Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Kun joulu tulla jollottaa, niin tässä Sonyn loppuvuoden Move-osastoa suoraan pressitiedotteesta:

*Medieval Moves

Opi hallitsemaan taistelun liikkeet ja kukista Morgrimm-velho, joka on ryöstänyt prinssi Edmundin linnan etsiessään mystistä artefaktia, jonka avulla hän voi muuttaa maailman luuranko-armeijakseen. Nuori prinssi Edmund kukistetaan yrittäessään pysäyttää Morgrimmia, mutta hän ei kuitenkaan anna kuoleman kaltaisen sivuseikan pilata päiväänsä. Edmund herääkin henkiin luurankomaisena prinssi Deadmundina. Voit PlayStation Move -liikeohjaimen avulla ottaa mittaa yksinpelin tehtävistä tai yhdistää voimasi ja viedä taistelun verkkoon, jossa saat kattauksen keskiaikaista moninpelitoimintaa. Peli on täysin suomenkielinen. Medieval Moves julkaistaan 16.11, ikäsuositus 7 vuotta.

*DanceStar Party

Pistä bileet pystyyn DanceStar Partylla, PlayStation 3-järjestelmän uudella jännittävällä PlayStation Move -tanssipelillä! Sen avulla voit suorittaa kuumimpia tanssiliikkeitä juuri niiden tähtien rinnalla, jotka tekivät liikkeistä maailmankuuluja! DanceStar Party on ainoa bilepeli, joka antaa pelaajien tanssia – ja laulaa – tunnettujen artistien alkuperäisten musiikkivideoiden mukana ja tarjoaa jotakin kaikille musiikinystäville. Tule oikeaksi tanssitähdeksi! Peli on osittain suomenkielinen. DanceStar on julkaistu 19.10, ikäsuositus 12 vuotta.

*Move Fitness

Nosta kuntoasi Move-tyyliin täysin interaktiivisen kuntoilupelin avulla. Henkilökohtaisen valmentajasi alaisuudessa voit suorittaa kotonasi intensiivisiä ja palkitsevia harjoitusohjelmia, jotka ovat täynnä nyrkkeilypohjaisia harjoituksia ja viihdyttäviä rutiineja. Pelissä on kaikki tarvittava, jotta pääset kuntoon, osut kohteisiin, suoritat iskuyhdistelmiä ja viilaat ajoitustasi, käyttäessäsi PlayStation Move -liikeohjaimen mahdollistamia millintarkkoja liikkeitä. Peli on valikoiltaan suomenkielinen. Move Fitness julkaistaan 23.11, ikäsuositus 12 vuotta.

*Carnival Island

Törmäät hylättyyn, salaiseen karnevaalin, jonka taianomaisuus on kadonnut välinpitämättömyydestä johtuen. Sinun täytyy tutkia ja pelata sen laitteita käyttämällä PlayStation Move -liikeohjainta. Palautat Move-ohjaimen avulla karnevaalin asukkeineen eloon, jotta se saa alkuperäisen hohtonsa ja loistonsa takaisin. Voit kerätä lippuja ja ostaa lisävarusteita hahmollesi ja lemmikeillesi, interaktiivisia leluja karnevaaliin sekä laajennetun todellisuuden leluja. Carnival tarjoaa klassisten karnevaalipelien hauskanpitoa. Peli on täysin suomenkielinen. Carnival Island julkaistaan 16.11, ikäsuositus 3 vuotta.

*Start The Party! Save the World

Ensimmäisen Start the Party! -pelin tavoin tämä toinen osa keskittyy hauskanpitoon. Mittaa taitojasi fantastisissa minipeleissä, joissa sinä ja ystäväsi voitte kisasta toisianne vastaan. Saa koko perhe ottamaan osaa peliin ja kukista hullu tiedemies tri Kamala, joka yrittää tuhota maailman hintaan mihin hyvänsä. Sinun täytyy nousta sankariksi, kukistaa ystäväsi ja pelastaa maailma! Peli on täysin suomenkielinen. Start the Party! Save the World julkaistaan 16.11, ikäsuositus 7 vuotta.

*EyePet & Friends

EyePet & Friends antaa perheesi viettää tuplasti hauskempia hetkiä kahden virtuaalisen lemmikin kanssa suoraan olohuoneessanne. Voitte toimia yhdessä, pelata ja pyöriä lattialla lemmikkien kanssa. Suunnittele niille uusia asusteita ja opeta niille uusia temppuja PlayStation Move -liikeohjaimen helposti opittavien komentojen avulla. EyePet & Friends julkaistaan 16.11, ikäsuositus 3 vuotta.

