Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayTV

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja hartzu
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: PlayTV

Ei aiheuta muutoksia omassa laitekannassa, paitsi jos tukee DVB-T2:ta. Muuten kyllä hyvä nähdä kehitystä korttituen-muodossa, vaikka pallon toiselta puolelta.

eipä tue, ei. Pelkästään Japanilaiset lähetystekniikat tuettuna tuossa, ei ole siis edes tarkoitettu PlayTV:n seuraajaksi vaan rinnakkaiseksi tuptteeksi Japanin markkinoille.
 
Vastaus: PlayTV

Tästä japanilaisten vastineesta esittelyvideo: YouTube - PS3 torne(???) PV

Samat jutut sieltä näyttäisi löytyvän, sen minkä tuosta nyt ymmärsi. Käyttöliittymä vaikutti varsin kehittyneeltä ja kevyeltä. PSP-tukea esitellessä mainitaan erikseen myös se, miten kätsyä on television seuraaminen nyt vaikka vessasta käsin :p

Täällä helsingissä paikallinen kaapelitelevisioyrittäjä jakaa näemmä yhä terrestial-signaalia verkossaan, vaikka alunperin lupasivat tuen kattavan vain vuoden 2009 loppuun. Olympialaiset teräväpiirtona jää silti näkemättä, kun vaatisi sen tuen kaapelille ja korttipaikan.
 
Vastaus: PlayTV

YLEhän kokeilee HD-lähetyksiä jo tänä keväänä. Talviolympialaiset sekä taitoluistelun, lätkän ja futiksen MM-kisat tulevat HD:na kaapelissa ja IPTV-palveluissa.
Näkyvät myös Canal Digitalin asiakkaille satelliitin kautta. Lisäksi DNA tulee lähettämään Vancouverin olympialaiset teräväpiirtoisina koelähetyksinä pääkaupunkiseudun ja Lahden alueen antennikatselijoille.
 
Vastaus: PlayTV

Lisäksi DNA tulee lähettämään Vancouverin olympialaiset teräväpiirtoisina koelähetyksinä pääkaupunkiseudun ja Lahden alueen antennikatselijoille.

Siis tarkoittaakos tämä nyt sitä, että PlayTVllä näkyisi Olympialaiset HDnä pääkaupunkiseudulla? Vaatimuksenahan näytti olevan MPEG4, löytyykö laitteesta tuki?
 
Vastaus: PlayTV

Siis tarkoittaakos tämä nyt sitä, että PlayTVllä näkyisi Olympialaiset HDnä pääkaupunkiseudulla? Vaatimuksenahan näytti olevan MPEG4, löytyykö laitteesta tuki?

Huomenna alkaa ne testikuvan lähetykset? pitänee testata

Codecs: PlayTV supports MPEG2 SD and HD. AVC/MPEG4 is now available with the latest PS3 firmware update.
 
Vastaus: PlayTV

Joko on tullut testattua?

hetki sitten koitin espoossa tehdä lanavahakua, mutta ei kanava löytynyt.

Toiselta foorumilta olen lukenut, että testikuva muilla virittimillä saatu näkyviin, mutta että signaali on usein kokonaan alhaalla. Täytyy testailla taas huomenna josko olis parempi onni.

EDIT: Toiselta foorumilta löytyi ohje (by d2mac). Toivottavasti copy/paste sallittua tehdä foorumilta toiselle

"Vancoverin talviolympiakisat
Kun valitsee PlayTV:n asetuksista sijainniksi Länsi-Austraalian ja tekee kanavahaun, niin löytyy tasan yksi TV-kanava.

Normikanavat häviävät, mutta kanavalistaan ilmestyy '350 RemuxService'
Valittuani kanava TV ruutuun ilmestyi:

Vancouverin talviolympiankisat
12.2 -1.3.2010
Ylen HD-lähetykset
tällä kanavalla

Seuraavaksi vaihdoin sijainniksi 'Muu' ja kanavahaku uudestaa, löytyi 34 TV kanavaa, eli normikanavat ja myöskin tämä Remux



PS. PlayTV:n versio on 01.21, jossa siis Austraalian maatuki, jne."
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayTV

Täälläkin kokeiltu noita Ylen HD lähetyksiä ja hyvin löytyi tuo "Yle HD" -kanava ilman kikkailuja. On se vaan terävää tuo HD, melkein kuin katselisi BR-levyltä olympialaisia.
 
Vastaus: PlayTV

Pystyisikö kukaan laittamaan kuva vertailua yle sd / yle hd kuvien muodossa???
 
