Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Elisalta postituksen tekstari 11.00. Edelleen kuitenkin seurannassa odotetaan lähetystä vasta kuljetettavaksi Matkahuollon päässä.
 
No ei tässä vaiheessa vielä kannata hätääntyä, jos ei 22-23 mennessä ole mitään ilmoitusta tullut niin sitten voi epäilläkkin. Omakaan postin paketti vielä mitään merkintöjä. Sitten on näitä tapauksia kun ei tule mitään merkintöjä kun vasta lähetyksestä seuraavana päivänä että paketti on lajiteltu ja tulossa samana päivänä vielä perille, toki tämä taitaa olla sattunut vaan kerran tai kaksi :D
 
DNA:lta lähti oma digimalli taittamaan matkaansa kotia kohti aiemmin tänään. Täällä foorumilla on kyllä melkoista energiaa päällä. Mukava hypettää teidän kanssa kollektiivisesti.

Tämä on itsellä ensimmäinen kerta, kun nappaan konsolin heti julkkareissa. Kaikki pleikkarit ovat kuitenkin löytäneet tiensä telkkarini alle ennemmin tai myöhemmin, mutta tämä sukupolvi on erityinen. Olen mahdottoman fiiliksissä siitä, mitä kaikkea tämä tulee mahdollistamaan pelien saralla kun katsoo, mitä kaikkea tähän mennessä on jo saatu taiottua. Hemmetin hienoa aikaa olla pelaaja :).

Tsemppiä ja voimia kaikille oman pleikkarin odotteluun. Toivon hartaasti, että jokainen halukas saa omansa ajallaan.
 
Lähetys on matkalla. Arvioitu toimitusaika on 20.11.2020 klo 19:00 mennessä. Pliis oo totta!

Pleikkari 5 on ollu niin kauan jo matkalla tänne että se on laihtunut reissullaan 12kg -> 7,65 kg!! Äkkiä kotia niin laitetaan Demons Souls kovolle ja Hämistä niin alkaa se paino nouseen :D
 
Huh ja hei vaan. Käyttäjätili kaivettu naftaliinista ja hytinät on päällä.

Laitoin maaliskuussa tilausta Verkkikseen ja syyskuussa lupasivat konsolia riittävän julkaisuerästä. Noutoilmoituksen toivossa on hyvä elää.

Tsemppiä kaikille jo laitteensa varanneille ja etenkin huomisaamun F5-sotureille!
 
Gigantilla näemmä vain levyllinen menee heti toimitukseen mikäli sen ehtii nappaamaan.
Powerilta myös tulossa ja vantaalle jämähtänyt, paketin paino 4,5kg, levyversio:rolleyes:
Ne monesti noissa lähetyksissä puntaroi nopeasti, että aina tuo paino pidä paikkaansa ja voi olla mitä sattuu. Noissa painavissa mitä täällä ollut niin varmaan painanut vaan vähän kädellään alaspäin samalla ja tuossa pidetty ilmassa
 
Viimeksi muokattu:
Oma Elisan tilaus näyttää vieläkin että lähetys ei ole vielä saapunut postille ja paketilla kokoa on vain 1.5kg, mutta ehkä ne ei ole viel kunnolla painoa ottanut, tiedä sitten.
Toivottavasti vielä tän illan aikana lähtee liikkeelle että perjantaina pääsis jo Demons soulsia pelaamaan :cool:.
 
Ylös Bottom