Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation Store

Vastaus: PlayStation Store

Toisaalta nyt kun miettii, Facebookissa Sony PlayStation Suomi tiisailee päiväyksellä 18.10. Voisiko olla, että videopuoli tulee vuosien odotuksen jälkeen Suomeenkin? Maybe, maybe!

Netflix tuskin vielä huomenna aloittaa toimintaansa Suomessa(oma arvaukseni on, että Norja kerkeää edelle), joten se saattaa pärähtää käyntiin Finlandiassa juuri tuona kyseisenä päivänä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayStation Store

Toisaalta nyt kun miettii, Facebookissa Sony PlayStation Suomi tiisailee päiväyksellä 18.10. Voisiko olla, että videopuoli tulee vuosien odotuksen jälkeen Suomeenkin? Maybe, maybe!
Voihan kettu jos tuo pitäisi paikkansa. Netflix JA Video Store suomeen vihdoinkin...
Kuitenkin tuo on vain Netflixin julkaisupäivä, mutta ainahan sitä voi toivoa ja unelmoida. =)
 
Vastaus: PlayStation Store

Ainiin HBO... Olenkin jo kokonaan unohtanut sen.

Tällä hetkellä minä oikeastaan pidän todennäköisempänä HBO:n torstain/viikonlopun storeen tuloa, kuin Netflixin. Eipä siinä. Minulle kelpaa kummatkin. Otan sen käyttöön, jolla on enemmän mielenkiintoista matskua. Toivon vain, ettei huominen ulkoasu päivitys hidasta PSN:ästä tavaran ostoa. Nettilataamojen "kavojen kohotuksissa" on yleensä se huono puoli, että ne tuppaavat kuormittamaan tietoliikenne järjestelmää entistä enemmän, jonka takia saa odotella tiedostojen latautumista normaalia kauemmin ruudulta katseltavaksi tai vastaavasti materiaalin tallentumista kovolle.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayStation Store

Tuntuu jotenkin sekavalta toi uusi store, kun meni 30 minsaa Walking Deadin 4 Episoden löytämiseen.

Eiköhän tuohonkin totu, kunhan tulee käytettyä enemmän.
 
Vastaus: PlayStation Store

Ainut valituksen sana uudessa Storessa on ettei PSP n Remote Playlla enää pääse Storeen ollenkaan.
Ilmoittelee vain että tätä ei voi avata Remote Playssä.
:mad:
 
Pitääkö siinä laittaa vain eka kirjain vai koko nimi, kun ettii jotakin?
Se täydentää itse niitä vaihtoehtoja sitä mukaa, kun kirjaimia valitsee. Toisaalta se ymmärtää myös yleisimmät lyhenteet, joten esim. pelkkä TWD olisi saattanut riittää. Ainakin MW3:n ja GTA:n se tunnistaa.

Update! Ei näemmä TWD:llä löydä. Eikä WALKillakaan. Ilmeisesti sille pitäisi antaa hakusanaksi THE W... jotta kelpaisi. En tiedä, koska nyt jokainen hakuyritykseni kaatuu verkkovirheeseen.

Sanon tällä tavalla kauniisti, että pahan mielen välttämiseksi uudistuneeseen Storeen kannattaa tutustua vasta lähipäivinä pahimman ruuhkan helpotettua. Juuri nyt tuo on suoraan sanottuna käyttökelvoton. Asia on tiedostettu myös SCEE:llä, josta vastattiin, että nopeus paranee kyllä.

The speed issue will improve drastically when the region-wide roll-out is complete. These are just launch day jitters. Sorry for any inconvenience – please be patient while the creases are ironed out.

Update 2! Pelkkää nelosepisodia etsivien kannattaa yrittää ladata se suoraan pelin sisältä. Storesta se löytyi What's New -> <skrollailua oikeanpuolimmaiselle sivulle> -> All Latest Games. Tosin lataaminen ei onnistunut valtavan käyttäjäpiikin takia.
 
Vastaus: PlayStation Store

Huomattavasti ongelmia uuden storen kanssa. En sitten tiedä johtuuko ruuhkasta, mutta plus tuotetta koitin ladata ja ilmoittaa liity plussaan vaikka on voimassa oleva tilaus. Sekä aikasemmin ladattua tuotetta en saanut perusvalikosta ladattua vaan piti download listin kautta hakea. Ei näin sony.
 
