Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pleikkaireiden nykykunto

Vastaus: Pleikkaireiden nykykunto

Heti julkaisuerästä ostettu malli lähes kirjaimellisesti sylki kelkkansa pihalle (ei tuntunut kestävän pystyasentoa), myin pois ennen kuin alkoi harmittaa liikaa. Sitten alkoi harmittaa taas se, kun ei ollutkaan kaikkia ko. sukupolven konsoleita niin kävin kaupan kautta hakemassa noin vuoden tauon jälkeen uuden ps2:n (viimeisin paksu malli), joka onkin toiminut mallikkaasti. Tosin osasyynä varmaan se, että pelitunteja laitteelle on kertynyt viimeisen vuoden aikana noin 10 - 30 (nekin gt4:n ansiosta), ja tuohon voi lisätä muutamia kymmeniä tunteja elokuvakäyttöä. Kyllähän tuota enemmänkin voisi pelata jos olisi vaan pelejä ja aikaa.

Nämä nykyiset ps2-mallit tuntuvat olevan ihan hyvää tavaraa kestävyydeltään verrattuna niihin ensimmäisiin laitteisiin, ja mikäli kaupasta mukaan sattuu maanantaikappale, niin takuun piikkiinhän se menee.
 
Vastaus: Pleikkaireiden nykykunto

edelleen voisin todeta noista "ensimmäisen aallon laitteista", että on turha yleistää noita vikoja. Ensimmäisenä mahdollisena päivänä hankittu p2, kuljetettu reissussa ympäri maailmaa, pelitunteja aivan vietävästi ja toiminut talon ainoana dvd-soittimena siitä lähtien. ei minkäänlaista vikaa ole ollut,jos ei lasketa mukaan omalaatuista "naksuntaa" kelkan mennessä sisään.sitäkin on jatkunut jo kolmisen vuotta mutta hyvin tuntuu toimivan. kyllähän näissä kaikissa varmaan vikoja löytyy, kuten xbox360n julkaisussakin, mutta aika yksilökohtaistahan tuo on.
 
Vastaus: Pleikkaireiden nykykunto

Ensimmäisen koneen hankin puoli vuotta julkaisun jälkeen eli toukokuussa 2001. Ensimmäistä kertaa huomasin ongelmia laitteessa vuoden 2003 jouluna, jolloin se ei suostunut pyörittämään joululahja-dvd:itä, vaikka kaverin koneella ne pyörivät moitteettomasti. Se ei nyt hirveämmin haitannut, kun talosta löytyy toinenkin dvd-soitin. Pelien kanssa ongelmia ilmaantui suurinpiirtein siinä Socom 2:n julkaisun aikoihin, jolloin jouduin puhdistamaan lukupään omin neuvoin, että pelit käynnistyisivät. Pikkuhiljaa sen kunto oli sen verran heikko, että lukupäätä piti puhdistaa kerran viikossa, jolloin alkoi hermot mennä pikkuhiljaa. Lopulta päädyin slim-pleikan hankintaan sen julkaisupäivänä ja siitä asti se on toiminut ilman ongelmia ja tyytyväinen olen.
 
Ylös Bottom