Vastaus: PlayTV

Täällä en saanut HTV:n lähettämästä signaalista, enkä pöytäantennilla YLE HD:ta näkyviin. Siinä viiden prosentin kohdalla se pitkään sahaa signaalin perässä, ehkä sieltä voisi löytyä tämä Vancouver HD.
 
Vastaus: PlayTV

Itse tein juurikin noin, kuin mpal:n postaamassa ohjeistuksessa. Tarvitsi toistaa tuo kanavahaku vain tarpeeksi monta kertaa. Taisin suorittaa sen viitisen kertaa. Kirjoitushetkellä tuolta kanavalta ei mitään tule, mutta kuudelta pitäisi jotain putkahtaa ruutuun. Ihan jännittää nämä ekat kerrat.

E: Nyt alkoi ohjelma pyöriä. Taitaa signaali olla liian heikko, kun kuva pikselöityy ajoittain. Ei nyt jatkuvasti, mutta sen verran että se oikeasti häiritsee.
Juu, kyllä tuo Vancouver-logo löytyi, mutta mitään ääntä en kyllä kuullut. Liekö vika sitten signaalissa vai missä? Mene ja tiedä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PlayTV

Mulla löytyi tuo kanava vaikka sieltä ei varsinaista lähetystä juuri silloin tullutkaan. Sellainen "Vancouver 2010" -kuva siellä oli silloin, sekä joku ylen radiokanava pyöri taustalla. Eli täysin pimeä se ei taida olla kisojen aikana milloinkaan.

Jos kanavaa ei löydy, niin ongelma voi olla tietysti antennissakin.
 
Vastaus: PlayTV

En saanut näkymään vaikka kuinka hain. Vaaditaanko antennilta sitten jotain erityistä?
 
Vastaus: PlayTV

Keski-Uusimaa ja tarkalleen ottaen Tuusula (Hyrylä) kuittaa, että Ylen HD kanava toimii myös täällä. Samaan aikaan tuli Ylen kakkoselta sama lähetys ja eron kyllä huomasi HD:n eduksi selvästi. Muutamassa kohdassa kuva kylläkin pikselöityi pahasti; tiedä sitten oliko samaa ilmiötä normikanavilla.
 
Vastaus: PlayTV

Periaatteessa ei vaadita mitään erityistä. Katolta (tai pöydältä) pitää löytyä myös VHF-antenni.
DNA - Näin näet Vancouverin koelähetykset

Monesti antennille todellakin pitää tehdä jotain.
-Keskusantennijärjestelmissä tod.näk. tätä HD-kanavaa ei välitetä. Tarvitaan siis oma VHF-antenni
-Omakotitalossa, jos 'digi-siirtymässä' ei ole antenneja sorkittu, niin VHF-puoli saattaa olla kunnossa. Tosin DNA:n lähettimet ovat eripaikossa, kuin silloisen YLE:n, joten suuntaamiseen saattaa olla tarvetta (katso suunnat yo.linkin sivulta löytyvästä kartasta)

Noilla digi-tv -antenneilla tod.näk. ei tee mitään, sillä ne on mitoitettu UHF-alueelle.
 
Vastaus: PlayTV

Tulipa tämä laite tänään tännekkin kun halvalla sai (50e kuluineen)....No, aika hyvältä vaikuttaa ja kuvakin on hyvä. Kanavia ois kiva järjestellä, mutta ei voi mitään :mad:

Huomasin oudon jutun kuvankoosta. Minulla on Samsung 40" le-m86 ja tykki Sanyo Z5. Kummassakaan kuva ei näy koko ruudulla vaan jää n.2cm mustat reunat sivuille ja n.1cm ylös/alas. Kuvakokona play tv:ssä on laaja ja telkkarissa "pelkkä skannaus" ja tykissä "täysi"...
PS3 syöttää 1080p kuvaa....
Mikähän voisi auttaa, jotta näkyisi koko ruudulla?
 
Vastaus: PlayTV

Mikähän voisi auttaa, jotta näkyisi koko ruudulla?
  • Käynnistä PlayTV.
  • Mene Asetuksiin.
  • Kokeile vaihtaa Kuvaruudun muoto-valikossa videolähdön asetusta.
Allekirjoittaneella on käytössä Laaja, sillä Auto-valinnalla jää surureunat omilla laitteillani.
Mutta oletko +sp+ kokeillut Auto-valintaa?
 
Vastaus: PlayTV

PlayTV:n palautus:

Tein sitten vahigossa PlayTV:n uudelleen asennuksen ja sen jälkeen tajusin että kaikki tallennetut ohjelmat hävisi myös. Tosimies ei tietenkään ota backuppeja, joten sieltäkään ei apua löydy.

Eli, onko kenelläkään kokemusta PlayTV:n tallennusten palautuksesta esim. EasyRecovery softalla?
 
Ylös Bottom