PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu (Lue FAQ ennen kuin kysyt mitään!)

shamaniac

Well-Known Member
No onpa aika kusetus kuukausi PS Plussassa. Godfall on joku kämänen endgame demo ja Mortal Shelliä ei voi päivittää ilmaseks PS5 versioon. Ei näin..
Onhan nuo vähän aina ikäviä mutta...

Eikös kusetukseen liity se, että on ensin luvattu jotain? Meillä on ilmeisesti eri tilaus Plussasta, koska mulle ei tullut lupausta Godfallin kampanjasta (onko siinä semmoinen?) tai Mortal Shellin PS5-versiosta. Oli niin tai näin, niin kumpikaan peli ei varsinaisesti ole odotuslistan kärjessä, olipa versio mikä hyvänsä.
...toisaalta tämäkin on totta. Sanavalintana siis vähintään tuo "kusetus" vähän epäsopiva vaikka onhan se toki ikävää saada jotain rampoja versioita peleistä. Ihmettelin muuten itsekin kun myös Sonyn tarjoama ilmainen FF7 remake oli sekin ei-päivitettävissä.
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Storesta vuoden Plus-jäsenyys puoleen hintaan eli 29,95 eurolla niille, joilla ei Plus-tilaus ole tällä hetkellä voimassa.

 

Noobeinstein

Well-Known Member

No nyt on tulossa itselle yksiä parhaimpia kuukausia pitkästä aikaa. Mitään peliä en näistä omista, mutta kaikkia on ollut mielessä kyllä testata.

Huhu toki vielä mutta ainakin ResetEran puolella osasivat kertoa, että tuolta suunnalta on viime kuukausinakin osuttu oikeaan plussapelien suhteen.
 

Ac3way

Well-Known Member
Yleisellä tasolla varmaan ihan hyvä lista, mutta taitaa olla kolmas kuukausi putkeen, kun itseltä jää plussapelit pelaamatta.

Lähinnä vain pieni harmitus, koska FF7 Remaken PS5 versio PS+:sta on jo yksistään sen verran iso asia. Riittää kattamaan useamman vaisumman kuukauden.
 

gherbaru

Well-Known Member
Pelaakos kukaan täällä tuota kaivoskääpiöpeliä? Muutaman kentän perusteella ihan toimivaa mäiskettä, jos on hyvä porukka kasassa.
 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Viimeksi muokattu:

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Planet Coaster on loistava huvipuiston rakennus ja managerointi peli jos sellainen kiinostaa. Tiny Tina on ihan ymmärrettävä kun uusi peli tulee kohta.
 
Ylös Bottom