Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 300 74,6%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    402
On kyllä isoin konsolijulkistus pettymys varmaan 15vuoteen.

Käteen jäi GT7, ei myy konsolia vielä mulle ja Hitman 3, pc:llä kuitenkin järkevämpi. Ja digikonsoli joka herättää toiveita järkevästä hinnasta. Mutta eiköhän ne sen kosauta jollain 50e hinnan erolla.

En kyl vaa ymmärrä miksi täytyy tehdä oikeasti 4G reitittimen kopio, kaikki spessu ois kelvannut, oisin tyytyny ps4:n tuunaukseen. Mutta se kodin laitteista mitä eniten melkein häpeää ja mikä näyttää halvimmalla Kiina rihkamalta ni kopio siitä..ei pojat näin :D
 
Pelkoni osui oikeaan ja konsoli mukaili täysin ohjaimen muotokieltä. Kai tuosta tulee edes musta malli myös saataville edes?

Peleistä enemmän kiinnostaa vain Horizon 2 mutta ei sekään niin paljoa että mikään kiire ostaa laitetta heti. Death Loop tullenee muillekin alustoille ja siitä ei ihan varma ole onko se vain Dishonoredin vauhtiversio kun tuntui keskittyvän vain toimintaan vaikka selvästi oli samat pelimekaniikat alla. Mutta jos on Arkanen tuttua, timanttista immersive simmiä, niin kyseinen peli kyllä menee ostoslistoille hyvin pian. Ratchet & Clank sekin varmasti tulee joskus ostettua ja näytti ihan muikealta mutta ei miltään, minkä ei uskoisi jo nykyisellä sukupolvella onnistuvan.

Vähänpä näkyi sitä voimaa ja SSD:n magiaa vaikka varmasti olen väärässä ja esim. R&C:n juttuja ei ehkä olekaan mahdollista nykyvehkeillä tehdä. Ei vain saatu mitään kauhean konkreettista näyttöä siitä tämän tunnin aikana tai sitten meni vain täysin ohi.

Lisäksi oli aika vähän itse gameplaytä vaikka sitäkin kyllä oli mukana. Melkeinpä suhde oli 50/50 tai ehkä jopa 60/40 videon "eduksi". Lähes, ellei jopa kaikista oli kuitenkin ainakin hieman gameplaytä mutta enemmän nuo meni tyylitellyiksi fiilistelyiksi ilman varsinaista pelaamiskuvaa.

Lisäystä: No joo, olihan siellä Demon's Souls ja RE8 ja vaikka ja mitä muita, jotka varmasti tulen ostamaan ja pelaamaan joskus mutta ei tosiaan mitään mikä saisi ennakkotilauksia näpyttelemään tai edes ihan heti kaupoille kun konsoli tänne saapuu. Jopa toivon ettei tule mitään erikoisempaa niin saa pelailla rauhassa nykysukupolven pelit alta pois. Paitsi että: miten se taaksepäinyhteensopivuus? Voisihan sitä ainakin toisen laitteen päivittää jos pääsee sen avulla yhdestä eroon ja (nykysukupolven) pelit vielä paranee uudella konsolilla pelatessa.
 
Viimeksi muokattu:
2021 syyskuu varmistui juuri ostoajankohdaksi itselleni. Hitman III ja Stray oikeastaan ainoat jotka herätti mielenkiinnon.
 
Mahtavan näköinen konsoli! Pelejä oli vaikka kuinka monta mielenkiintoista, tosin Spidermanin spin-off oli pettymys.
 
  • Like
Reactions: Zod
EaQrRBoXQAEyiZ3


Digital Edition. Tätä on odotettu.
 
Kyllä sielä esiteltiin monta sellaista peliä jotka kiinnostavat itseäni, Horizon tosin ei sellainen ole. Ei ollut ensimmäinenkään osa. Sackboy gameplay saa aina hyvälle tuulelle.
 
Täällä kans tykästyin kyllä kovasti tuohon ulkonäköön ja niinku jo kuukausia takaperin totesinkin niin kauaksi mentiin siitä versiosta mitä kehittäjille on jaettu. Mukava ettei ole lähdetty ihan perinteisellä linjalla eteenpäin, oli kyllä kaikin puolin näyttävä kapistus.

Itse julkistuksista niin aika odotettua settiähän sieltä paljon tuli ja kiinnostavia pelejä läjäpäin. Kyllähän tässä pestiin MS esityksellä lattiat melko kiiltäviksi jo. Spider taisi olla jonkin tyyppinen dlc ekalle, olisikohan mahdollisesti tulossa eka Spider upgrade PS5:lle ja tuo sitten johonkin 40e hintaan siihen kaveriksi. Ratchettiä on odoteltu ja menee heti hankintaan. Hitman 3 oli koko shown huippukohta itelle. Kahteen ekaan on tullut upotettua ihan törkeitä määriä pelitunteja ja tuo lähtee samantien ostoon, kun tulee. RE8 näytti kanssa mielenkiintoiselta ja mukavaa, että sarjaa on uskallettu lähteä viemään vähän uusiin suuntiin niin saadaan vaihteluaki vähän.

Paljon näytettiin ja paljon ehti jo unohtaakkin mutta kyllähän se ennakkotilaus pysyy ja pitää. Digi version voisi ostaa muuten mutta leffoja varten tulee vielä käyttöä levyasemalle niin pakko se on edelleen sillä mennä. Nyt vain sitten odotellaan julkaisupäivää, jotta saa laitteen omiin hyppysiin. Hinnalla ei niin väliä, ostoon se menee joka tapauksessa Series X:n rinnalla. :)
 
Ylös Bottom