PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

Steep oli ensimmäinen ja ainoa ubisoftin peli, josta hommasin platinan. Tuohon sopi se heidän tyylinsä ampua haulikolla kartalle niin paljon blippiä kuin kehtaa. Harmi kun dlc:t ovat turhan hintavat sisältöön nähden.
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Tammikuun pelit saa nyt omaksi! Kumma kun kuukauden ensimmäinen tiistai oli toissapäivänä ja nyt vasta tulee saataville.
Se oli taas jokin SIEE:n sekoilu. PS.Blogissa luki eiliseen asti, että tammikuun Plus-pelit tulevat Euroopassakin 1.1.2019. Jossain vaiheessa eilistä blogia oli stealth-muokattu, ja siinä luki "Tuesday 3rd" - eli viikonpäivää eivät tajunneet korjata samalla. Ja tänään kun pelit lopulta saapuivat, oli joissain maissa (Suomi mukaan lukien) Zone Of The Enders HD Collectionin tilalta laitettu vahingossa pelkän ekan ZOE:n HD-versio. No, saivat senkin fiksattua tuossa alkuillasta...
 
Tammikuun pelit saa nyt omaksi! Kumma kun kuukauden ensimmäinen tiistai oli toissapäivänä ja nyt vasta tulee saataville.
Missasinko nyt jonkin mahdollisuuden? Miten lunastit (www:ssä, konsolilla (millä konsolilla?))? Kaikki vai jotkin tietyt pelit? Korjaavatkohan? Jotkut saivat Knack 2 -pelin ilmaiseksi, eivät ole vieläkään kai korjanneet. Yakuza 6:n kohdalla korjasivat heti.
 
Viimeksi muokattu:
PS3-konsolilla ei taida moni enää lunastaa Plus-jäsenyyttä, kun homma ei enää toimi asiallisesti. Kun syöttää esimaksetun koodin, peli pyytää vielä luottokorttitietoja (nuo kortithan ovat niitä varten, joilla ei ole luottokorttia!) ja näyttää jäsenyyden hinnaksi 60 euroa, vaikka sen on jo maksanut. Tuossa on kuitenkin kyse vain automaattisesta uusinnasta, jonka Sony pakottaa päälle esimaksetuilla korteillakin. Ei voi nähtävästi järkevästi kieltäytyä. Pakko oli painaa "Jatka". Sen painettuani konsoli jäätyy täydellisesti. Annoin sen olla puolisen tuntia siinä prosessoimassa, sitten oli pakko laittaa virtanapista kiinni. Sitten se piippailee ja valittaa seuraavalla käynnistyksellä, että konsolia ei suljettu asianmukaisesti ja että pitää tehdä jotain korjauksia, jotka voivat kestää muistaakseni 3-4 tuntia. Onneksi lopulta kuitenkin konsoli käynnistyi sitä seuraavalla kerralla jonkin automaattisen korjauksen jälkeen tavanomaisesti, enkä ilmeisesti menettänyt mitään tietoja. Mitä nyt tuli lähetettyä Sonylle virheraportti, kun sellainen ilmoitus tuli myös aluksi. Siinä oli kuulemma yksityisyyden paljastavaa ja arkaluontoista tietoa, mm. osoite, henkilötiedot ja luottokorttitiedot. Eli jos se on joku vedos ostotilanteesta, niin ongelmaraportteja tutkiva nörtti voi nyt ostaa täydellisillä luottokorttitiedoillani tilini tyhjäksi. Ei olisi pitänyt lähettää, mutta harmitti ja järkytti tuo tilanne niin, että tuli lähetettyä. Siksi, että olisi jokin todiste Sonyllä, että todella ostin ja syötin Plus-jäsenyyskortin tiedot, mutten saanut tuotetta, koska konsoli jäätyi kesken prosessoinnin koodin käyttämisen jälkeen. Mutta PS Plus -jäsenyyden osto rekisteröityi huolimatta konsolin jäätymisestä kesken ostotapahtuman.
 
Uskoisin, että kyse oli vain huonosta sanavalinnasta. Tammikuun Plus-pelejä ei saa sen enempää omaksi kuin aiemminkaan, vaan ne ovat pelattavissa vain Plus-jäsenyyden ollessa voimassa.
"Omaksi" ja huutomerkki. Ymmärsin lauseen oikein eli asian väärin. Ihmettelin, että miten saa omaksi (jonkin virheen takia). Nuo kun ovat vain vuokrauksia. Esim. minä ostin taas vuoden jäsenyyden, vaikka PS3-pelien jako loppuu, jotta pääsen jatkamaan vanhojen Plus-pelien pelaamista. Kun huomasin, että PS3-pelit eivät ole olleet enää pitkään aikaan tarjouksissa mukana. Heti sitten nyt vuodenvaihteen alennuksissa taas oli mukana PS3-pelejä, viime vuoden aikana ei kyllä ollut PS3-pelien alennysmyyntejä. Ainakaan www-Storen haulla ei pystynyt edes valitsemaan PS3-pelejä vasemmalta, koska alennuksissa ei viime vuonna ja sitä edellisenäkään ole ollut yleensä ollenkaan PS3-(ja usein Vita)pelejä. Huomasin asian esim. sillä, kun tuo Final Fantasy X ja X-2 on ollut aina ennen kaikille alustoille tarjouksessa samaan aikaan, kun se on ollut tarjouksessa. Mutta ei ollut, kun tutkin alennusmyyntiä pari kuukautta sitten, vain PS4-versio oli alennuksessa, Vitan ja PS3:n versioista sai pulittaa paljon enemmän. Nyt taitaa olla nuo juuri sopivasti tarjouksessa. Sony ei jaksa vaivautua hankkimaan vanhoille konsoleilleen alennusmyyntejä enää, epäilin. Pointti on se, että oli paljon halvempaa edelleen vuokrata vuodeksi nuo pelit kuin ostaa "omaksi". psprices.com näyttää, että useat PS3-pelit, jotka ovat kiintolevylläni (ja latausluettelossani), eivät ole olleet vuosiin alennuksessa, vaikka aikaisemmin olivat säännöllisesti. Olisi hienoa, jos voisi jotenkin lunastaa nuo vanhat PS3:n ja Vitan Plus-pelit käytettäväksi ilman, että joutuu ikuisesti uusimaan Plussaa. Mutta tämä tässä oli jujuna alusta saakka, että kun ihmiselle kertyy paljon pelejä, hänen on vain pakko jaksaa maksamistaan, vaikka uusien pelien tuleminen loppuisi tai niiden taso laskisi.
 
Ylös Bottom