Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

On tätä vaan hauska seurata.... eiköhän sony ole laittanut kaikki koneistot täysille, kuten jokainen yritys, kun on tuote joka myy. Ulos ei vaan saa tavaraa nopeammin. Korona myös vaikuttaa kaikkeen, joten otetaan vaan ihan iisisti, kyllä niitä kohta saa kaupan hyllyltä, eivätkä lopu kesken.
 
Pullonkaula on AMDn käyttämä TSMC. Osa chipeistä menee vielä alkuvaiheessa liian viallisina roskiin. Ei siinä paljon Sonyn tehtaat auta.

Toisaalta Sony on nähtävästi saanut huomattavasti suuremman kapasiteetin varattua TSMC:ltä kuin Microsoft.
 
Viimeksi muokattu:
Pullonkaula on AMDn käyttämä TMSC. Osa chipeistä menee vielä alkuvaiheessa liian viallisina roskiin. Ei siinä paljon Sonyn tehtaat auta.

Toisaalta Sony on nähtävästi saanut huomattavasti suuremman kapasiteetin varattua TMSC:ltä kuin Microsoft.
Siellä myös varmaan puolet niistä mitä ei saatu perille edes ja sitten lisää.
 
Mun mielestä on kohtuutonta odottaa tai vaatia, että miljoonia konsoleita tehtäisiin nopeammin kuin mitä nyt tehdään. Koko maailma odottaa uusia konsoleita - ja maailma on iso paikka. Jenkkeihin menee varmaan kymmeniä miljoonia laitteita, sen lisäksi on Eurooppa, Aasia, Latinalainen Amerikka, Australia, varmaan jopa Afrikkassakin on paljon kysyntää.

Eihän koronarokotettakaan meinata saada kunnolla Suomeen ja se on pelkkää pullotettua nestettä, PS5 on monimutkainen elektroninen laite.
 
Tiedän, ettei yhtään konsolia jää myymättä. Nyt ostot tehdään vain XX kuukautta myöhemmin. Ennakkotilausjonot on edelleen punaisina, joten laitteet menee sitä mukaan, kun niitä nostetaan konteista varastoihin.
 
Uk stokki vain, ne sai jo mitä toimitettiin alussa toisin ku pohjoismaat ellen ihan väärin ole lukenut. Muistaakseni me ja Ruotsi saatu puoliakaan luvatuista ja tilatuista. Tiedä sitten, kun näyttää vähän juosten kustu ollut euroopan osalta Sonyn puolesta yleisestikin.
Tätähän se tietää kun Sonyn ei oikeastaan tarvitse kilpailla Euroopassa (ehkä Brittejä lukuunottamatta). Voidaan toimittaa ensin koneita alueille, joissa on oikeaa kilpailua. Varmoihin maihin koneita sitten, kun kiikunkaakun maissa on saatu homma vahvasti käyntiin.
 
ubergaming.fi on ilmeisesti saanut kanssa erän PS5:sta kun näyttää olevan saatavilla. Hinnat:
PS5: 529e
PS5 digital edition: 429e
 
On kyllä epäilyttävimmät sivut pitkään aikaan. Ja toimitusajat varsin savolaiset: "Toimitus tapahtuu aina lähimpään postin noutopisteeseen. Toimitusaika on maksimissaan 10-14 päivää, mutta alle viikon toimitusajat eivät ole poissuljettuja nekään" :D
Lisäksi Facebook, Twitter, Youtube jne linkit vievät vain takaisin etusivulle. Voi toki olla että vain aloitteleva firma ja vielä vähän asiat hakusessa, mutta nyt kyllä ainakin omat kellot soi aika vahvasti.

Edit: Lisähälyä aiheuttaa, että tätä mainostaa ekalla viestillään täysin uusi nikki foorumille.
 
Tjoo, epäilyttävältä haiskahtaa tuo Ubergaming. Muka kaikkia uuden sukupolven konsoleita varastossa. En kyllä uskalla tilausta laittaa tässä kohtaa.
 
Sivut ovat täysin keskeneräiset ja About us -osiossa jopa silkkaa lorem ipsumia. Tässä vaiheessa en voi suositella muuta kuin pysymään kaukana ko. saitilta.
 
Sivut ovat täysin keskeneräiset ja About us -osiossa jopa silkkaa lorem ipsumia. Tässä vaiheessa en voi suositella muuta kuin pysymään kaukana ko. saitilta.
Näyttää osoite olevan täällä Kotkassa ja osoitteesta löytyy vain tälläinen vanha varastohalli. Täytyy joku päivä ajaa tuosta ohi ja katsella onko tuohon tullut jotain kyseiseen firmaan liityvvää kylttiä ym.
Tässä firmasta tietoa vielä tietoa kauppalehden sivuilta.
 

Liitetiedostot

  • Screenshot_20210112_105838_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_20210112_105838_com.google.android.apps.maps.jpg
    749,5 KB · Lukukerrat: 62
  • Screenshot_20210112_110922.jpg
    Screenshot_20210112_110922.jpg
    460,5 KB · Lukukerrat: 57
Viimeksi muokattu:
Vissiin toi sama "paavo" mikä tännekki postasi tuon mainoksen vastaileen sivuston chatissa kysymyksiin. Yhden miehen show?
 
Ylös Bottom