Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Plus - PSN:n maksullinen lisäpalvelu

Essential Plus tuokokuun plussapelit:
bafkreie36kzb2gmzm3f4knai2crjgugxkaujxewfhdguzjaj56rxazzwvy@jpeg

Kaikille PlayStation Plus -tilaajille toukokuussa tarjottavat etupelit on vahvistettu. Alkaneen kuun 7. päivä luvassa on:

– EA Sports FC 24 (PS5, PS4)
– Ghostrunner 2 (PS5)
– Tunic (PS5, PS4)
– Destiny 2: Lightfall (PS5, PS4)
PlayStation Plus Monthly Games for May: EA Sports FC 24, Ghostrunner 2, Tunic, Destiny 2: Lightfall -psblog
Panun peliuutistoimisto Bluesky
 
Kaikille PlayStation Plus -tilaajille toukokuussa tarjottavat etupelit on vahvistettu. Alkaneen kuun 7. päivä luvassa on:

– EA Sports FC 24 (PS5, PS4)
– Ghostrunner 2 (PS5)
– Tunic (PS5, PS4)
– Destiny 2: Lightfall (PS5, PS4)
Oho, kova. Ghostrunner 2 ja Tunic on hiton kovia. Tuskin nuo muutkaan huonoja ovat mutta nuo kaksi on sellaisia että ei ehkä myy tai kiinnosta kuten tunnetummat nimet niin nyt sitten ainakin testiin jos yhtään kiinnostaa.
 
Huomenna loppuisi PS Plus mutta demokratian jakaminen on Helldivers 2:ssa sen verran pahasti kesken (koska se ei voi ikinä loppuakaan) että pitäisi varmaan jatkaa tilausta.

Mistä tuota plussa-aikaa saisi halvimmin? Ihan Essential riittää. Onko nykyään paras tapa vain hankkia halvalla PS Storeen valuuttaa ja ostaa sillä Plussaa? Pienen googlailun perusteella on hinnat nousseet melkoisesti kun ennen löysi aina alle 50 eurolla vuodeksi Plussaa ja nyt ei tunnu missään olevan. Valuuttaa olen "tankannut", joten sitä voisin käyttää toki tuohon ja tuntuisi nyt olevan ehkä se järkevin tapa kun ei ole mitään alennuksiakaan käynnissä.

Täytyypä muistaa jatkossa ostaa valuttaa aina talteen ja ostaa sitten Plussaakin alesta ennakkoon niin pääsee varmaan halvimmalla.

Kauheasti ei huvittaisi maksaa kun käytännössä pelaa vain Helldivers 2:sta tunteroisen per päivä ja muu on offlineä.
 
Itsellä loppui PS Plus tuossa tammikuussa. Ei ole sen jälkeen tullut uusittua. Viimeksi tuli ostettua vuosia sitten, kun oli muistaakseni tarjouksessa 40€ tai alle per vuosi. Siihen hintaan ihan OK, mutta tuohon 70€/vuosi, ei kyllä tarjoa ainakaan minulle vastinetta rahalle. Eipä ole tullut maksullisten pelien nettipelejä kaivattua, eikä Essential peleissä ole ollut mitään merkittävää aikoihin. Plussattomuus jatkunee siis tulevaisuudessakin, ellei kohdalle satu hyvin huomattavaa tarjousta tai hyviä kuukauden pelejä.

Sony ei juuri ole onnistunut nostamaan tuon Plussan houkuttelevuutta, ennemminkin päinvastoin. Tuntuu että hinta vaan nousee samalla kun tarjonta senkun huononee.
 
Sony ei juuri ole onnistunut nostamaan tuon Plussan houkuttelevuutta, ennemminkin päinvastoin. Tuntuu että hinta vaan nousee samalla kun tarjonta senkun huononee.
Jos ei tuo Helldivers 2 olisi niin kova tekele niin jäisi itselläkin kyllä uusimatta.

Game Passin annoin mennä umpeen mutta siinä oli enemmän syy se, että ei ehtinyt pelata edes hyllystä löytyviä pelejä niin ei ole tarvetta lisäpelattavalle, varsinkin kun backlog vain kasvaa ja kasvaa.

Nintendon nettipalvelusta löytyy se kallein versio lisineen mutta familynä jaettuna maksimimäärän maksajien kesken, jolloin sen hinta on todella asiallinen. Sitä en ole käyttänyt itse yhtään mihinkään muuhun kuin tallennusten pilvisäilöntään.

Onneksi ei sentään tarvinnut lapsen vastasyntynyttä Fortnite-innostusta varten uusia Xboxin palveluita kun nykyään sentään free to play -pelit on free to play. Vähän tietysti ärsyttää että sitten kuitenkin maksettujen pelien nettipeli maksaa erikseen.

