Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Anteeksi, siis missä kohtaa? Tuossa klo 9 myyntiin tulevassa erässä juu, mutta enää ei näy mitään mainintaa klo 12 myyntiin tulevasta erästä. En tiedä olenko kuvitellut koko homman, mutta voisin vannoa että näin muutama päivä sitten jonkin aikaa tuossa Gigantin PS5-sivulla myös tekstin; 4.1. varastoon saapuva erä tilattavissa 19.11. klo 12:00, tai jotain vastaavaa. Mutta se teksti ei siellä tosiaan ollut kuin jokusen hetken ennen kuin hävisi.



No jaa, ei nyt tule ainakaan mieleen ketään joka olisi joutilaana minulle tuohon aikaan varailemaan. Saan Pleikkarin sitten kunhan saan. Se on sitten vielä makeampi pitkän odotuksen jälkeen etenkin kun täältä voi lueskella ylistäviä kokemuksia ja kehuja laitteesta:)


(edit)


No mutta jos toki jotenkin onnistut jopa kaksi pleikkaria saamaan niin enemmän kuin mielelläänhän minä sellaisen sinulta ostan:D
Se on jokaisessa 1/asiakas yhdestä paikasta aina, että tietty itse yritän ensin, mutta voin kyllä toista koittaa myös.
 
Lukeehan se klo 9.00 tuolla, eikä mitään klo 12 koskaan ollutkaan?
Se oli aluksi klo 10.00, mutta ne muutti sen ajat sitten jo, koska ei varmaam halua sivujen kaatuvan.

On ollut, luki pari päivää sitten että toinen erä myyntiin klo 12 ja lähetys tammikuun aikana
 
Mutta melko vahva mielikuva minulle on, että pari kolme päivää sitten luki tuolla sivulla tuon 9-erän lisäksi jotain myös 4.11. varastoon saapuvasta erästä joka olisi tilattavissa klo 12, tosin voihan se olla että oli pelkkää kuvitelmaa. Ei tästä nyt sen enempää, joko puhun ihan omiani tai sitten kyseinen teksti on syystä tai toisesta poistettu.
se voi olla toi peruttu kuljetus kyllä, mutta sen varauksen piti olla myöhemmin kyllä muutenkin.
 
No hyvä että tuolle löytyi varmistus, mietin jo että olinko vallan kuvitellut koko jutun. 45min ruokatauko alkaa 11:30 niin kerkiän juuri sopivasti tilailemaan pleikkaria edes tammikuuksi :D ...jos nyt siitäkään erästä riittää.
 
Näytä liitetiedosto 4860

Mulla näkyy edelleen toi tammikuuta koskeva myyntiaika
Eli gigantin perus heti toimitukseen kusetusta? No onneksi ei tarvitse kuin kahta sivua kyttäillä alkuun.
Ihmettelen kyllä silti mitä niiden toinen erä julkaisupäivänä kaupoista ja julkaisipäivänä uusi erä meinasi. Vai onko siis vaan venynyt Sonyn puolelta ja uskalla sanoa?
 
Viimeksi muokattu:
Eli gigantin perus heti toimitukseen kusetusta? No onneksi ei tarvitse kuin kahta sivua kyttäillä alkuun.
Ihmettelen kyllä silti mitä niiden toinen erä julkaisupäivänä kaupoista ja julkaisipäivänä uusi erä meinasi.

Siis tossahan on kaks aikaa. 9.00 myynttin tuleva erä lähtee heti toimitukseen ja 12.00 myydään seuraava, joka lähtee tammikuussa
 
ainiin giganttihan uhosi sillon, pelaajat.com ja gigantti järjestäisi semmosen samanlaisen tapahtuman mikä oli Xbox series X:n kohdalla no ei oo näkyny, että varmaan Sony Finland jyrähtäny.
 
ainiin giganttihan uhosi sillon, pelaajat.com ja gigantti järjestäisi semmosen samanlaisen tapahtuman mikä oli Xbox series X:n kohdalla no ei oo näkyny, että varmaan Sony Finland jyrähtäny.
Jep, mutta tässä ei oikeastaan voi jälleenmyyjiä syyttää, vaan Sonya ja Mikkiä enemmänkin. Niidenhän vika tämä on enemmänkin. "kAiKiLlE RIiTtÄä TäLlÄ kErTaA". Näemmä ja kiitos
Luulisi että 1kpl/asiakas riittää että noita riittää mahdollisimman monelle..
Joo about 500 saa yhteensä? Tosin vieläkin sitä mieltä, että mainoskikka. Huomenna sen näkee.
 
Power kusi "yllättäen" taas kerran ennakkotilauksen, ainakin omalla kohdalla.

Ilmeisesti huomenna vasta lähettävät nämä ennakkoon tilatut ja launchiin varmistetut pleikkarit. Mitenhän nuo luulee että konsoli saapuu jostain etelän varastoista puoliväliin suomea liikkeestä noudettavaksi niin että saisi launchiin, jos typerästi lähetetään vasta huomisen aikana:rolleyes:
 
niin eikös tuo "lähetys on valmiina jatkamaan matkaa Helsinki" = kuljetuksessa määräpaikkaan/kaupunkiin mihin tilasit?
 
Ylös Bottom