Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Kulissien takana valmistellaan PlayStation Now-pilvipalvelun eurooppalaista beta-testausta.

20150306233624.jpg


20150306234718.jpg


20150306233415.jpg


20150306235625.jpg


20150306235631.jpg



Lähde: http://www.xtremeps3.com/2015/03/07/playstation-now-beta-currently-running-in-europe/
 
Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Kuinka nopea netti tähän Now-palveluun vaaditaan riitääkö 24/2Mbps. Pakko ainakin testata kyseistä palvelua, koska moni helmi on jäänyt pelaamatta. PS3 hajottua ja, kun uutta ei tullut ostettua. Niin nyt on tämän palvelun myötä hyvä pelata ne pelit läpi mitä ei ole tullut pelattua.
 
Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Playing Games

Performance highly depends on your network speed, and you can't expect a good gameplay experience if you don't have a solid cable or fiber Internet connection. Sony recommends a connection that stays steadily between 5 and 12 Mbps, but always err on the side of faster if you can. On our test lab's fiber line (which is rated at 150 Mbps, but usually tests between 80 and 100 Mbps), PlayStation Now looks and plays very well.


I had our resident fighting game expert Jeffrey L. Wilson play King of Fighters 13 over PlayStation Now. He plays the game often over Steam, and offered the best sense of the game's responsiveness when streaming: He said it looked and felt like it was a local, console version of the game. He even executed some of his favorite combos without issue. For fighting games, when frame counting and reaction times are key, this is impressive.


Lähde: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2478614,00.asp
 
PlayStation Now -pilvipalvelu

Tuli testattua tätä jenkkitunnuksella kun oli ilmainen 7 päivän kokeilu. Hyvin pyöri. Formulaa pelasin ja hyvä oli ajaa. En viivettä huomannut. Laajakaistalla 8megaa en testannut, mutta Saunalahden 4G yhteydellä toimi ainakin hyvin. Tässä harkinnut halvan PS3 ostoa, mutta jos tämä joskus eurooppaan tulee niin kätevämpää pelata tuolla kun kerran toimiikin hyvin. Käykää koittamassa, kellä jenkkitunnukset on. :) Pitää iltasella koitella vielä tuolla kiinteällä yhteydellä.
 
Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Tuli testattua tätä jenkkitunnuksella kun oli ilmainen 7 päivän kokeilu. Hyvin pyöri.
Käytitkö VPN:ää tai jotain muuta kikkaa (esim. Googlen DNS-palvelimia)? Viimeksi kun yritin, ilmoitti vain, ettei palvelua voi käyttää nykyisestä sijainnistani.
 
PlayStation Now -pilvipalvelu

Käytitkö VPN:ää tai jotain muuta kikkaa (esim. Googlen DNS-palvelimia)? Viimeksi kun yritin, ilmoitti vain, ettei palvelua voi käyttää nykyisestä sijainnistani.
En. Suoraan vaan jenkkitunnuksella koitin ja toimi ilman kikkailua. Ihmettelin itsekin, kun muistelin, että olit tuosta kirjoittanut.
 
Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Suoraan vaan jenkkitunnuksella koitin ja toimi.
Okei, kiitos tiedosta. Täytyypä siis yrittää uudemman kerran. (Edellisestä yrityksestä on toki jo joitain viikkoja aikaa, ehkä ovat poistaneet aluerajoitukset tässä välissä.)
 
Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Mulla kans ei aikoinaan riittäny nopeus netissä mutta oisko pari viikkoa sitten samalla yhteydellä kokeilin niin ilmoitti että riittää. Eli jotain ne on muuttaneet siellä sitten alku aikojen. Sillon jäi testaamatta kun oli vain maksullista kokeilua tarjolla. Nyt vois kokeilla kun on ilmainen viikon jakso tarjolla.

Edit. Eikun sehän jäikin kokeilematta tuon luottokortin tietojen syötön takia. En minä sitä saa toimimaan tuonne millään. No jää sitten testaamatta nytkin. Vai oisko siihen jokin keino ohittaa tuo vaihe?
 
