Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 4

Vastaus: PlayStation 4

Jos sillon suuren psn-katkon jälkeen käytit sen hyvityksen johon kuului ilmainen plussa kokeilu niin sitä ei saa.

Varmistin asian sonyn supportista.

Kätevää. Joo menin hätäilemään ei se tullutkaan, kai se on ostettava vaan...
 
Vastaus: PlayStation 4

Heittääks kellää muulla sisään kirjautuessa psn-tunnuksilla palvelin virhettä? itellä kysyy jakelu kysymyksiä ja herjaa tota :mad:
 
Vastaus: PlayStation 4

Päivitys tuli ja tapahtu yllättävänkin nopeesti, mut sisään ei pääse kirjautumaan :D
Vissiin vähän jumissa palvelimet.
 
Vastaus: PlayStation 4

Todellakin päivitys meni oikein jouhevasti, mutta kirjautumaan ei kyllä pääse. Taitaa olla hieman servut tukossa, itselle heitti pari kertaa "E-82E101F6" virhettä tuossa kun yritin kirjautua sisään.


Edit: Täytyy kyllä kehua konsolin hiljaisuutta, tämähän on tästä 2,5m päästä aivan äänetön. Huomenna pari peliä käydä ostaa, niin kuulee sitten pelatessa miltä kuulostaa.
 
Vastaus: PlayStation 4

Joo servot tukossa. Hetken toimivat mut taitaa olla aikamoinen piikki päällä käyttäjien määrässäkin.
 
Vastaus: PlayStation 4

Samaa kuin edellisillä. Montakohan kertaa maili ja passu naputettu pädillä, menee jo ddossaamisen puolelle. Kerran meni niin pitkälle, että kyseli jo nimet ja jako-asetukset, mutta sitten palattiinkin takaisin lähtöruutuun. Gosh!
 
Vastaus: PlayStation 4

Joo. Tais jäädä pelaamatta si uuden koneen pelit. Kun ei pääse lataamaan niitä storesta ; ( voihan digiaika! Ostin jo pari päivää sitte storesta pari peliä ja nyt on kiva ku ei oo yhtään levyllä...
 
Vastaus: PlayStation 4

Eiköhän se nyt ylös kohta nouse. On vaan niin paljon ekaa kertaa kirjautuvia, että palvelimet erivät jaksa. Hassua kyllä ps3 ja pc-puolella PSN toimii kyllä. Pleikkarilla kirjautuminen vei hitusen kauemmin kuin normaalisti.
 
Vastaus: PlayStation 4

Mulla ilmoitteli PS3:n puolella, että verkkoa huolletaan parhaillaan.

Jaa, no tosta mun kirjautumisesta on reilu tunti aikaa, mutta mun poika pelaa kolmosella parhaillaan ja on edelleen kirjautuneena.

edit: eipäs olekaan kirjautuneena enään...
 
Vastaus: PlayStation 4

kyllähän toi kuormitus oli ihan odotettavissa, sen takia ne otti sen "whats new" toiminnonkin pois päältä ettei se turhaan kuormita palvelimia alkuun. Uskoisin että varmasti huomisesta eteenpäin kaikki toimii ihan hyvin psn:n suhteen :)
 
Vastaus: PlayStation 4

Mistäs tuolta asetuksista löytää kohdan, että ei tallenna pelejä pilveen? Eilen Battlefield 4:sta pelasin yksinpelinä ja tänään ilmoitti (kun verkko ei toimi), että ei ole tallennuksia ja pitäisi alottaa alusta, niin liekkö pilveen sitten tallentanut. Asetus ei millään osu silmään.

Hiivatti, olisi ollut mukava töiden jälkeen vähän nörttäillä, mutta noh onneksi on bisseä ja parin tunnin päästä Pakkahuoneelle katsomaan Keep of Kalessin & Soilwork livenä :) !
 
Vastaus: PlayStation 4

Pakko oli luovuttaa ja laittaa alkuperäinen takas niin lähti heti toimimaan. Ihme homma...
Tosiaan netistä katoin niin niillä kenellä on tuo ongelma ollut niin on yleensä puuttunut se ruuvi mikä pitää sen itse konsolissa kiinni. Itsellä oli paikallaan. Jos sattuu jollakin muulla ollut sama ongelma ja on ratkaissut sen niin voisi ilmoitella siitä. Kovona oli http://www.verkkokauppa.com/fi/product/18814/dnkgn/HGST-Travelstar-5K1500-1-5-TB-5400-rpm-32-MB-SATA-2-5-kovale

Pakko kysyä onko muilla ollut samaa ongelmaa? Itsellä on jo ostettuna tuo täysin sama kovalevy, ja kaiken järjen mukaan sen pitäisi toimia moitteetta PS4 kanssa. Ainakin jossain välissä oli täällä puhetta että moni tuon on ostamassa, ovatko muut saaneet sen toimimaan ihan normaalisti? Oma konsoli vasta tuloillaan, vielä voisi kovalevyn palauttaa jos sei ei PS4:ssä pelitä.

Entä ZekeDope, oletko saanut itse tuota jo toimimaan?
 
Vastaus: PlayStation 4

Kyllä mieli mustui kun välioluet kylmässä ja BF4 kourassa laittelin PS-nelkkua pykälään ja sitten PSN sign-on karahtaa "Cannot connect to the server (NW-31201-7)" tai "Error occured with communication with the server". ...mutta KFINiltähän se vertaistuki jälleen kerran löytyi :)

Tuntuvat jenkeissä kärsivän samasta ongelmasta. Näinköhän se on, että vanhan mantereen launchi pilasi siellä aamupelit...
 
Vastaus: PlayStation 4

Mistäs tuolta asetuksista löytää kohdan, että ei tallenna pelejä pilveen? Eilen Battlefield 4:sta pelasin yksinpelinä ja tänään ilmoitti (kun verkko ei toimi), että ei ole tallennuksia ja pitäisi alottaa alusta, niin liekkö pilveen sitten tallentanut.
Online Storageen kopioidaan vain varmuuskopio tallennuksesta, varsinainen tallennus on kyllä aina konsolin kiintolevyllä.
 
Ylös Bottom