Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Poitsila Punishment kaipaa pelaajia EASHL joukkueeseen

InstantJusticex

New Member
Terve! Tällainen joukkue kuin Poitsila Punishment tarvisi pelaajia NHL 11 EASHL joukkueeseen. Meitä on tällä hetkellä 4 pelaajaa. Yleensä meitä on pelaamassa 2-3 jäbää. Nyt siis tarvisi lisää jengiä että voitaisiin pelata useammin ilman koneen pakkeja/hyökkääjiä. Poitsila Punishment pärjää liigassa ihan hyvin, meillä on selvästi enemmän voittoja kuin häviöitä. Ei olla mitään pro-pelaajia, mutta osataan kuitenkin jonkun verran. Pyritään joka ilta muutama matsi vääntää.
Jos siis et ole ekaa kertaa NHL:n ääressä, sinulla ei ole kerhoa ja haluat pelata mukavassa porukassa niin otahan yhteyttä niin kokeillaan miten homma lähtee toimimaan. Yhteydenottoja voi laittaa tänne konsolifiniin tai sitten boksilla gamertag: Kuitunen
 
Vastaus: Poitsila Punishment kaipaa pelaajia EASHL joukkueeseen

Kuullostaa hyvältä :) vois liittyä jengiin.. Pelaallu änäreitä varmaan jostain 2000-luvun aluilta ja tässä uudella taitaa olla online statsit 12-2.... GT: Amisjapee :))
En kerkeä kyllä vielä tänään linjoille mutta huomisesta asti valmis !
 
Vastaus: Poitsila Punishment kaipaa pelaajia EASHL joukkueeseen

Moro!

Jos on tarvetta aktiiviselle tiimipelaajalle laiturin paikalle niin olisin kiinnostunut. Tämän hetkisessä joukkueessani on aivan liikaa pelaajia joten on maisemanvaihdon aika.
GT: spegeeh
 
Vastaus: Poitsila Punishment kaipaa pelaajia EASHL joukkueeseen

Mukaan toki vaan. Periaatteessa kaikki paikat paitsi KH ja OP on vapaina. Laitellaan kutsuja tässä jossain välissä kun ehditään. Kohta se uusi kausikin alkais. Pikkasen syö vaan miestä kun ei tuo playoffsien pelaaminen toimi. :confused: Tällä hetkellä meitä olis siis viisi kaveria joukkueessa. Ootko mihin aikaan Spegeeh yleensä pelailemassa?
 
Vastaus: Poitsila Punishment kaipaa pelaajia EASHL joukkueeseen

Hieno homma! Oikeaa laituria oon lähinnä pelannu mutta tietenkin vasenkin käy. Arkisin 15.30-22.00 välisenä aikana käytettävissä jos kotona olen.
 
Ylös Bottom