Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Oho, tuo taitaa olla jo parin kuukauden hyppäys eteenpäin aikaisemmasta arvioidusta rajasta (Verkkokauppa.com).
Liekköhän saaneet lisää konsoleita. Laitoin asiakaspalveluun viestiä, että onko nyt tullut niin paljon peruutuksia että saankin konsolin ensimmäisessä erässä. Vielä sitä ei ole lähetetty vaan 1/1 tuotetta varattu tilauksellesi ja vihreää palloa näyttää.
 
14.1 tilattu verkkokaupasta ja eivät ole varanneet tuotetta tilaukseeni. Johtuisikohan siitä että noudan paikan päältä, mutta toivottavasti ei muuta vikaa ole...
 
Konsolinet ja Matkahuolto hoitivat homman paremmin kuin hyvin täällä. PS5 on nyt kotiutettu. Siirrynkin sivuun seuraamaan ja toivomaan parasta muiden puolesta! Niin ja pelaamaan tuliterällä pleikkarilla tietenkin :D
Pitääpä muistaa sit 7 vuoden päästä mistä tilaa konsolin :D
 
ei perhana katoin just että olinki ottanut elisalta tuon pleikkarin kotiinkuljetuksena matkahuollolta. eihän se mahdu millään tuosta kerrostalon postiluukusta :D, täytyyki itse tehdä juuri sillai että ku paketti on perillä tuolla matkahuollossa et hakee sitten aamu 7.00 sen sieltä.
 
joo näköjään https://www.prisma.fi/fi/prisma/playstation-5-pelikonsoli-P102203853. Tosin se myyntihän pitäs alkaa vasta huomenna. Sehä siitä puuttuski jos ne nyt ryssis ja aloittas päivän aiemmin tai ihmiset onnistus jo tuolta jotenki laitteita tilaamaan jollain kepu konstilla.

Pistetään vielä tähä maininta että tuota tuotetta ei löytynyt Searchilla eikä tuolla etubannerilla vaan tuolta pelikonsolit kohdassa oli ensimmäisenä.
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos infosta! Tämä sivu päivitetty ja heti aamusta kokeilemaan jo ennen 09:00 ja mennään niin pitkään että onnistuu. Toinen toki voisi olla tuo Gigantin sivu.

Edit: Hmm.. Prisman sivuilla lukee: Huomioithan, että ostoskori ei vielä varaa tuotteita tilauksellesi ennen kuin olet maksanut ne.

Damn! Eli ei olla turvassa ennenkuin maksu on suoritettu.
 
Seuraillut tätä ketjua nyt jonkin aikaa, itsellä tilaus tehty verkkokauppaan 20.2. Toimitustapana nouto myymälästä. Nyt kun olen lukenut ylempiä viestejä, aloin itsekkin herättelemään toiveita, että saisin konsolin ensimmäisten joukossa. Sain siis tuon sähköpostin aikaisemmin jonka mukaan en tulisi konsolia ensimmäisessä erässä saamaan. Kyllä alkoi jännittää :)
 
Täällä 17.9 tilattu verkkokauppa.com ja varmistettu, että huomenna saan oman konsolin. Toimitustavaksi valittu nouto myymälästä ja tällä hetkellä näyttää: 0 / 1 tuotetta varattu tilaukseesi. Eiköhän se tuossa vuorokauden vaihteessa vaihdu pallero vihreäksi. Moni varmaan ihmettelee nyt, et miten toi saa oman konsolin, vaikka syyskuussa tilaus laitettu sisään. Valtavirrasta poiketen tänne tulossa symmetrinen digimalli ;)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom