Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Store

Vastaus: PlayStation Store

Huomenna se alkaa, Euroopan Storen kesäalennusmyynti nimittäin! Seuraavan reilun kuukauden aikana alennuksessa on yli 50 tuotetta sekä lisäalennuksia Plus-jäsenille. Esim. huomenna FIFA12:n (29,95 e) ostaville Plus-jäsenille tulee UEFA Euro 2012 -laajennus kaupan päälle.

This year, PlayStation Store brings you some outstanding offers on over 50 titles. Starting on the 1st August, the PlayStation Store Summer Sale (or Winter Sale for all our readers shivering away over in Australia and New Zealand) runs all the way to 5th September 2012. With full Blu-ray games, PlayStation Network titles, PS3 add-ons, PS one Classics, PSP games, minis and movies included, there’s bound to be something here to tickle your fancy.

The deals include big savings on the likes of LA Noire Complete Edition (was €39.99, now €23.99, with an additional 15% off for Plus members) and Midnight Club: Los Angeles Complete Edition (was €24.99, now €17.99, with an additional 25% off for Plus members), but keep your eyes on the PlayStation Store for full details on what’s on offer.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vanhan DLC palauttaminen

Onko Marvel Ultimate Alliance 2 DLC hahmot ja kentät enään ladattavissa, kun XBOX 360 versioihin niitä ei enään saa.
Oon ne aikaisemmin ladannut, mut ne taitaa olla nyt hukassa, kun sen uuden kovalevyn tulin vaihtaneeksi. Saako niitä palautettua jotenkin?
 
Vastaus: Vanhan DLC palauttaminen

Saako niitä palautettua jotenkin?
Vaikka tuote olisi poistettu PlayStation Storesta, sen pitäisi silti olla ladattavissa latauslistan/Download Listin (Käyttäjätietojen hallinta -> Tapahtumien hallinta -> Latauslista) kautta. Lisätietoja ohjekirjassa.

Jos ostamaasi tuotetta ei siltikään löydy tuolta, ole yhteydessä viralliseen PS-tukeen.
 
Vastaus: PlayStation Store

Storen kesäale jatkuu, ja uusia halvempia hintoja on ladottu tiskiin kasapäin. Kyllähän tuolta pitää poimia ainakin The Walking Dead Season Pass (16,95 e) ja LocoRoco 2 (3,95 e).

Hox! Nämä tarjoukset tulevat voimaan vasta huomenna Storen viikkopäivityksen yhteydessä.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: PlayStation Store

No eipä noi tarjoukset kyllä päätä huimaa. Siellä tais olla esim. Splinter Cell Chaos theory 15€ mikä muistaakseni on pelin normaali hinta...
 
Vastaus: PlayStation Store

Store ei eilen päivittynyt, koska SCEE:llä on jotain hämminkiä. Joitain uusia tuotteita löytyy haulla, mutta esim. Plus-jäsenille ilmaiseksi tarkoitettu Double Dragon Neon onkin pelkkä kokeiluversio, ja Vitan LittleBigPlanetin asennuksessa on törmäilty C2-12383-7-virhekoodiin.

The PlayStation Store has still not been updated in Europe.

However if you use the search function then you can access this week’s content – although be warned there are some startling issues with doing so.

Anyone purchasing LittleBigPlanet PS Vita might find themselves unable to play it (and some people are saying they’ve been charged for attempted re-downloads) – and the new Double Dragon game appears to be locked in demo mode.

However, by searching, I have found Jet Set Radio, Damage Inc and £57.99′s worth of SSX so it looks like it’s just the ‘New this week’ page that has not been updated, although this does seem like a catalogue of errors. Again.

Lähde: The Sixth Axis
 
Vastaus: PlayStation Store

Store ei eilen päivittynyt, koska SCEE:llä on jotain hämminkiä. Joitain uusia tuotteita löytyy haulla, mutta esim. Plus-jäsenille ilmaiseksi tarkoitettu Double Dragon Neon onkin pelkkä kokeiluversio ,ja Vitan LittleBigPlanetin asennuksessa on törmäilty C2-12383-7-virhekoodiin.

Lähde: The Sixth Axis

LBP Vitan ongelma on ilmeisesti ratkaistu ja korjautuu uudelleen lataamalla: https://twitter.com/LittleBigPlanet

Ja Storea rukataan nyt muutenkin kuntoon: ‘Heads-Up’ Game Store Update 19 September 2012 – PlayStation.Blog.Europe
 
Vastaus: PlayStation Store

Storen pitäisi olla nyt kunnossa ja päivittynyt, kertoo SCEE:n moderaattori RabidWalker Twitterissä.

