Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES4 SM-kisat!

Vastaus: PES4 SM-kisat!

Juzecko sanoi:
Miksi ihmeessä kaikki nuolet pitäisi olla juuri vihreät? Nehän tekee sit joka paikasta pörsän....
Jos säännöt tosiaan ottavat jotain omanarvonsa tuntevaa "tosifanaatikkojou!" jannua niin paljon kupoliin ettei pysty osallistumaan, niin kyllä muut varmaan siitä yli pääsee.

Lähinnä noissa random-nuolissa ärsyttää se, että ne on todellakin ihan nimensä mukaisesti randomit. Tyhmää, että kone tuntuu arpovan, missä kunnossa kukin pelaaja on. Jos edelliset pelit yms. vaikuttaisi nuolen suuntaan, niin sitten se olis ihan eri homma. (Ja turha sanoa että consistency-arvolla olisi jotain tekemistä asian kanssa, se on aika kosmeettinen seikka)

Ja jos kärki on ihan paskimmassa mahdollisessa kunnossa, eli nuoli alaspäin, niin se onnistuu vielä tyhjästä maalistakin aika usein pistämään pallon johonkin ihan muualle kuin sisään. Ihan oikeasti, miten huonossa kunnossa pitää olla, ettei saa maaliviivalta kiltisti käyttäytyvää palloa tökättyä sitä viidentoista sentin matkaa tyhjään maaliin?
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

samu* sanoi:
Ihan oikeasti, miten huonossa kunnossa pitää olla, ettei saa maaliviivalta kiltisti käyttäytyvää palloa tökättyä sitä viidentoista sentin matkaa tyhjään maaliin?
Onhan noita nähty elävässäkin elämässä, esim. omalla kovalevyllä on mainio potpuri sellaisia.

Kai siihen tarvitaan kuningaskrapula, flunssa, vatsatauti tms. joka heikentää roimasti suorituskykyä. Se nuoli suoraan alaspäin todellakin tarkoittaa sitä ettei pelaajaa kannata laittaa kentälle koska se on niin heikossa hapessa. Siis ei koskaan. Kyllä sen tietysti voi laittaa kentälle, kuten voi laittaa sellaisenkin jolla on ristinmerkki eli esim. jalkapöydässä murtuma tai paha lihasrevähdys mutta harvassa niin hölmö valmentaja on että sellaista pelaajaa peluuttaa...siis oikeassa elämässä - tiedä sitten kuinka paljon niitä PESissä on :)
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

Drizl sanoi:
Ilmoittauduttu on. Olin sopivasti kyttäämässä sivuilla, että pääsen varmasti mukaan, mutta eikö työpuhelin soinut juuri sopivasti ja yritin epätoivoisesti puhelimesssa puhuessani ilmoittautua. Toivottavasti pääsin kuitenkin mukaan.

Monellakohan koneella kisoissa pelataan? 10 minuuttia nimittäin on aika lyhyt peliaika. 5 minuuttia oli naurettava (eikös viime vuonna pelattu 5 minuutin pelejä?) ja silloin en olisi osallistunutkaan. 10 minuutissa taso kerkeää jo vähän selvitä, mutta luulisi, että usealla koneella pelattaessa oltaisiin pystytty pelaamaan vartinkin pelejä.


niimpä. jatkoon mentiin kävellen. 4-0 ja 4-1 voitoin.
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

Joo eli pientä palautetta voisi antaa kisoista Tampereelta. Eka kierros pelattiin paikalla ilmoittautumis järjestyksessä eli yleensäkin kun kavereiden kanssa tultiin samaan aikaan niin eiköhän siihen heti tullut tuttu naama vastaan. Mikä on sinällään typerää että näitä tuttuja vastaan pelataan muutenkin jatkuvasti, niin olisi ollut paljon asiallisempaa jos vastassa olisi tullut joku uusi kasvo! Esim. silloin kun porukka ilmoittautui niin nimet olisi voinut laittaa listaan vaikka sekaisin, ei suoraan järjestyksessä. Ei olisi ollut paha vaiva.

