Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Peloton Viikinki?

Tuomas

Active Member
Elikkäs taas kerran olen hakemassa peliä jonka ulkonäöltä muistan muttei sitä mistään löydy. Peli on about 10v vanha. En muista muuta kuin sen että se tuli yhdellä levykkeellä, ja se oli samanlaisessa pakkauksessa kuin esim hugo-pelit siis kun ne pelit oli julkaistu jonain freewarena, jokin keltainen muovi"pussi" (meinaan siis hugo seikkailupelejä en hugopeikkoa) Pelin nimi oli suomeksi Peloton Viikinki:p ja nimi luki mustalla kannen yläreunassa keskellä , kyseessä ei ole Lost Vikings jne, peli oli hiukan roolipelimäinen, peliä pelattiin omasta näkökulmasta ja hiirellä pystyi klikkailemaan ihmisiä jne. Inventaariossa näkyi äijästä koko vartalokuva ja tälle pystyi lisäileen tavaroita kuten paitaa kypärää kenkiä jne. Peli siis tuli semmoisessa ns muovipakkauksessa jossa luki mustalla kannessa shareware tai freeware jne, muuten pakkaus oli keltainen ja kannessa oli myös kuva kuva linnan käytävästä jossa seisoi muutama viikinki, tämä kuva oli itse pelistä suoraan. Vinkkejä ja neuvoja otetaan jälleen vastaan.:)
 
Vastaus: Peloton Viikinki?

Tuomas sanoi:
kannessa oli myös kuva kuva linnan käytävästä jossa seisoi muutama viikinki, tämä kuva oli itse pelistä suoraan. Vinkkejä ja neuvoja otetaan jälleen vastaan.:)

Joskus tuon omistanut, enkä muista kuin suomalaisen nimen. Ne viikingit käytävillä näyttivät alastomilta. Tuon vain muistan pelistä. Toinen samantapainen peli oli Deathwatch

Kyseinen peli jotain halpistuotantoa ja myytiin juuri sellaisessa muovisessa pikkupakkauksessa josta löytyi pelidisketti.

Jos tulee nimi mieleen niin ilmottelen
 
Vastaus: Peloton Viikinki?

Tiedän että on vanha ketju mutta eikö kukaan muista kyseistä peliä? Muistan sen että joitain hahmoja pelissä ei voinut tappaa pelkästään miekalla, ruutuun tuli teksti "it's allready dead", myös ulkona pystyi liikkumaan ja kohtaaman hahmoja esim ritareita.
 
Eipä kyllä soita itsellä mitään kelloja, mutta mille alustalle? Pc? Oliko minkälainen peli tarkemmin? 2d, 3d, tasohyppelyä vai mitä?

Mites esim the humans? Sen kolmos osa ilmestyi 95, joka täsmäis sun arvioon iästä.
 
Hieman voisi genreä ja kuvakulmia selittää enemmän, sillä menee kyllä todella arvalla nyt

Heimdall 2?

 
Peliä pelattiin hahmon näkökulmasta ja pc:lle tosiaan, peli alkoi ns kuningashuoneesta. Voi olla joku ihme halpispeli mitä ei välttämättä löydy koskaan. Genre oli seikkailu/roolipelimäinen, majatalossa vieraillessa pystyi tappamaan kaikki hahmot halutessaan ja kantamaan näiden luut mukana. Energiaa kuvasti mm agility palkki ellen väärin muista.
 
Ylös Bottom