The PS Store should be up to date content wise for this week, along with the store front, and issues let me know #PS3

Lähde: Twitter (@RabidWalker)
 
Vastaus: PlayStation Store

Ongelmat Double Dragon Neonin suhteen eivät ota loppuakseen. Niin Plus-jäsenet kuin pelin ihan rahalla ostaneet ovat saaneet vain demoversion. Ongelma on tiedossa, mutta sen korjaamisessa menee vielä muutama päivä.

Hi guys,

There was an issue with the full unlock for Double Dragon Neon, which is why it was not working. It has been removed it from the store temporarily to get this fixed.

This will go back in the store in the coming days, and if you have purchased it you will be able to download the full game when it is reintroduced.

I will let you know when it is back up on there, any queries let me know!

Lähde: PlayStation.com
 
Vastaus: PlayStation Store

Voi rähmän rähmä! Lähti nimittäin kaksi kertaa season ticketin veloitus tililtäni. Tämän ostin siis ps storesta. Eiköhän tuo yksi kerta ihan riitä! Mitenkä saan rahani takaisin. Voikohan siinä olla joku automaattinen palautussysteemi?
 
Mitenkä saan rahani takaisin. Voikohan siinä olla joku automaattinen palautussysteemi?
Ei taida olla automaattipalautusta, joten ole yhteydessä Pleikkarin tekniseen tukeen. Yhteystiedot löydät esim. ongelma-FAQista tai minkä tahansa PS3-pelin ohjekirjasta.
 
Vastaus: PlayStation Store

Pöljä kysymys.:eek: En tiiä liittyykö ketjuun mutta kysynpä kuitenki. Storessa on tollanen RESIDENT EVIL 6 ennakkotilaus hintaan 59,95 euroa). Pystytäänkö kaverin kanssa ostamaan tuo peli "puoliksi" tuota kautta:confused: Eli kaveri tekee tuon ennakkotilauksen ensin omalla ps3:llaan ja sitten minun koneella omalla käyttäjällään.
 
Pystytäänkö kaverin kanssa ostamaan tuo peli "puoliksi" tuota kautta:confused: Eli kaveri tekee tuon ennakkotilauksen ensin omalla ps3:llaan ja sitten minun koneella omalla käyttäjällään.
Kyllä ja ei. Tuote pitää maksaa kokonaisuudessaan sillä yhdellä PSN-tunnuksella, mutta samaa PSN-tunnusta voi kyllä käyttää kahdessa eri PS3-järjestelmässä. Eli jos aktivoit kaverisi PS3:n omalla tunnuksellasi (eikä tunnuksellasi ole jo entuudestaan toista aktivointia käytettynä), voi pelin aikanaan ladata myös kaverin konsolille.

Mutta tällainen "Game sharing" on PSN-käyttöehtojen vastaista toimintaa, ja mahdollisissa ongelmatilanteissa sympatiaa tuskin heruu tekniseltä tuelta.
 
Tuli odottamattomia ongelmia viime hetkellä, julkaisu siirtyi "loppuvuoteen".

Due to unforeseen circumstances, the game will now appear towards the end of the year.

Tuo on jotenkin niin ihmeellistä, miten nuo ongelmat nähdään vasta julkaisupäivänä.

Update! Sony on julkaissut ensimmäiset uudet kuvat piakkoin uudistuvasta PlayStation Storesta. Kuvat löytää lähdelinkin takaa.

Remontti näyttää melkoisen totaaliselta. Ensimmäinen fiilis on, että vaikutteita on imetty ainakin Gran Turismo 5:n omasta weppikaupasta.

Update 2! Uudestisyntyneestä Storesta päästään nauttimaan 17. lokakuuta.

Lähde: The Sixth Axis
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayStation Store

Hmm... Mahtaneeko ensimmäisessä kuvassa näkyvien leffojen kansikuvat kieliä siitä, että huomena on tiedossa vähän muutakin, kuin ulkoasun kuorrutus. Taii sitten kyseessä on vain uudenlainen näkymä USA -storeen.
 
Hmm... Mahtaneeko ensimmäisessä kuvassa näkyvien leffojen kansikuvat kieliä siitä, että huomena on tiedossa vähän muutakin, kuin ulkoasun kuorrutus.
PlayStation Video Store päivittyy samalla, mutta ei tuosta nyt vielä suoraan voi vetää mitään johtopäätöksiä Suomen osalta. Onhan Video Store ollut Briteissä jo vuosia.

Toisaalta nyt kun miettii, Facebookissa Sony PlayStation Suomi tiisailee päiväyksellä 18.10. Voisiko olla, että videopuoli tulee vuosien odotuksen jälkeen Suomeenkin? Maybe, maybe!
 
Ylös Bottom