Ja toinen vielä vittumaisempi setti oli se että kohdalle sattui "nyljetty" Dual Shock ohjain. :mad: Eli tateista puuttui ne kumiset kuoret, jolloin rasvanen tatti pöyri sormissa miten sattuu ja oli muutenkin tuntumaltaan erilainen ja pienempi. Näissä pikku jutuissa on vielä parantamisen varaa sitten ensivuodeksi ;)
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

Kappas, mennyt tämmöinen turnaus ihan kokonaan ohi silmien. Vähän sylettää, mutta ei voi mitään. Palkinnotkin ovat vähän eri luokkaa kuin silloin pari vuotta sitten kun satuin voittamaan Pelaajan ja Dosen järjestämän turnauksen. Viime vuonna Games SM:ssä hävisin tyylikkäästi heti ekan ottelun. :p
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

Tervehdys!

Erittäin suuren suosion myötä Helsingin karsintoihin on nyt saatu ennakoilmoittautumiskiintiöön lisäpaikkoja!

Kaikki, jotka eivät mahtuneet alkuperäisessä ilmoittautumisessa mukaan, menkää osoitteeseen www.pelaajalehti.com/pes ja ilmoittautukaan ensi lauantai-aamun Helsingin karsintaan!

TAMPEREELTA FINAALIIN

* Antti Krekola
* Janne Laakso
* Jussi Aalto
* Mikko Malinen
* Mikko Riiali
* Risto Turunen
* Teemu Siltala
* Ville Kosonen
* Kristian Koskinen
* Marko Päiväniemi
* Timo Vatanen
* Mikko Sutela

TURUSTA FINAALIIN

* Kalle Keskinen
* Elmo Aittola
* Tomi Ahokas
* Max Sjövall
* Mikko Anipuro
* Lauri Nordman
* Jani Naumanen
* Jani Laaksonen
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

Paljonkos Tampereella lopulta oli pelaajia kun 12 meni jatkoon? Eli montakohan peliä Helsingin karsinnoissa tarvitsee voittaa päästäkseen finaaliin?
 
No voihan itku ja hammasten kiristys. Meikä venaili jotain jatkoa viime vuoden GamesSM:lle, ja tää meni ihan sivu suun. Just satuin löytämään sattumalla googlettamalla PES5:sta tämän. Ei sattuis olemaan enää minkäänlaista mahdollisuutta osallistua vielä? Tuskinpa. No kattoo jos jaksais tulla finaaleja seuraamaan. Onkos semmonen edes mahdollista, tulla katsojana paikalle?

Olis ollut kiva saada Pro Evo nelosen vuoden mittaiselle raivoisalle pelittämiselle jonkinlainen huipennus ennen vitosen saapumista. Harmi. No, ollaan aktiivisempia ens vuonna.
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

kakkonen sanoi:
No voihan itku ja hammasten kiristys. Meikä venaili jotain jatkoa viime vuoden GamesSM:lle, ja tää meni ihan sivu suun.
Juu, kannattaa virittää selain pysyvästi tälle kanavalle niin ei mene tärkeät konsolipelimaailman tapahtumat ohi.
Just satuin löytämään sattumalla googlettamalla PES5:sta tämän. Ei sattuis olemaan enää minkäänlaista mahdollisuutta osallistua vielä?
On. Tsekkaa täältä
 
Vastaus: PES4 SM-kisat!

Kiitos nopeasta vastauksesta. Jep, jatkossa seuraan boardia tulevien tapahtumien varalta. Pitääkin heräillä huomenna hyvissä ajoin ja ehtiä ensimmäisten 64 joukkoon. Ilmeisesti myös niiden ennakkoilmoittautuneiden, ketkä eivät saavu paikalle, tilalle otetaan uusia pelaajia, jos halukkaita riittää?

Ja onnea matkaan kaikille pelaajille.. ;)
 
Ylös Bottom