Miksi muuten pc-pelaajat saa pelata Helldivers 2:sta ilman nettimaksuja jos kuitenkin ovat kytköksissä Sonyn systeemiin?! :oops:

Voisivat avata nuo nettipelaamiset joka alustalla ja pyytää rahaa niistä palvelusta saatavista peleistä tai siis pelien lainaamisesta.
 
Eipä tämä kuten ei Gamepassikaan itsellä ole kestona päällä. Ottaa sitten kun sinne tulee joku peli minkä haluaa pelata. Jos siis se kk maksu on järkevä maksaa siitä pelistä eikä ostaa erikseen kyseistä peliä. Liikaa tosiaan pelattavaa niin ei näitä palveluita jaksa pitää kestona päällä.

Tosiaan myös sellanen "pelataan nyt kun kerran tuli tänne" on jäänyt itseltä pois kokonaan. Keskittyy vaan pelaamaan pelejä jotka itseä kiinnostaa, kun kokeilut yleensä jää kesken.
 
Itsellä on se Extra lähinnä muksun takia mut tulee sieltä itsekin vähäsen jotain pelattua.

En mäkää ois muuten viimeks ottanut mut oli joku alennus. Se on paha ku siihen tottuu sit ei yhtäkkii pelit toimitkaan mitä muksu yleensä pelannut. Halvempaa olis kyl varmaan ostaa erikseen ne parit pelit kun pitää sen takia tilausta.
 
Joo, jossain vaiheessa huomasi itekkin että tilaukset passissa ja tässä vaan päällä vaikka pelaa muita pelejä. Tai sitten pelaa peliä niin kauan että miks ei ostais sitä vaan itselle
 
Sony ei juuri ole onnistunut nostamaan tuon Plussan houkuttelevuutta, ennemminkin päinvastoin. Tuntuu että hinta vaan nousee samalla kun tarjonta senkun huononee.
Minusta tarjonta on ollut varsin hyvä viime aikoina. En silti myöskään uusinut plussaa enää, koska en ehdi pelaamaan niitä pelejä yleensä. Minulla menee nykyään kaikki peliaika sellaisiin peleihin, jotka olen itse ihan omalla rahalla ostanut ja osa niistäkin jää vähälle peluulle.
 
Days Of Playn tarjonta on nyt virallisesti paljastettu kesäkuun Plus-pelien kera.

Essential-tason kuukausipelikolmikko:
  • SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake
  • AEW Fight Forever
  • Streets of Rage 4
Premium-tason PSVR-pelit:
  • Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
  • Walkabout Mini Golf
  • Synth Riders
  • Before Your Eyes
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2
Premium-tason PS2-pelit:
  • Tomb Raider Legend
  • Star Wars: The Clone Wars
  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus
Extra- ja Premium-tasojen Game Catalog -pelit:
  • Dredge | PS4, PS5 (available May 29)
  • Lego Marvel Super Heroes 2 | PS4 (available May 31)
  • Cricket 24 | PS4, PS5 (available June 5)
  • Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition | PS4, PS5 (available June 7)
Plus-jäsenyyksiä saa jopa -30 prosentin alella, jos ei ole mitään tilausta tällä hetkellä voimassa. Extra-tasolla olevat voivat korottaa jäljelläolevan aikansa Premiumiksi liki kolmanneksen normaalia halvemmalle. Jos on jo Premium-jäsen entuudestaan, taitaa tälläkin kertaa jäädä tarjousten ulkopuolelle.

Between May 29 – June 9, new players who join PlayStation Plus can save up to 30% on a 12-month membership plan. Local promotional dates may vary for this deal, so please check the Days of Play web page for local details.

Current members can get 25% off PlayStation Plus Extra, or save 30% off Playstation Plus Premium for the remainder of their membership when they upgrade their memberships between May 29-June 12.** Additionally, all PlayStation Plus members can get 15% off content from Sony Pictures Core starting May 29 through June 12. You can also check the Sony Pictures Core app*** to find additional offers during Days of Play.

Lähde: PlayStation.Blog
 
Viimeksi muokattu:
Nyt olisi saatavilla PS2 klassikko Sly Raccoon joko 10€ tai premium tilauksella. En ole koskaan antanut sarjalle mahdollisuutta kuten esim R&C ja J&D joten nyt on aika katsoa mihin tästä PS2 klassikosta on, toivottavasti koko trilogia saataisiin. Toki sieltä löytyy se PS3 versio mutta sanon ei striimaukselle.

These games will be enhanced with a variety of quality-of-life improvements, including up-rendered visuals, save states, rewind, and more. But most importantly of all for enthusiasts, there’ll be a Platinum pot to unlock in Sly Cooper’s inaugural adventure.
 
Ylös Bottom