Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Playstation Move Fitness

Nisupulla

Jäsen / [FL]
9742Move%2BFitness%2Bfinal%2Blogo_ENG.png


Nimi: Move Fitness
Lajityyppi: Kuntoilu
Kehittäjä: Coldwood Interactive
Julkaisija: Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)
Julkaisuaika: loka-joulukuu 2011
Ohjaustapa: Playstation Move (vaatii vähintään 2 kpl valopallo-ohjainta)
Pelaajia: 1-2
Kotisivu: http://fi.playstation.com/ps3/games/detail/item394855/Move-Fitness™/

Muuta: Tässä liikkuminen tapahtuu hyvin pelilliseen tapaan, eli pelaat kympillä ja samalla kalorit karisee. EA:n Sports Active 2.0 oli jo osin tätä.
  • Astu omalle viimeistä huutoa olevalle kuntosalillesi ja polta ylimääräisiä kaloreita henkilökohtaisen kuntovalmentajan opastuksella.
  • Nappaa kaksi PlayStation Move -liikeohjainta ja treenaa juuri sinulle suunnitellun kunto-ohjelman tahdissa.
  • Tähtää kohti maalitauluja, tee lyöntisarjoja ja paranna ajoitustasi huipputarkan PlayStation Moven avulla.
  • Ota mittaa kavereistasi PlayStation Networkin kautta tai treenaa yhdessä heidän kanssaan ja vertaile edistymistä tilastoista.



[video=youtube;QS8OtVIZifk]http://www.youtube.com/watch?v=QS8OtVIZifk&[/video]

Lyhyt Gamescom tallenne: KonsoliFIN - Media - GC11: Playstation Move Fittness (PS3) -
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Pitää sen verran nillittää että yksikään kuntoilupeli ei ole vielä oikein onnistunut yhdistämään kuntoilua ja peliä. Tämmöiselle laiskalle nörtille hikoilu ei ole niin kivaa että se pelkästään riittäisi motivaatioksi, vaan pelin pitäisi tarjota muista genreistä tuttuja porkkanoita - leveleitä, expaa, rahaa tms. joilla voi ostaa sekä uusia harjoituksia että jotain täysin kosmeettista lisähöttöä. Jos vielä reenin pystyisi jotenkin fiksusti yhdistämään pelimaailman tapahtumiin niin johan siinä grindaus maistuisi. Samoin pelin pitäisi toimia sen verran personal trainerina että antaisi automaattisesti sopivia treenejä päivästä toiseen, sykkeen ja suoritusten perusteella. Jotkut kai vähän yrittävätkin sellaista, viimeinen silaus vaan puuttuu.

Sports Championsin jotkut pelit (gladiaattori kahdella movella) olivat tyydyttävää rääkkiä, mutta siinäkään ei sitten varsinaista sisältöä ollut niin paljon että jaksaisi pitempään ähkiä. The Fightissa on omat ongelmansa. Move Fitnessin treenimuodot näyttää ihan kivalta noin pikaisesti katsoen, lyöminenhän on aina mukavaa... saa sitten nähdä tarjoaako siinäkään tuo "henkilökohtainen kuntovalmentaja" oikeasti mitään isompaa.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Jos vielä reenin pystyisi jotenkin fiksusti yhdistämään pelimaailman tapahtumiin niin johan siinä grindaus maistuisi. Samoin pelin pitäisi toimia sen verran personal trainerina että antaisi automaattisesti sopivia treenejä päivästä toiseen, sykkeen ja suoritusten perusteella. Jotkut kai vähän yrittävätkin sellaista, viimeinen silaus vaan puuttuu.

Juuri tälläistä ollaan hakemassa. Move Fitness on nähdyn perusteella jo askel oikeaan suuntaan, vaikka yhä mennään turhan mielikuvitoksettomasti.

