Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle

Vastaus: PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle

Mulle tuli päivitys vasta tänään vaikka Pleikka oli eilen päällä. Toimii. En tiedä mikä versionumero tämä on.
 
Vastaus: PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle

Spotify-virheeni syyksi paljastui tuo käyttämäni Privoxy-softaproxy. Täytyy jossain vaiheessa selvitellä, mikä asetus tuon ongelman pohjimmiltaan aiheuttaa.
 
Vastaus: PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle

Onko kellään muulla ongelmia ps4:llä että omat soittolistat eivät vain näy pleikkarin spotifyllä? Itselläni pleikan soittolistat on tyhjä paitsi windows media player kansio, joka siellä on jossa on nolla kappaletta. Miten tämän voi korjata?
 
Vastaus: PlayStation Music - Spotify PS4:lle ja PS3:lle

Jostain syystä PS4 Spotify Premiumista tulee ihan surkealla laadulla musiikkia, laatu on joku 96kb tai vastaava. Sama kappale USB-tikulta soi paljon paremmin. Kaikki diskantti vain särkee.

Kokeillut HDMI ja optista piuhaa, vaihtanut PS4:sta primary outputin, kahta eri vahvistinta testannut ja ei auta. Ongelma on Spotifyssa, kaikki muu kuuluu normaalisti.

Muilla samoja ongelmia?

Edit. Jaaha netti on täynnä valituksia huonosta laadusta, mitä helvettiä Spotify ja Sony?
 
Tähän tuli ihan jees päivitys. Kun laittaa näkymän missä näkyy soitettavat biisit niin albumikuvitusta ei enää peitetä rumalla pause napilla. Lisäksi tuolla on nyt väriä vaihtava tausta.
 
Mulle tuli sähköpostia.

Kuukausittainen Spotify Premium -tilausmaksusi on nyt vain 8.99 EUR

Olet PlayStation Plus -jäsen, joten olemme halpuuttaneet kuukausittaisen Spotify Premium -tilausmaksusi. Vanha hinta oli 9.99 EUR, ja uusi on 8.99 EUR.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vähennämme alennuksen automaattisesti, ja sekä PS Plus- että Spotify Premium -tilaajana voit käyttää Spotify Premiumia alennettuun kuukausihintaan.

--

Hyvä homma. :D
 
Itellä sekä PS Plus, että Spotify Premium, mutta ei ainakaan mitään mailia oo asian tiimoilta tullut. Molemmissa sama e-mail käytössä. Oisko sit pitänyt olla jonkun pleikan palvelun kautta aikanaan tilattu?
 
Oukkei. Eipä se euro kuussa tässä konkurssissa tunnu. Mennään tällä tavallisella siis vaan.
 
Kattelin että Spotify sovellus on taas suomennettu. Se oli jonkin aikaa englanninkielinen välillä.
 
Sain äsken Sonyltä sähkistä, että huhtikuusta alkaen Spotify Premium laskutus ei enää onnistu Sonyn kautta, vaan pitää maksaa suoraan Spotifylle. Se siitä 9 euron Premium tilauksesta.
 
Oikeastaan tämä oli vieläkin halvempi koska 50€ setelit sai s-ryhmältä -15% ja niitä tankkaamalla tilille tuosta 9€:stakin lähti vielä -15% + tilille ropisevat s-ryhmän bonukset. No ei voi mitään, joskus tämän hintakikkailun oli loputtava.
 
Spotify sovellus on päivittynyt ja sen ikonina on nyt tavallinen Spotify kuvake.
 
Spotify sovellus on päivittynyt ja sen ikonina on nyt tavallinen Spotify kuvake.
Huomasin, että päivitys tuli, mutta ikonin vaihtumista en huomannut. Tämä voi mennä toiveajattelun puolelle, mutta jospa PlayStation Musicin irtaantuminen Spotifysta avaisi oven esim. Apple Music -tuelle.
 
Täytyy toivoa, että PS5:lla pääsee tästä 6 vuotta kestäneestä bugista etten ole saanut Spotifyn Premium-laatua PS4:lla tai PS4 Prolla.

Kasvaisi oma kuuntelumäärä huomattavasti, kun ei tarvitsisi kuunnella heikkoa laatua tai viritellä kännykän bluetoothin kautta Spotifyn parempaa laatua.
 
Ylös Bottom