka viikko uskalla luvata, mutta jatkuvasti on näitä arvosteluitakin työn alla. Tällä hetkellä työstän videoarvosteluita kahdesta tapauksesta, jotka kumpikin lukeutuvat heittämällä omaan Top Jotain -pelilistaukseen. Joten eikun Stay Tuned myös näiden osalta!

On mahdollista, että videoinnista enempi kiinnostuessa saatan pyöräyttää muutakin matskua. Todennäköisesti valokuvaukseen tavalla tai toisella liittyvää kun tuohonkin on tullut hurahdettua vuosi sitten kameran hankittuani. Ehkä myös jotain kitaransoittoharjoituksia kiroilun merkeissä myäs. Ja musiikinteosta. Ja asiaa viskeistä. Ja sikareista. Ja oluesta. Muttei limpsoista, ne kun on liian hapokkaita. Enkä muuten taatusti tule tekemään videoita venyttelemisestä. Pääasiassa kuitenkin peliaiheista kertomaa.

ÖÖ...

Tuubikannun nimi on vielä ihmettelyn alla ja muita sosiaalisen median ympyröitä tässä sumpliskelen. Infoilen nuista kun ehdin. Videoita kuitenkin väännän koko ajan. Nuo on kuitenkin sivuseikkoja, sillä hyvät pelit ja videot ne merkitsee. Mulle voi laittaa ehdotuksia peleistä yms aiheista jos kiinnostaa. Syystalvi on mukavan täyteläinen kaikesta kiinnostavasta pelattavasta jo nyt, kuten mm. Battlefield 1, Deus Ex:MD, Destiny Iron Lion Zion, Rise of the Angelina Jolie, The Last Guardian, Watch Dogs 2, Gears of War 4, Dishonored 2, Horizon Zero Dawn, South Park FBW ja Final Fantasy XV. Tämän lisäksi sitten tulen käymään satavarmasti läpi myös lempparipelejä. Pelaan näillä näkymin pelit PC:llä ja PS4:llä. Mobiilijuttuihin saatan myös koskea. Livestriimejä todennäköisesti tulen myös harrastamaan ja niistä sitten infoilen.

Palautetta otan mielelläni vastaan, sillä se auttaa aina sitten oikeaan suuntaan. Saa ruveta seurailemaan, vinkata bestiksille sun muille kulmien kovimmille kundeille!

Ja se Juutuuppihan oli täällä!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Minusta tuo [No More] Up In The Ass Of Timo olisi niin mursumainen kanavanimi, että menisin sillä, jossei se ole YouTuben käyttöehtojen vastainen. 8)
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Pelivideoita based TUHOMURSU

[video=youtube;hbvjiDqocmE]https://www.youtube.com/watch?v=hbvjiDqocmE&ab_channel=DimZen[/video]

Intohimolla vihattu tai himokkaasti rakastettu. Tällaisia pelejä on harvassa.

Tsekatkaapa mistä kyse!

Seuraavat pari videota jo työstössä, mutta käynpä tässä välissä mökkeilemässä.
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Pelivideoita based TUHOMURSU

One night in Mor Dhona... FAT TSOKOPOS RULED THE NIGHT!

[video=youtube;ZO49bJ3mb5Q]https://www.youtube.com/watch?v=ZO49bJ3mb5Q[/video]
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Pelivideoita based TUHOMURSU

[video=youtube;pjMFQG0E3AM]https://www.youtube.com/watch?v=pjMFQG0E3AM[/video]

Vuodenpäivät peluutusta Final Fantasy XIV A Realm Rebornin parissa. Paras MMO mitä on tullut touhuttua, mutta jättää silti asioita toivomisen varaan.
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Pelivideoita based TUHOMURSU

[video=youtube;jbn_aAviviM]https://www.youtube.com/watch?v=jbn_aAviviM[/video]

Ylistyslaulu boomshotille
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Pelivideoita based TUHOMURSU

[video=youtube_share;rcnFFFxmuY0]https://youtu.be/rcnFFFxmuY0[/video]

ZWEI!
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Pelivideoita based TUHOMURSU

Asiallisia videoita.

Kävin katsomassa joitain kanavan ensimmäisiä videoita ja sitten vilkaisin näitä uusia Resident Evil läpipelauksia. Selkeää kehitystä englannin puhumisessa on tapahtunut, peukut siitä. Videoiden teko näyttää siis palvelevan sitä alkuperäistä tarkoitusta. :)
 
Ylös Bottom