Kuntoilupelissä jos missä, nimenomaan kaikenlainen grindaaminen pitäisi päästää loistamaan. Pelaaja liikkuu usean vahvan addiktion vallassa. Ympäristöä tehostaisivat vielä äänimerkit ja tasonousut. Ulos lähtevä informaatio treenien etenemisestä toimii myös hyvänä kannustimena, Sports Active 2:n kuntoklubien tapaan. Ohjelman antama data pelaajasta pitäisi olla hyvin pitkälle vietyä ja päivän treenit tähän tietoon pohjautuvia. Lisäksi pitäisi osata kertoa edistymisestä ja elää joustavasti pelaajan vaiheissa, jos välillä jää jotain tekemättä - tehdään se vaikka sitten seuraavalla kerralla.

Tärkeintä olisi saada kokemuksesta ennenkaikkea hyvin pelillinen, leikin varjolla kuitenkin vakavaa asiaa oman kunnon eteen. Hätäapuohjelma sohvatyynyjen väliin juuttuneille.

Katsotaan nyt mihin Move Fitness tulee yltämään. Todennäköisesti liikutaan vielä hyvin köpösellä tasolla. Jotain on tehty oikein, mutta paljon jää vielä tekemättä. Tämä otetaan kuitenkin haasteena ja kokemus tullaan käymään läpi riittävällä tasolla.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Jep, grindaaminen on kyllä kuin "keksitty" kuntopelejä varten. Ihme, etteivät kehittäjät ole tätä vielä oikein tajunneet. Move fitness vaikuttaa kyllä lupaavalta nimenomaan pelimäisyytensä ansiosta.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Ostinpa tämän nyt PSN:stä ja yhden illan testin perusteella aivan loistavalta vaikuttava kuntoilupeli. Sykkeen saa todellakin koholle ja koordinaatio kehittyy aivan varmasti, jos tämän ottaa vakituiseen käyttöön. Tekniikka pelaa ja lajeja on aika prkleen paljon. Lisää kommenttia enemmän pelaamisen jälkeen, mutta joka tapauksessa uskaltaisin jo nyt suositella, jos kuntoilla Moven parissa haluaa.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Tähän voisi paneutua todenteolla viimeistään vuodenvaihteen jälkeen, kun on ensin Joulun puurot ja kinkut syöty. Siitä hyvä lähteä tiputtelemaan taas painoa ja valmistautua kesän rantakeleihin. Urheilumiehenä laitas tosiaan Cyrus kommenttia missä mennään ja tarkastelua sohvatyynyjen välistä kuntoiluun uumoilevan ja taas siitä jo aiemminkin huolta pitäneen näkökulmista.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Onko tämä saatavilla vain Storesta ja onko lokalisoitu suomeksi?
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Onko tämä saatavilla vain Storesta ja onko lokalisoitu suomeksi?

Lokalisointi olisi joo kiva tietää. Rouvaa häiritsi EA Sports Active 2:n englanninkielisyys.

Ja kyllä tota peliä saa ihan fyysisenä levynä ostaa. On ainakin VPD:n listoilla osunut silmään.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

No niin. Nyt on peliä testattu sen verran, että raavin kasaan arvostelun blogiini (englanniksi ikävä kyllä). Täältä voi käydä lukemassa.

Yleisesti ottaen pelissä on erinomaisen urheilupelin ainekset joita ei aivan täysin hyödynnetä. Mukavaa viihdettä, mutta sitä jotain jäin vielä odottamaan.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness [Hype]

Ainakin minulle tuolla sivulla näkyy hintana £12.95 eli lähemmäs 16€ + toimituskulut ja varmaan suomenkieliset lokalisoinnit voi melko varmasti unohtaa, tosin niitä ei välttämättä VPD Ålandin versioistakaan löydy.

