Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelivinkit huhtikuulle 2021

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Valheimin yllättävä menestys luo varmasti uskoa muillekin indiestudioille, että hyvällä idealla ja toteutuksella kaikki on mahdollista.

Pois mukavuusalueelta on KonsoliFINin artikkelisarja, jossa keskitytään peleihin AAA-nimikkeiden takana.

Huhtikuu 2021

Oddworld: Soulstorm (6.4.)

Oddworld-sarja tekee vihdoin paluun uuden pelin muodossa. Tuttu sankari Abe pelastaa jälleen kavereitaan orjapiiskurien otteesta kaksiulotteisessa tasoloikan ja pulmailun yhdistelmässä. PlayStation 5 -versio kuuluu huhtikuun PS Plus -valikoimaan.

Saatavilla: PC, PlayStation 4, PlayStation 5



Cozy Grove (8.4.)

Jos Animal Crossing alkaa jo hiljalleen riittämään, niin Cozy Grove tarjoaa oivan vaihtoehdon. Vai miltä kuulostaa retkeily kummitussaarella, joka on täynnä salaisuuksia, tutkittavaa ja paljon rakennettavaa?

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One



Before Your Eyes (8.4.)

Before Your Eyesin konsepti on kiehtova: tietokoneen web-kamera tarkkailee pelaajan silmiä ja niiden räpyttelyä. Jokainen räpäytys hyppää tarinassa satunnaisen ajan eteenpäin näyttäen pelihahmon elämän käänne- ja kohokohtia ruudulla.

Saatavilla: PC



Hoa (päivitys: siirtynyt heinäkuulle)

Värikäs Hoa-tasoloikka piristää kevättä luonnonläheisellä ulkoasullaan ja ympäristöllään. Ghiblimäinen kokonaisuus luottaa käsinpiirrettyihin grafiikoihin sekä rauhalliseen yleistunnelmaan. Tarkka julkaisupäivä on vielä avoinna.

Saatavilla: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5



Returnal (30.4.)

Kotimainen Returnal antoi hetken odottaa itseään, mutta kuun lopussa pelaajat pääsevät nauttimaan ensimmäisestä suomalaisesta PlayStation 5 -nimikkeestä. Housemarquen suurprojekti, avaruuden aikalooppiin sijoittuva tieteisräiskintä jatkaa studion nopeatempoista tarjontaa, mutta panostaa aiempaa enemmän tarinaan.

Saatavilla: PlayStation 5



Ehdota pelejä listalle kommenttiosiossa. Jakaminen on välittämistä.


Lue juttu sivustolla...
 
Viimeksi muokattu:
Onko Returnal indiepeli? Taitaa olla Sonyn rahoittama.

Löysin uutisen, jonka mukaan Hoa on viivästynyt heinäkuulle.
 
Ns. second party julkaisu taitaa olla joo tuo Returnal, mutta indiestudioksi Housemarque taidetaan kuitenkin luokitella.
 
Viimeksi muokattu:
Ja on kuitenkin kotimainen peli, niin en jaksa lähteä lokeroimaan.
 
Ylös Bottom