Vastaus: PlayStation Now -pilvipalvelu

Ovat testanneet palvelua nyt kuukauden päivät täällä Euroopassa. Kommenttien pohjalta toimiva konsepti. Paikoin kuitenkin havaittavissa viivettä, kohdissa joissa täytyy painallus tapahtua lyhyessä aikaslotissa. Hinnoittelusta ei vielä tässä testivaiheessa ole tietoa. Vuokrausajat ovat kaksi vuorokautta tai kuukausi.

Tämä esimerkki Isosta-Britanniasta:


Lisää kokemuksista löytyy mm. täältä: http://parallaxplay.com/one-month-with-the-playstation-now-uk-beta-impressions/
 
Vastaus: PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Palvelu saatavilla myös Samsungin älytelevisioihin.

“The service will launch as an app that can be accessed through Samsung’s Smart Hub. Once launched, games are played using the critically acclaimed DUALSHOCK®4 Wireless Controller (sold separately). PlayStation Now on Samsung Smart TVs will support all functionality of the service, including the ability to earn in-game trophies, play games online with friends, and save your game progress in the cloud.

Lähde: http://www.dualshockers.com/2015/06...ng-smart-tvs-first-time-on-a-non-sony-device/
 
Vastaus: PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Arstechnican toimittaja testasi PS NOW-sovellusta Samsungin telkkarista: http://arstechnica.com/gaming/2015/07/hands-on-with-playstation-now-on-a-samsung-smart-tv/

The latency is really impressive. Even on action-y games like Street Fighter, you'd be hard pressed to notice that the game isn't native. Sony recommends a 5Mbps hardwired connection, but we ignored that and did Wi-Fi anyway, and it worked fine. We did run into a single "bad connection" session that had some screen tearing, but after exiting and relaunching the game, everything was fine.

The biggest downside to PlayStation Now is that it's just so darn expensive—the rentals especially. $5 for four hours with Street Fighter? That's crazy! There's also a $30-a-month subscription that gives you access to over 100 games.



Pelit pyörii hienosti jopa wifin yli. Suurimpana miinuksena hintapolitiikka, kun neljä tuntia kustantaa 5 dollaria. Toisaalta 30 dollarin kuukausimaksulla pääsee vapaasti käyttämään pelikirjastoa.

IMG_3413-980x653.jpg
 
Aika BS kuuloista. Pelaan paljon ps4 remote playlla vita tv:llä ja laninkin yli lagin huomaa heti. Siihen sinänsä tottuu todella pian joten välillä en muista edes pelaavani remote playn kautta. (Tosin joillain peleillä kuten pinball arcadella lagi on ihan hirveä)

Vaikka ps3 now ei 720p/60 framea pukkaisikaan niin tuollainen "no latency" kuulostaa kyllä semmoiselta mikä on hyvin vaikea uskoa, varsinkaan wifin yli.
 
Vastaus: PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Mulla taas vitalla lagia ei huomaa, mut PSTV:llä ei edes pysty pelaa, puhutaan puolen sekunnin viiveestä. Sen takia PSTV on ihan käyttökelvoton laite. En myös usko yhtään et toimii noin hyvin
 
Vastaus: PlayStation Now -pelipilvipalvelu

On mulla vitakin ja sillä on about sama lagi kun vita tv:llä. Ps4 pelaaminen on vaan paljon miellyttävämpää vita tv:n ps4 ohjaimella.

Täytynee kokeilla tuota ps now:ta jahka se rantautuu eurooppaan, hinnat on vaan aika hurjat nykysellään.
 
Vastaus: PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Korkkasin jenkkitunnareilla ilmaisen seitsemän päivän testijakson ja ainakin minulla lukee että jakson jälkeen hinta olisin 19,99 jenkkitaala.Auto/rallipelejä ollaan tuossa pojan kanssa testailtu niin hiukan lagia on huomattavissa.Potentiaaliahan tässä pelvelussa on kunhan saataisiin eurooppaankin kunnon palvelut ja hinta siedettäväksi.

Offtopic:playstation tv:kin tuli tuossa hankittua ja potentiaalia olisi ollut siinäkin,mutta keskeneräiseksi jäi näköjään sekin laite. No ps now ja ps tv:n molempien testaus jatkukoon..
 
Vastaus: PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Jos tämä nyt joku päivä eurooppaan tulee, niin pystyykö näissä now peleissä ansaitsemaan trophyjä?
 
Ylös Bottom