Vastaus: PlayStation Store

En ole kyllä kovinkaan tyytyväinen tähän uuteen Storeen. Etusivun aukeamiseen kestää minuutti eikä mikään muukaan kovin vikkelästi aukene. Latest-osasto näyttää hieman oudosti miltein vuoden vanhoja RDR- ja BF3-lisäreitä eikä selkeää listaa jossa näkyy kaikki viikon aikana julkaistu sisältö ole ollenkaan. Silloinkin kun perinteisempi ruudukko on olemassa mahtuu siihen vain 9 tuotetta per näyttö. Jos listalla on jokin aihealue, vie teeman logo puoli ruutua tilaa vähentäen vaihtoehdotoja kuuteen. Kun ottaa huomioon että pleikkari on useimmilla kiinni melko kookkaassa telkkarissa tuntuu tällainen täysin käsittömältä.

Kun taas koitti katsoa jonkun tuotteen tietoja sai turhan usein vain tuijottaa Storen mustaa taustakuvaa. Tämä estää tuotteen ostamisen minkä luulisi hiukan vahingoittavan Sonyn bisnestä. Lisäksi osa ostamistani peleistä on tuntunut menettäneen Ostettu-leiman ja niiden etsiminen latauslistalta on aina hidasta ja hankalaa.

Kun kyseessä on kuitenkin kauppa, luulisi että asioinnista tehtäisin mahollisimman helppoa. Jos tuotteiden esillepano on huono ja ostaminen hankalaa, palaa kärsivälliseltäkin kuluttajalta hermot ja Storeen varatut rahat kuluvat jossain muualla. Luulisi ettei tätä haluaisi myyjä eikä asiakaskaan.

Edit: Hitauden voi pistää ruuhkan piikkiin mutta käyttöliittymä vaatii kuitenkin parantelua. Vaihtoehto pienentää kuvakkeita auttaisi huomattavasti.
 
Vastaus: PlayStation Store

Kävi näköjään sitten juuri niin kuin pelkäsin.

Noh, Sentään Netflix kaikella todennäköisyydellä saapuu huomenna, ja ehkä Sonylla on jotain muutakin julkistettavaa, kun niin hehkutti naamakirjassa tuota 18.10.2012
 
Vastaus: PlayStation Store

Keksiikö kukaan mitään, minkä tämä store tekee edellistä paremmin? Kaikin puolin aivan järkyttävä pettymys.
 
Vastaus: PlayStation Store

Keksiikö kukaan mitään, minkä tämä store tekee edellistä paremmin? Kaikin puolin aivan järkyttävä pettymys.

Rehellisesti sanottuna pidin enemmän sinisen rauhoittavasta sävystä. Storea tuli ennen päivitystä klikkailtua ihan muuten vain, koska värimaailma oli niin seesteinen.

Positiivisia kommentteja ei hirveästi tule mieleen, mutta jos jotain pitäisi keksiä: Ainakin se sentään päästi sisälle tavaramäärää laskemaan, kun jaksoi odottaa muutaman minuutin.
 
Vastaus: PlayStation Store

Suht juhlaa kun olet plussalla ennen storea, mutta storessa et. Tadaa...olet taas kun poistut storesta, maagista :cool:
 
Keksiikö kukaan mitään, minkä tämä store tekee edellistä paremmin?
Nyt pelin tuotesivulta löytyy suoraan kaikki peliin liittyvä. Se on oikeasti hyvä parannus, eli kaikki pelin DLC jne. on nyt yhdessä paikassa. Tuotesivulta näkee suoraan myös koon, hyvä parannus sekin.

Lisäksi listojen filtteröinti on ominaisuus. Voi helposti etsiä esim. tietyn hintatason tuotteita.

Mutta kyllähän tuo varsinainen matskun lataaminen on tehty turhan monivaiheiseksi. Yhden klikkauksen ostaminen on esim. Amazonissa ja iTunesissa ollut vuosia. Nyt ilmaisetkin asiat pakkokierrätetään ostoskorin kautta, ja jokainen koriin lisäys pitää "kuitata" erillisellä painalluksella.

Voisin melkein lyödä vetoa, että kälisuunnittelijat ovat suoraan GT5-tiimistä tai vähintään käyttäneet sitä inspiraationaan. Olisivat mieluummin lainanneet SingStorea, jossa koriin heitetään kätevästi neliönäppäimellä, ja olikohan se kolmio, joka tarjosi pikaostamisen.
 
Ylös Bottom