Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 3 Option filet...

tropic

New Member
Joo tiedetään yksi pes3 ketju lisää... miksei sitä voinut jatkaa tohon vanhaan? siksi ku se on niin pitkä. ja tylsä. miksei voi omaa osiota pessille tänne avata? :)

Kuitenkin löysin toss tänään uuden optionfile päivityksen, pesgoal.
Tälläin vastataan foorumilla kun joku kysyi mitä eroa on pesfanin optionfileen:
"Stats updates, better appearences, stuttgart over west ham, cruzeiro over pesutd, correct footwear, correct strips, more accurate lineups, more accurate formations, better flags,, no mistakes with appearences, no mistakes with formations, all national lineups corrected, some new national players added over old ones."

Itse latasin. aamulla kokeilen, ei jaksa säätää enään...


PESGOAL optionfile
PESFAN optionfilet

Pes ja WE editoreita...
http://uk.geocities.com/pes_compulsion/
http://cm4topesconvertor.free.fr/
http://perso.numericable.fr/~ryannick/

Ja niille joilla ei ole x-porttia:
http://frutsel.terrainhost.com/frutselapp/dump/rhcpryan/englishediting1.7.zip

Lisää linkkejä optionfileistä ja päivityksistä plus muita tietoja tänne editoinnista tähän topicciin vaikka? okej?


Onko kukaan tehnyt mitään suomalaista joukkuetta PES3:seen?
 
Kehutuin on kuitenkin ARSENAL666:n tekemä tiedosto. Itse olen noita kaikkia kokeillut ja voi sanoa, että on vaikea valita noiden kolmen välillä. Arsenalin tiedosto on selvästi hiotuin ja ei sisällä käytännössä yhtään virhettä, mutta "ongelmaksi" muodostuu minun makuuni lähinnä se, että kaikkien pelaajien arvoja on nostettu valtavasti, jonka seurauksena on tapahtunut runsaasti pelaajakohtaisia ylilyöntejä ja samalla pelin nopeus on kasvanut yhä lisää, vaikka se 60Hz:llä pelatessa on muutenkin jo hiukan liian suuri. PESgoal- ja PESfan-tiedostot ovat pelaaja-arvoiltaan konservatiivisempia ja muutenkin enemmän defaultin kaltaisia tiedostoja, mutta molempien ongelmana alkaa olemaan päivityksen vanhuus, kun uusin PESfan v6.0 on jo helmikuulla julkaistu. Todella mielenkiintoisia tiedostoja ovat myös kaikki erilaiset spessutiedostot, kuten Englannin valioliigan, Saksan bundesliigan ja Euro2004:n tiedostot

Paras tiedostojenlatauspaikka on PESfanin foorumilla. http://www.pesfan.com/bulletin/forumdisplay.php?s=&forumid=92
 
Itselläni on Arsenal666:den option file. Ja sama homma rassaa muakin. Eli pelaajien arvot on kyllä niin karseen korkeella että huh...huh. Äijät siellä kentällä tekee nyt varmaan jotain satasen juoksu ennätyksiä. Varsinkin alkoi nyppimään sen jälkeen kun oli pelannut EURO 2004 option fileä (Joka onkin oikea mestariteos. Kiitoksia vaan kaverille joka sen on runklannu).:)
 
itse pelaan Pesfanin 6.0:lla ja nyt tällä viikolla ajattelin päivittää sen pelaajasiirtojen osalta aikaslailla oikeaksi... siis seurajoukkueiden kohdalta. Mutta saattaa olla että menee ens viikkoon.
Muutaman pelaajan ajattelin tehdä mitä pelistä puuttuu, jos joku haluaa jotain toivomuksia tätä option fileä kohtaan niin tähän topicciin vastauksia tai ilmotuksia mitä haluaa että tekisin...
 
Nyt tuli Arsenal666:lta uusi SE-tiedosto, joka tulee olemaan hänen viimeinen PES3-optionfaili. En ole päässyt vielä itse kokeilemaan, mutta kuulostaa selvästi parhaimmalle julkaisulle. Pelaaja-arvot on pudotettu defaulteiksi, tosin joitakin pelaajia on paranneltu aidommiksi (esim C.Ronaldo). Eurooppalaiset maajoukkueet ovat EURO2004 kokoonpanoilla. Huono puoli on se, ettei kesän siirtoja ole tehty, tosin aika turha niitä tässä vaiheessa olisi tehdä siirtokauden ollessa kuumimillaan, ja WE U PES U ovat muutettu joiksikin spessu joukkueiksi, eikä oikeiksi seurajoukkueiksi. Vaikuttaa definitiivisimmältä tiedostolta viime kaudesta.

http://www.pesfan.com/bulletin/showthread.php?s=&threadid=39827&perpage=25&pagenumber=1
 
Ylös Bottom