Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nisupulla
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

pitää kyllä itsekkin tilata tässä lähiaikoina tuo move startti paketti,navi ja tuo ase näytti niin hauskalta tuon kilzonen pelaaminen ja move heroes on myös ostettava kun ilmestyy
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Lähinnä meinasin onko tätä ohjaustapaa käyttäviä varteenotettavia pelejä tulossa enemmänkin, vai onko tämä suurimmaksi osaksi vain ns. "casual" pelaajille tarkoitettu laitos. Itte kokenut Wiillä jo nuo pinki-ponkit sun muut, mutta FPS ja Railshooterit oli kyllä sellaista herkkua WiiMotella jotta melkein tekisi mieli tämä ostaa jo Killzone3 ja Dead Spacen takia.
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Ainakin Jenkeissä tuodaan kauppoihin uutta Move-bundlea, jossa mukana nyt "PlayStation Move Heroes":
PlayStation Move Heroes Bundle, Box Art Revealed – PlayStation Blog

Sinänsä ihan oiva veto, koska tuo saattaa kiinnostaa osaa enemmän kuin "Sports Champions".. Voisi olettaa muutenkin, että Move Heroesin ja kai huhtikuun alussa (?) tulevan Sorceryn myötä Moven PR hieman taas aktivoituu. Tai ainakin pitäisi.
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Helmi-maaliskuun taitteessa olevan Game Developer's Conference 2011:n aikataulusta on paljastunut mielenkiintoinen yksityiskohta. SCEA:n John McCutchan pitää Move-luennon, jossa hän esittelee tulevan Sharp Shooter -pyssyhärpäkkeen mahdollisuuksia pelikehityksen kannalta sekä kertoo Move Server -projektista.

This talk will bring developers up to speed on developing for the PlayStation Move controller. We will cover developing for the new PlayStation Move Sharp Shooter accessory. We will discuss the new Move Server project that will make it possible for academics and hobbyists to develop software using the PlayStation Move controller on their own PCs.
Onko Sony pistänyt merkille, kuinka paljon hyvää julkisuutta Kinect on saanut kotikutoisten koodareiden käsissä ja päättää tarjota ihan viralliset Move-kehitystyökalut PC-käyttöä varten?

Lähde: GDC 2011
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

En oo ihan varma että menikö oikiaan paikkaan. Kuitenkin, tarviiko tuo move kuinka paljon tilaa ympärilleen? Meinaan että monenko metrin päästä telkkarista pitää seisoa, että se kunnolla toimii?
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Kuitenkin, tarviiko tuo move kuinka paljon tilaa ympärilleen?
Suurta osaa Movea tukevista peleistä voi pelata ihan istualtaan, joten tilaa ei juurikaan tarvita. Kunhan kädet pääsevät heilumaan.

Meinaan että monenko metrin päästä telkkarista pitää seisoa, että se kunnolla toimii?
Suositusetäisyys on 0,5-3,0 metriä, mutta parhaan tuloksen saa noin 1,5-2,5 metrin etäisyydeltä.

Q: Is there a minimum height requirement for PlayStation Move?
A: There are no height requirements, although for the best experience, the PlayStation Eye camera must point at the player. The PlayStation Eye camera should be as near to shoulder height as possible so the player is “square” to the camera.

Q: What is the best position for a player to hold the PlayStation Move motion controller from the camera?
A: Players should calibrate in the location and position where they intend to play. The working range is 2 to 10 feet away from the camera, but the *ideal* range is 5 to 9 feet away from the camera, depending on the game.
Nämä ja paljonkin muuta Move-tietoutta löytyy lähdelinkin FAQista.

Lähde: PS.Blog (US)
 
Alkaa toivo mennä kun Killzonenkin Move-tuki tuntuu päälleliimatulta arvostelujen mukaan. Kovasti tahtoisi ostaa vaan eipä löydy pelejä jotka kiinnostaisi. Ja jos Guerilla ei saa kalikkaa toimimaan lippulaiva-fps:n kanssa, saako kukaan.
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Alkaa toivo mennä kun Killzonenkin Move-tuki tuntuu päälleliimatulta arvostelujen mukaan.

Niin, voiko Move ylipäätänsä onnistua, jos se laitetaan vaihtoehtoiseksi ohjaukseksi eikä peliä rakenneta yksinomaan tämän varaan? Päälleliimauksen makua ja toisille taas ei. Kannattaa kuitenkin nyt itse kokeilla ja muodostaa mielipide sen mukaan, eikä antaa pädi-hiirien päättää sitä puolestasi.

Tämä ilta tuli vedettyä 8 euron Move-räiskintää verkossa ja yllättävänkin nopeasti pääsi uimaan ohjaukseen, eikä sitä tarvinnut edes käydä sen kummemmin hienosäätämässä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen niille, joille vaihtoehto ei ole sama kuin päälleliimaus.

Gimbleltä löytyy gameplay-videoita:

[video=youtube;QV1GXbbBS5k]http://www.youtube.com/watch?v=QV1GXbbBS5k[/video]
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Oikeastaan lähes kaikki arvostelut mainitsee ohimennen että movetus ei tunnu hyvältä.
Käsittääkseni kaikki julkaistut arvostelut perustuvat Lontoossa (?) järjestettyyn tilaisuuteen, jossa kasa pelijournoja istutettiin pelaamaan peli yhdeltä istumalta läpi. Todennäköisesti Move on siinä sessiossa jäänyt lyhyen kokeilun asteelle. Realistisempia kokemuksia saataneen vasta, kun porukka on todella päässyt totuttautumaan Move-ohjaukseen. Säätövaraahan Killzone 3:ssa on Moven suhteen varsin paljon, joten kestää aikansa ennen kuin kukin löytää itselleen parhaiten sopivat säädöt.
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Käsittääkseni kaikki julkaistut arvostelut perustuvat Lontoossa (?) järjestettyyn tilaisuuteen, jossa kasa pelijournoja istutettiin pelaamaan peli yhdeltä istumalta läpi.

Ihan tosi? Ei todellakaan ideaali tilanne arvostella peliä (vaikka varmaan ei mikään uniikki tapa kuitenkaan).. Hmm, tämä avasi tilannetta kyllä kummasti.
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Näin maahantuojan edustaja kertoi, kun ihmettelin ääneen sitä, kuinka mm. KonsoliFINin embargopäivään on reilusti vielä aikaa, vaikka moni nimekäs saitti on arvostelunsa saanut jo julkaista.

Toki mekin Movea päästiin käyttämään Killzone 3:n kanssa (ja vieläpä 3D:nä), mutta tästä ja muista vasta sitten, kun on lupa puhua asioista tarkemmin. :)
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Ferrari-insinöörin Killzone pätkä on kyllä paras Move-arvostelu tämän pelin suhteen. JA tietty omat kokeilut mutta analyyttisyydessään erinomainen :D
 
Ylös Bottom