*After Hours Athletes (Top Darts, Hustle Kings ja High Velocity Bowling)

Muuta elämä urheiluksi yhteistyössä PUMA:n kanssa: Top Darts, Hustle Kings ja High Velocity Bowling yhdessä samalla levyllä. Katso ja koe, kun PlayStation Move -liikeohjain muuttuu tikaksi, biljardikepiksi tai keilapalloksi. Ota mittaa ystävistäsi kilpaillessanne myöhäisillan pelien mestaruudesta ja oikeudesta rehennellä. After Hours Athletes julkaistaan 16.11, ikäsuositus 3 vuotta.

*Move Mind Benders

Käytä PlayStation Move -liikeohjainta ohjaamaan echochrome ii -pelin optisia illuusioita, rakentamaan Tumble-pelissä torni rakennuspalikoista tai ohjaamaan PlayStation 3 -järjestelmällä PlayStation Move -debyyttinsä tekevät Lemmings-pelin viherturkkiset, aina ongelmiin joutuvat elikot turvaan. Helppoa, koukuttavaa ja palkitsevaa pelaamista koko perheelle! Move Mind Benders julkaistaan 9.11, ikäsuositus 3 vuotta.

+ Muut PlayStation Movea hyödyntävät uutuuspelit:

*Motionsports: Adrenaline
*The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
*GoldenEye 007 Reloaded
*House of the Dead: Overkill
*NBA 2K12
*Puss in Boots
*Just Dance Kids 2
*Hasbro Family Games Night 4
*Grease Dance

Japanissa julkaistaan myös aiemmin Wiille tulleet RE-pelit, eli "Resident Evil Chronicles HD Selection": Resident Evil Umbrella Chronicles ja Darkside Chronicles. Jenkkien tai Euroopan julkaisusta ei vielä tietoa:
Resident Evil Chronicles HD Selection announced for PS3
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Nonni! Nyt se sitten tapahtui! Pääsin eilen pelaamaan House of the deadia movella sharpshooterilla ja nyt iski pakko saada kirppu eli mää tahon!
Jos haluan hommata siis move setin niin riittääkö se, että hommaan kameran ja kaksi dildoa( ohjainta ) ja tottakai sen sharpshooterin ( Onko tämä the best versio?)

Miten muuten ohjainten lataus tapahtuu? USB johdolla? Ei sentään paristoilla niitä käytetä?
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Nonni! Nyt se sitten tapahtui! Pääsin eilen pelaamaan House of the deadia movella sharpshooterilla ja nyt iski pakko saada kirppu eli mää tahon!
Jos haluan hommata siis move setin niin riittääkö se, että hommaan kameran ja kaksi dildoa( ohjainta ) ja tottakai sen sharpshooterin ( Onko tämä the best versio?)

Miten muuten ohjainten lataus tapahtuu? USB johdolla? Ei sentään paristoilla niitä käytetä?

Playstation Move Starter Pack: Sony PlayStation Move Starter Pack PS3-liikeohjainpaketti, Nordic | Tuotekuvasto | Verkkokauppa.com

+ Lisähärpäkettä tarpeen mukaan, kuten Navi vasempaan käteen tai toinen valopallo-ohjain (esim. Move Fitnessiin).

Lataus tapahtuu samasta USB-kaapelista kuin peruspeliohjaimenkin, eli padin. Lataustelakoita on myynnissä ja itsellä käytössä tämä.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Jos haluan hommata siis move setin niin riittääkö se, että hommaan kameran ja kaksi dildoa( ohjainta ) ja tottakai sen sharpshooterin..

Niin, siis moneen Move-peliin riittää tuo "perussetti", eli kamera ja Move-ohjain (niitä ohjaimia täytyy olla tietty kaksi jos on kaksi pelaajaa), mutta sitten esim. Killzone 3 -tyylisiin peleihin tarvitset vielä sen Navi-ohjaimen itse ukkelin ohjailemiseen (joka menee sharpshooteriin alas vasemmalle kuten tuossa kuvassa jonka linkitit).

Väitän, että Sharpshooter kyllä voittaa monet muut muoviaseet. Sharpshooterissa on monipuolisemmat vaihtoehdot ja useita näppäimiä. Kaverin kanssa pelailtiin jossain vaiheessa Dead Space Extractionia, jossa mulla oli sharpshooter ja kaverilla joku halpis "handgun". Ero oli aika selkeä pelattavuudessa. Sharpshooter ei ole vain hieno muovinen härpäke (vaikka kaikkihan ne härpäkkeitä tietty lopulta ovat), vaan antaa mahiksen päästä eri nappeihin käsiksi useasta paikasta (esim. samalla kädellä millä pidät asetta alhaalta). Jossain peleissä aseen pystyy "lataamaan" samaan tapaan kuin pumppuhaulikon, joka tietty on cool pieni lisämauste kaikille actionfaneille. ;)

En pysty tietysti sanomaan toimiiko sharpshooter kaikissa peleissä yhtä monipuolisesti (ollut muutenkin Move-peleissä taas taukoa), mutta suosittelen ehdottomasti hankkimista jos Move-räiskintöjä pelailee enemmän.

Lisää mm.
PlayStation Move Sharp Shooter Review - IGN
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Move Fitness oli edellinen merkittävämpi Move-kokemus ja tästä tulee ilmeisesti se seuraava.

Segalta The House of the Dead 4:

[video=youtube;9FQxfxPEozA]http://www.youtube.com/watch?v=9FQxfxPEozA[/video]


Sopii kuvan perusteella hyvin myös pistoolipelien faneille.
 
Nyt tuli hankittua Move-ohjaimet, kun halvalla konkurssimyynnistä sain. Onko kapuloihin tullut jotain merkittävän hyvää peliä? Move Sportit ei oikein natsaa. No More Heroes vaikutti mielenkiintoiselta. Kuinkas noiden lisähärpäkkeiden kanssa? Onko Sonyn mallit parhaimmat tai onko oikeasti fiksumpia ratkaisuja?
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Nyt tuli hankittua Move-ohjaimet, kun halvalla konkurssimyynnistä sain. Onko kapuloihin tullut jotain merkittävän hyvää peliä? Move Sportit ei oikein natsaa. No More Heroes vaikutti mielenkiintoiselta. Kuinkas noiden lisähärpäkkeiden kanssa? Onko Sonyn mallit parhaimmat tai onko oikeasti fiksumpia ratkaisuja?

Sports champions on oikeastaan se ainut jonka takia move kannattaa hommata, räiskintäpelit hyvänä toisena (raiteilla siis)
 
Onko kapuloihin tullut jotain merkittävän hyvää peliä?
Jos Heavy Rain, Killzone 3 ja/tai Resident Evil 5 ei ole jo koluttu läpi, nämä kannattaa huiskitella Moven kanssa.

Ja jos inFamousit ovat lähellä sydäntä, alle kympin maksava inFamous: Festival Of Blood näyttää esimerkkiä, kuinka tehdään Move-toteutus oikein kolmannen persoonan toimintapelissä.

Erikoista kokemusta (joskaan ei juurikaan pelattavaa) tarjoaa Datura. Ja happoisista peleistä voisi samassa yhteydessä mainita Child Of Edenin, jossa ite sain Movella parempia tuloksia kuin pädillä.

Lisävärkkejä en oo koskaan käyttänyt taikka kokenut tarvitsevani.
 
Oli kyllä pitemmän päälle täysin turha ostos. Mahtavan Killzone-kokemuksen jälkeen tuli ihan jees Socom, mutta en muistaakseni sen jälkeen ole tarvinnut ja nyt sitten jo toista vuotta kapulat lähes koskemattomina. Ei ole tullut siis mitään hyviä pelejä enää, joissa olisi Move-tuki. Harmi sinänsä, räiskintä Movella kun oli paljon kivempaa kuin padilla ja olisi ollut kiva nähdä tuki isomman luokan peleissäkin.

Jotkut Move Fitnessit ja muut sportti-ja tanssipelit? Joo ei kiitos
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Nyt tuli hankittua Move-ohjaimet, kun halvalla konkurssimyynnistä sain. Onko kapuloihin tullut jotain merkittävän hyvää peliä? Move Sportit ei oikein natsaa. No More Heroes vaikutti mielenkiintoiselta. Kuinkas noiden lisähärpäkkeiden kanssa? Onko Sonyn mallit parhaimmat tai onko oikeasti fiksumpia ratkaisuja?

Jos LBP 2 löytyy hyllystä niin siihen suosittelen Move -lisäriä. Myös MAGia on tullut pelattua Movea heilutellen. :)
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Myös tuleva dust 514 voi pelata movella, itse käytän siinä vielä sharpshooter -movepyssyä. (koen sen pakolliseksi räiskintäpeleissä) Mutta saas nähdä kunhan peli valmistuu kun tukee vieläpä näppäismistöä ja hiirtä.
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Ostin sen starter packin , pelasin muutamia pelejä noin viikon , myin eteenpäin :D Eipä jaksa niin nuo liiketunnistus hommat niin kiinnostaa loppujen lopuksi-
 
Vastaus: PlayStation 3:n uusi ohjaustapa PlayStation Move

Mielenkiintoinen Move-peli tulossa, Until Dawn.

[video=youtube;rOiSosEiNyE]http://www.youtube.com/watch?v=rOiSosEiNyE[/video]
 
Ostin move tikun ja eye kameran käytettynä. Homma pelaa mutta dancepaetyn demossa kuva on todella tumma ja aika sininen. Liekö rikki vai demon ominaisuus?
Se kärpäsen tappo demon kuva on kyllä ok tosin aika rakeinen mutta se johtuu käsittääkseni pskasta resoluutiosta..
 
Ylös Bottom