Ainakin samoihin aikoihin ilmestyneessä Dancestar Partyssa oli suomenkieli, vaikka sen Englannista tilasinkin. Ja nämä molemmathan ovat Sonyn pelejä, joten uskoisin että tässäkin olisi.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Tarkoitus lähteä vuodenvaihteen jälkeen tosimielellä tätä kokeilemaan. Nyt kaipaisikin kovasti teidän muiden kokemmuksia ja näkemyksiä? Oletuksena on kevyttä jumppaa, jossa tuskin päästään samoille sykeluvuille kuin EA Sports Activen kohdalla.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Osaisikohan joku pelinsä Englannista (esim. The Hut tai Play.com) tilanneista kertoa, että onko sieltä tilatuissa versioissa suomen kieli? Hinta nyt näyttää kuitenkin olevan jonnin verran edullisempi kuin Suomesta (mukaanlukien Ahvenanmaa).
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Kyseinen peli on matkalla kohti Suomea Hutista tilattuna. Lokalisointi itseänikin kiinnostaisi. Jos vastausta ei kuulu, laitan omat kommenttini kun peli on hyppysissä.

Mahtaako tässä pelissä on vastaavanlaista ryhmän perustamis-mahdollisuutta, kuten oli EA Sports Activessa?
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Tarkoitus lähteä vuodenvaihteen jälkeen tosimielellä tätä kokeilemaan. Nyt kaipaisikin kovasti teidän muiden kokemmuksia ja näkemyksiä? Oletuksena on kevyttä jumppaa, jossa tuskin päästään samoille sykeluvuille kuin EA Sports Activen kohdalla.

Oletus ei voisi olla pahemmin pieleen. :D En toki ole EA activea itse testannut, mutta maksimisykkeisiin tällä pääsee hyvin nopeasti vieläpä. Ja veikkaisin, että ainakin itselleni tämä on huomattavasti mielenkiintoisempi kuin EA Active. Activen harjoitteet vaikuttavat melko kuivilta. Itse näkisin, että Move Fitness on aika omassa luokassaan kuntoilupelinä, joka ei oikeastaan tarvitse edes mitään kuntoilumotivaatiota, koska pelaaminen on loistavasti toimivan teknologian ansiosta itsessään niin hauskaa, että kuntoilu tulee siinä sivussa tavallaan.

En ehtinyt paljoa vielä hankinnan jälkeen pelaamaan, kun tulin kipeäksi, mutta nyt pitäisi alkaa jälleen jauhamaan, kun tauti on hellittänyt ja joulutohinat takana.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Oletus ei voisi olla pahemmin pieleen. :D

Se on katsos tätä kun pessimisti ei pety :D Lähdetään sopivan matalilla odotuksilla, niin voidaan jopa positiivisesti yllättyä.

EA Sports Activen jälkeen kaipaisi ennenkaikkea hyvin pelillistä kuntoilukokemusta. Häivytetään se itse tarkoitus sinne taustalle ja keskitytään hauskanpitoon.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Se on katsos tätä kun pessimisti ei pety :D Lähdetään sopivan matalilla odotuksilla, niin voidaan jopa positiivisesti .

Ihan hyvä linjaus, itse noudatan tuota samaa linjaa hyvin pitkälle. :)

Mielestäni nämä Fitnessin lajit ovat siitäkin hyviä, että kehittävät varmasti monella koordinaatiota ja motoriikkaa. Itsekin aika paljon urheilleena tässä tulee kuitenkin paljon harjoitteita, joissa vaadittavia liikkeitä ei ole tullut ennen tehtyä lainkaan ja monasti tuntee olonsa aika kömpelöksi.
 
Vastaus: Playstation Move Fitness

Tulipa tilattua hut.comista tuo fitness. Oliko joku 12 e ja risat. Ei paha, kun täällä paikallisessa sittarissa tais olla 35e. Onkohan tosiaan suomi lokalisointi.? Noh, oli tai ei se nyt on tulossa :)

Oli hauska ainakin tuo sport champion. Oikea käsi ihan muusina kaikesta huitomisesta :D Ja hiki nousi kohtalaisesti, kun kultatasolla väänsi AI:ta vastaan.
 
Ylös Bottom